Kizlarin ilk ßakista Erkekte Baktiklari Yer!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismail010

Üye
bence de cüzdana bakarlar :)
Bende kızların kalça tarafına bakarım :)

__xXx__

__xXx__

Üye
bence erkeklerde kalçaya bakılmasının sebebi cüzdan değildir cok parası olupta üstünde tasımayanlar var kabarık cüzdan icin icine kağıt dolduranlar var kadınların cüzdana bakacaklarını sanmıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir sürü bayan geçince kabarık cüdanı çıkarıp paraları saymak nasıl olur acaba

• Beğen
Tepkiler: kraldost
.Murat.

.Murat.

Üye
bence de cüzdana bakarlar :)
Bende kızların kalça tarafına bakarım :)

ne cüzdanı ne parası kardeşlerim:D
erkekler bayanların nasıl kalçasına bakmaktan hoşlanıyorsa kızlarında gözlerine hoş gelen erkek kalçasına bakmaları normaldir
hiç yeni bir pantolon aldığınızda erkek arkadaşlarınız pantolon üstüne çok güzel oturmuş baya şık olmşsun dedikleri olmadımı:Derkeğin bile farkedebildiği bir şeyi bayan hayli hayli farkeder sadece kalçayla sınırlı değil..gözüne hoş gelen heryerine bakabilir bayanları biraz daha yakından tanıyın bana hak vereceksiniz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
O yüzden pantolonu hep aynı renkte giymek daha güzel :gul:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:kop2: :kop2: :kop2: :kop2:

kraldost

kraldost

Üye
bu bir kültür meselesidir ingilizlerin kültürü ile bizimkiler arasında dünya kadar fark var bizim kızlarımızda onlara benziyor deyip kalçalarınızı ön plana atayım demeyin sizi bir gay zannedebilir :)))))
ciddi olun iyi bakışlara sahip olun gözlerin güzel olması önemli değil önemli olan o gözlerle kendinizi iyi ifade etmesini bilmektir bunu karşı tarafa vermesini bilin yeter

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ne cüzdanı ne parası kardeşlerim:D
erkekler bayanların nasıl kalçasına bakmaktan hoşlanıyorsa kızlarında gözlerine hoş gelen erkek kalçasına bakmaları normaldir
hiç yeni bir pantolon aldığınızda erkek arkadaşlarınız pantolon üstüne çok güzel oturmuş baya şık olmşsun dedikleri olmadımı:Derkeğin bile farkedebildiği bir şeyi bayan hayli hayli farkeder sadece kalçayla sınırlı değil..gözüne hoş gelen heryerine bakabilir bayanları biraz daha yakından tanıyın bana hak vereceksiniz

:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt