Çok geniş insanlarmış... Tabi ki bu durum erkek için de geçerli. Bir arkadaşımız erkek arı gibi olmalı her çiçeği ziyaret etmeli hayır çok yanlış, erkek de kendisini gelecekteki hanımı için saklayacak. Senin geçmişin karanlıksa, yani kızlarla haşır neşir, bi hafta o kızla öbür hafta diğer kızla bir hayat sürersen, evlendiğinde eşine bakacak yüzün olur mu? Daha berbat şeyler yapanlar da var tabi ama dile getirmek istemiyorum. Allah aşkına bunlar evlenmeyecek mi eşlerinin yüzlerine bakabilecekler mi?
Beyler, bayanlar ister kabul edelim ister etmeyelim dinimizden uzaklaştıkça, kuran'dan uzak durdukça bu denaatleri, secaatleri maalesef def edemiyoruz. Şimdi söyleyelim bizim avrupalı bir hristiyan ile ne farkımız kaldı allah aşkına?
Hani derler ya eğri oturup doğru konuşalım diye, biz hem doğru oturalım hem doğru konuşalım. Hristiyan'in yapmadığı sadece iki şeyi yapmıyoruz belki o da kiliseye gitmek ve domuz eti yemek. Bunu haricinde adamların yaptığı ve bizim yapmadığımız ne var. Adamlar evliliği bitirdiler nerdeyse hergün afedersiniz başka biri ile düşüp kalkıyorlar, ensest dizboyu, aile hayatı yok (bizde çok şükür saygıdan uzak olsa da var) kumar var, dolandırıcılik var... Onlar kızlarla günlerini gün ediyor biz de birbirimizi tanıyalım diye (nasıl olsa evleneceğiz) flört ediyor yapmadığımız şey kalmıyor her harami işliyoruz. Sonra incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebep yüzünden kızı bırakıp gidiyoruz. Şimdi soruyorum bu kız başka biri ile nasıl evlenecek seninle işlemediği halt kalmamış, hadi onu geçtim erkek ne yapacak o nasıl eşinin yüzüne bakacak.
Sevgili maxidaslar burada her ikisi de hatalı, nitekim kurani kerim'de zina yapan erkek ve kadına aynı ceza veriliyor. Yani kadın suçlu erkek suçsuz gibi birşey yok. Kuran zina yapan erkeğe "zani" kadına ise "zaniye" demiştir.