5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

lazye

lazye

Üye
kardeş içindeki temaların sis halleri var mı onları çıkarıp başka bir tema yüklemeyi düşünüyorum. bir de youtube neden real player ile açılıyor ? ona yapabileceğimiz birşey var mı ?

kardeşim youtubeda vidyonun altında flash player gbi bşy yzyo ona tıklaman lazım

omerynd

omerynd

Üye
tmm kardeş sağol

omerynd

omerynd

Üye
yazılımla alakası yok ama birşey sormak istiyorum. menüdeki falan simgelerin altındaki isimleri kaldırabilirmiyiz acaba bilginiz var mı?

lazye

lazye

Üye
yazılımla alakası yok ama birşey sormak istiyorum. menüdeki falan simgelerin altındaki isimleri kaldırabilirmiyiz acaba bilginiz var mı?

kardeşim onunla ilgili bir bilgim yok. Kusura bakma hakan abiyi bekle

omerynd

omerynd

Üye
tmm kardeşim sağol yinede

lazye

lazye

Üye
kardeşim buldum kaldırabilirsin sistem modlamada var menü yazılarını kaldırma bu konu bk istersen

Captan Ares

Captan Ares

Üye
Benimki güzel oldu saol ama şu hafıza kartındakileri pc ye attım hafıza kartına format attıktan sonra programları yeniden kursam error hatası verirmi :D

lazye

lazye

Üye
Benimki güzel oldu saol ama şu hafıza kartındakileri pc ye attım hafıza kartına format attıktan sonra programları yeniden kursam error hatası verirmi :D
hayır hata falan vermez hafıza kartını biçimlendirdiysen .D

lazye

lazye

Üye
hakan abi şu webde yazı çok kötü gözüküyo bunun bi çözümü var mı ?

xclark

xclark

Üye
ustad ndrive yukleyemiyorum dahili bilesen diyor ne yapmaliyim ? ndrivesiz kaybolurum :)

lanetliali32

Üye
user ben yapamıom jaf ı açıom bomboş flaşlama ne demek daha onu bilmiom bi yol gôsterirsen tlf-5800

Üst Alt