Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
bataryanı degiştir o konuda bişi söylemek yanlış olur

---------- Eklendi @ 12:40:41 ---------- Yazıldı @ 12:35:17 ----------

cfw bekleyenlere duyuru:

istekte bulunmayın ortalıgı karıştırmayın sakin durun.
Yogun çalışma ortamında oldugumuz için ne kadar dikkat etsekte ufak hatalar olacaktır . Biz uzaylı degiliz insanız çünkü. Bu sorunları memleket meselesi gibi büyütüp bizi sinirlendirmeyin .Üzülen siz olursunuz . Gerekli yapılacak şeyleri yayınlarız gerekirse.
anılbaran bu ara sinirli şataşanmayın . Bir daha cfw ne zaman çıkacak diye sormayın .

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bataryanı degiştir o konuda bişi söylemek yanlış olur

---------- Eklendi @ 12:40:41 ---------- Yazıldı @ 12:35:17 ----------

cfw bekleyenlere duyuru:

istekte bulunmayın ortalıgı karıştırmayın sakin durun.
Yogun çalışma ortamında oldugumuz için ne kadar dikkat etsekte ufak hatalar olacaktır . Biz uzaylı degiliz insanız çünkü. Bu sorunları memleket meselesi gibi büyütüp bizi sinirlendirmeyin .Üzülen siz olursunuz . Gerekli yapılacak şeyleri yayınlarız gerekirse.
anılbaran bu ara sinirli şataşanmayın . Bir daha cfw ne zaman çıkacak diye sormayın .

Sinirlimi :eller:

23palulu23

23palulu23

Üye

CFW'leri çıkarıyoruz artık. Bir ekleme çıkarma yapamayız.

:)

abi dur bi soyliyeyim kapat tusuna basinca tuslar kilitlensin bide ev ekrani olmasin istemiyom gardas ;) yandaki tus klidini acmaya yarayan assgi cekmeli tus da sus olsun bi ise yaramasin bilmeyenler kullanamasin telefonu :D

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Furkan beni çok yoruyor :d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Vallahi bu gece sorunları çözecez kaçış yok :ehe

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Galatasaray için özel bi cfw istiyorum :D

StRonK

StRonK

Üye
orjınal kullanın bukadar kasmayın kendinizi ha illa modifiye kullancam diyen olursada ne zaman çıkarsa ozaman kullanacaksınız adamalra sorup sorup durunca daha hızlı yapmıyolar sonuçta insanlara bi nefes aldırın bu arada t.c.k yada başarılar ben kullanmıorum bu fwyi ama konuya bakılırsa takip edenelr cok işinizde başarılar :)

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
orjınal kullanın bukadar kasmayın kendinizi ha illa modifiye kullancam diyen olursada ne zaman çıkarsa ozaman kullanacaksınız adamalra sorup sorup durunca daha hızlı yapmıyolar sonuçta insanlara bi nefes aldırın bu arada t.c.k yada başarılar ben kullanmıorum bu fwyi ama konuya bakılırsa takip edenelr cok işinizde başarılar :)

Teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: StRonK
x-scarface

x-scarface

Üye
bende bakıyorum piyasada tck yok :S meğer üst konu olmus iyide olmus kolay gelsin rambo üstad :oke:

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
M. tAHA

M. tAHA

Üye
vay ranbo sende mı galatasaraylısın :D çok mutlu oldum bu ekıpte olmaya :yuru

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
vay ranbo sende mı galatasaraylısın :D çok mutlu oldum bu ekıpte olmaya :yuru

Türkiye'nin 3/4'ü GS'yi destekledi bu akşam. Ben GS'yi hiç takip etmesemde destekliyorum :)

---------- Eklendi @ 23:13:39 ---------- Yazıldı @ 22:55:37 ----------

N97 Classic'in SP2'de bir sürü sorun çıkardığı görülünce bugün olaya ben ve DoomOcculta el attık. Saatlerimizi feda ederek bütün sorunları çözdük. Hayırlı olsun tüm N97 sahiplerine.

N97 Mini'de hazır.

Artık uploadlar yapılıyor. Ayın 15'ine kadar uploadlar tamamlanabilir ve yayınlanabilir.

Üst Alt