Nvidia GPU'ya Bağlı Ekran Kartı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

liamgallagher

liamgallagher

Üye
    Konu Sahibi
Nvidia GPU'ya Bağlı Ekran Kartı Sorunu
Kardeşim laptop açılırken bios açma tuşuna bas. Senin laptop markasına göre değişiyor. İnternetten bulabilirsin. Bios açıldıktan sonra en altta yanyana sıralanmış seçenekler var orada Load Default yazıyor. Yani Normali Yükle gibi bir şey demek. O ayarları sıfırlıyor ve ilk baştaki ayarlara geri götürüyor. Bende Load Default tuşu F9 diye yazılmış. Senin pc için değişik olabilir. Ondan sonra Yes ve NO seçenekleri çıkacak YES e tıkla. Ondan sonra Save And Exit yazısı var parantez içinde hangi tuş olduğu yazıyor. Benim F8 di ve F8 e basıp kaydettim ve baştan başlattı. Ondan sonrada oldu..


@Bilişim Profesörü Kardeşim yanlış yere açtım galiba konuyu. :)

İyi forumlar arkadaşlar. Dünden beri bu sorunla karşı karşıyayım. Laptop kullanıyorum Ekran Kartı yandı filan sandım ama düzgünce çalışıyormuş..




Ancak;





Denetim Masasına bastığımda böyle yazıyor. Masaüstüne sağ tıkladığımda NVIDIA Denetim Masası yazardı ve bi uygulamaya sağ tıkladığımda Bu Programı yüksek Ekran Kartıyla aç gibi bir şey yazıyordu artık o da yazmıyor.

Normalde yapıştırın olduğu yerde NVIDIA Denetim Masası yazardı..



Yardımlarınızı bekliyorum.

Güncel sürümü kurun gibi çözümlere gerek yok çünkü yaptım. Acaba 17 Eylülde yapılan geforce sitesindeki 344 sürümü mü hatalı ?

CPU-Z Programında da GT740M yazması gerekirken yazmıyor..

Kimse yardımcı olmadı ama çözülmüştür. Aynı sorunu yaşayanlar çözüme bakabilirler..
 
Son düzenleme:


Üst Alt