İstiklal Caddesi - Örnek Video [N8] HD 720p

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matchless

matchless

Üye

xperia s , htc one x , n9 , 808 (daha cıkmadı ama :)) , sgs2
daha sayayım mı?

saydıklarının arasında 808 purewiev sadece daha kalıtelı ceker dıgerlerı daha kalıtelı cekemez ya es deger ceker yada benzerı :)

ANIL

ANIL

Admin
tam olarak yeri değil ama birşey soracaktım.N8 ile çekilen 720P videoların Bitrate leri kaç civarında?

7 saniyelik bir video; veri hızı 6684kb/sn toplam bit hızı 6828kb/sn ses olarak bit hızı 143kb/sn

videonun uzunluğuna göre değerler artıyor.

matchless

matchless

Üye
n8 de kız gıbı telefon farketmezz :)

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
kardeşimin 3GS iPhone'unu kullandım geçen gün tam 24 saat bendeydi telleri değiştik..
Yemin ederim N8 'imi deliler gibi özledim iPhone beni kendinden itti resmen.. N8, Belle ve Eccentric efekt bana iPhone dan daha iyi hissettiriyor..
Ana ekranlarda gezmeyi bile özledim yav =/

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
N8 candır canandır.:yuru

Gerçekten güzel video çekiyor.

Hippi galiba bunlar.

aynı goruntuyu cekebılecek bır telefon varsa ceksın ve paylassın.n8 ın ustune telefon tanımam

harika bir çekim

навсегда n8 :)

Video için teşekkürler.. N8'i arada konuşturmak lazım .d

on numara çekim, süper kalite Ercan eline sağlık. adamlara para veresim geldi. :D

htc one x ve xperia s hala n8 kadar net görüntü veremiyorlar. hd çekmeleri daha fazla çözünürlük sağlıyor ve daha netmiş gibi gösteriyor sadece. o telefonların hepsini 720p'de çekime ayarlarsanız 808'in ardından n8 gelir. ayrıca n9 da malesef n8 kadar iyi değil hd video çekiminde. :oke:

Sonuna kadar haklısınız dostlar, eyvallah.

Yorumlarınızı eksik etmediğiniz için teşekkürler... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt