İstiklal Caddesi - Örnek Video [N8] HD 720p

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
İstiklal Caddesi - Örnek Video [N8] HD 720p
Merhaba arkadaşlar,

Pek video çeken biri değilim. Hatta doğru düzgün ilk defa video çekmişimdir. Çektiğim videoyu sizlerle paylaşmak istedim.

Video, N8 ile İstiklal Caddesinde çekilmiş olup, 1 dakika 57 saniye uzunluğundadır. Orijinal boyutu 167 mb'tır. Kotalı kullanıcılar yüksek kalitede izleyeceklerse dikkat etsinler.

Buyrun:

Ayarlardan 720p HD seçeneğini seçmeyi unutmayın.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, enes_x, doctorrr ve 2 diğerleri

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
vay be baya kazanıyorlardır ama :) bu arada n8in harbiden mükemmel kamerası var :)

backwater

backwater

Üye
n8 ve 701 gibi cihazlarda 1080p çözünürlükte video çekmenin imkanı var mı acaba

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kusursuz gayet güzel :) bu arada profilinde mersin yazıyor. istanbula gezi için geldiğini varsayarak soruyorum nasıl buldun istiklal caddemizi :) Galatasaraylıların mekanıdır bu arada :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
kusursuz gayet güzel :) bu arada profilinde mersin yazıyor. istanbula gezi için geldiğini varsayarak soruyorum nasıl buldun istiklal caddemizi :) Galatasaraylıların mekanıdır bu arada :)

Evet, İstanbula gezi ve iş toplantısı için geldim. Cok beğendim. Ozellikle Taksim ve İstiklal. Istanbulu gordukten sonra Mersin köy gibi geliyor insana. :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
estağfurullah.. mersin de metropol şehirlerimizdendir..pozcu güzeldir mesela :) köy demek küfür olur mersin için ;)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
estağfurullah.. mersin de metropol şehirlerimizdendir..pozcu güzeldir mesela :) köy demek küfür olur mersin için ;)

Mersini kotulemek için soylemedım canım. En onemli lıman şehri, en onemli turizm sehirlerinden biri olan Mersini tek cumlede aşağılamak doğru olmaz zaten. Demek istediğim, Mersin, İstanbulun yanında insan trafiği ve gezilecek tarihi alanlar acısından daha az gelişmiş durumda. Tabii her şehrin kendine has özellikleri olduğu icin bu, bir şehrin diğer şehire nazaran mutlak daha guzel olduğu anlamına gelmez. :)

azrock

azrock

Üye
N8 candır canandır.:yuru

Gerçekten güzel video çekiyor.

Hippi galiba bunlar.

candost38tr

candost38tr

Üye
aynı goruntuyu cekebılecek bır telefon varsa ceksın ve paylassın.n8 ın ustune telefon tanımam

cukuleaks

Üye
ben mobilim link gözükmüyor. Bi paylaşırmısınız?

PriZm

PriZm

Üye
tam olarak yeri değil ama birşey soracaktım.N8 ile çekilen 720P videoların Bitrate leri kaç civarında?

slant1111

slant1111

Üye
harika bir çekim

matchless

matchless

Üye
навсегда n8 :)

İncİnat

İncİnat

Üye
mersinde yasıyorum istanbulu da görmüstüm mersini kücük istanbul gibi goruyorum ben :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Sol taraftaki kız iyiymiş :naughty:

• Beğen
Tepkiler: enes_x
İncİnat

İncİnat

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Evet, İstanbula gezi ve iş toplantısı için geldim. Cok beğendim. Ozellikle Taksim ve İstiklal. Istanbulu gordukten sonra Mersin köy gibi geliyor insana. :)
Sen Mersinden bahsediyosun ben İstanbuldan sonra Bursayı köy gibi hissettim :)
İstanbul hakikaten ayrı bir dünya..
Üç şehrim var zaten..
New York
İstanbul
Bursa

---------- Eklendi @ 01:54:00 ---------- Yazıldı @ 01:52:54 ----------

Video için teşekkürler.. N8'i arada konuşturmak lazım .d

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
pRime.

pRime.

Üye
on numara çekim, süper kalite Ercan eline sağlık. adamlara para veresim geldi. :D

---------- Eklendi @ 11:52:28 ---------- Yazıldı @ 11:49:43 ----------

xperia s , htc one x , n9 , 808 (daha cıkmadı ama :)) , sgs2
daha sayayım mı?

sgs htc one x ve xperia s hala n8 kadar net görüntü veremiyorlar. hd çekmeleri daha fazla çözünürlük sağlıyor ve daha netmiş gibi gösteriyor sadece. o telefonların hepsini 720p'de çekime ayarlarsanız 808'in ardından n8 gelir. ayrıca n9 da malesef n8 kadar iyi değil hd video çekiminde. :oke:

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
PriZm

PriZm

Üye
soru sordum ama cevap yok galiba :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt