Kizlarin ilk ßakista Erkekte Baktiklari Yer!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
türkiyede ilk tipe bakılıyor azcık karizmatiksen ve şık giyıniyorsan her 5 kızdan 4 ünü az bi uğraş sonucu ayarlarsın:) o ayarlayamadğn 1 inde ya sevglsi vardır yada gözü daha yüksektedir ki böylelerine bulaşmayın derim adamda ne cüzdan bırakırlar ne kalça :)

doğru :gul:

spy ghost

spy ghost

Üye
Bakışmayla sevgili olunaydııı neyse :d:

TheCower

TheCower

Üye
Ohooo o da bişey mi ben ortama bi girerim etrafıma şöyle bir bakarım hemen iki kız gelir yanıma :)

chester_yeahuu

chester_yeahuu

Üye
Ehehe. Bende ne tip var ne kalça... e tabi bakan kimsede yok haliyle :((

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
elinde iphone ayagında converse kıcında armani altındata iyi bi araba varsa baska bseye gerk yok türkiyede bütün kizlar sana bakar

spy ghost

spy ghost

Üye
elinde iphone ayagında converse kıcında armani altındata iyi bi araba varsa baska bseye gerk yok türkiyede bütün kizlar sana bakar
durumu ancak nu kadar kısa özetleyebilirdik , hadi tersini söyleyen çıksın :aha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
yutkun

yutkun

Üye
orası ingiltere burası türkiye burda kadınlar cebindeki paraya bakar kimse boşuna heveslenmesin

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
konusması durusu davranısları bı agırlıgı olması gerek

theposies

theposies

Üye
göz teması önemli tabi

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ne bakisi ne gözü ne aşkı lale devrindemiyiz ya ayık olun ben 5 sene emek verdm askere geldm tekmeyi yedim arı gibi olun her cicekten bal alın yolunuza bakn gercek tecrbe konusyo gidn köyünzden bi kız begenn ananız istesn akarı kokarı yok masrafi yok evinize helal ekmek getrn şevkat göstern sıze kurban olrlar zamane kızının makyajiylamı ugrascn ayakkabsnn topuguylamı her yaz tatılıylemı ugraşcn

Dafny

Dafny

Üye
Ben nedense saç ve ayağa bakarım. Çoğu ayak kürek gibi oluyor orası ayrı..

lgkg300

lgkg300

Üye
Onu bunu bilmem de günümüzde ki kızlar maalesef arkadaşların dediği gibi cüzdana bakıyor, fizikî yapıya bakıyor. Hep derler ki önemli olan iç güzelliği fakat dış güzelliği olmayan birilerini gördüler mi iç güzelliğine bakmazlar. Karizmatik birini gördüler mi onlarda da iç güzelliği arar.
Helâl süt emmiş ahlâklı, doğru, dürüst, yürürken ayakları ile ses çıkarmayan, konuşurken kahkaha atmayan, haya eden, en önemlisi de Allah'tan korkan ve güzelliğini sadece eşine gösterecek bir bayan bulursak canımızı bile veririz. Açıkçası ben istemem öyle makyaj yapıp efendim pantolon giyip orasıni burasını açıp dışarı çıkacak birini. Ne yani ben sevdiğim kız uygunsuz elbiseler giyecek makyajını yapacak ve dışarı çıkacak. Sokaktakilerde seyr edecek. Asla ve kat'a böyle birini eve almam. Kız dediğin kendini güzelliğini herşeyini eşine saklayacak afişe etmeyecek. Zaten bu evli olan erkekler eşlerini nasıl o halde dışarı gönderirler onu da anlamış değilim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nereye baktıklarını bilemem ama etkili bakan gözlere ve kirli sakala köle oldukları kesin :kro2:
Paraya cüzdana falan bakmaları imkansız ilk bakısta.Paralarını üstüne asıp gezenler varsa bilemem
:gun1:

lgkg300

lgkg300

Üye
Çok geniş insanlarmış... Tabi ki bu durum erkek için de geçerli. Bir arkadaşımız erkek arı gibi olmalı her çiçeği ziyaret etmeli hayır çok yanlış, erkek de kendisini gelecekteki hanımı için saklayacak. Senin geçmişin karanlıksa, yani kızlarla haşır neşir, bi hafta o kızla öbür hafta diğer kızla bir hayat sürersen, evlendiğinde eşine bakacak yüzün olur mu? Daha berbat şeyler yapanlar da var tabi ama dile getirmek istemiyorum. Allah aşkına bunlar evlenmeyecek mi eşlerinin yüzlerine bakabilecekler mi?
Beyler, bayanlar ister kabul edelim ister etmeyelim dinimizden uzaklaştıkça, kuran'dan uzak durdukça bu denaatleri, secaatleri maalesef def edemiyoruz. Şimdi söyleyelim bizim avrupalı bir hristiyan ile ne farkımız kaldı allah aşkına?

Hani derler ya eğri oturup doğru konuşalım diye, biz hem doğru oturalım hem doğru konuşalım. Hristiyan'in yapmadığı sadece iki şeyi yapmıyoruz belki o da kiliseye gitmek ve domuz eti yemek. Bunu haricinde adamların yaptığı ve bizim yapmadığımız ne var. Adamlar evliliği bitirdiler nerdeyse hergün afedersiniz başka biri ile düşüp kalkıyorlar, ensest dizboyu, aile hayatı yok (bizde çok şükür saygıdan uzak olsa da var) kumar var, dolandırıcılik var... Onlar kızlarla günlerini gün ediyor biz de birbirimizi tanıyalım diye (nasıl olsa evleneceğiz) flört ediyor yapmadığımız şey kalmıyor her harami işliyoruz. Sonra incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebep yüzünden kızı bırakıp gidiyoruz. Şimdi soruyorum bu kız başka biri ile nasıl evlenecek seninle işlemediği halt kalmamış, hadi onu geçtim erkek ne yapacak o nasıl eşinin yüzüne bakacak.

Sevgili maxidaslar burada her ikisi de hatalı, nitekim kurani kerim'de zina yapan erkek ve kadına aynı ceza veriliyor. Yani kadın suçlu erkek suçsuz gibi birşey yok. Kuran zina yapan erkeğe "zani" kadına ise "zaniye" demiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt