Konu Silinsin Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede war

Muzikleri (mp3) Hafıza kart-Sesdosyaları-Music klasöründen okur Hem profil tercihleri ve kütüphanede sorunsuz bi şekilde yeniler..
Klasör ismi Music olacak.

Bu şekilde mp3 lerini attındamı olmadı_?

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
ya bi yardım edim müzik çalar için dediklerini yaptım oluyo ama müzik çaları yenileyince telefon kitleniyor sorun ne

Rompachter daki yamaların hepsini kapatıp kullanacaksın....Sistem dosyalarıyla oynama yaparsan kulllan başka hiç bir şekilde kullanma o yamaları..Yamaların açık kaldığı için oluyor bunlar..
Bu yazılımı kullanıyorsan yamaların hiç bir şekilde açık kalmasın ne uygulama yüklerken nede müzik ...Kapalı olcak başlığı okumuyorsunuz sonra bu niye böyle diye yakınıyorunuz arkadaşım...

ykpknl

ykpknl

Üye
Rompachter daki yamaların hepsini kapatıp kullanacaksın....Sistem dosyalarıyla oynama yaparsan kulllan başka hiç bir şekilde kullanma o yamaları..Yamaların açık kaldığı için oluyor bunlar..
Bu yazılımı kullanıyorsan yamaların hiç bir şekilde açık kalmasın ne uygulama yüklerken nede müzik ...Kapalı olcak başlığı okumuyorsunuz sonra bu niye böyle diye yakınıyorunuz arkadaşım...
hemen kızma kardeş bu konularda pek bilgim yok

muzocuk.

Üye
yahu neden indırdıqım dosyaların bazıları 6 tane bu uc tane uc tane olunca flas atamıyorum yardım edın

goekhnannn

Üye
çok güzel olmus eline sağlık kardeşim

alpercabuk

Üye
n97 ile uyumlumudur bu fw

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Değil Arkadaşım.

---------- Eklendi @ 12:20:10 ---------- Yazıldı @ 12:18:56 ----------

çok güzel olmus eline sağlık kardeşim

Güle güle kullan.

---------- Eklendi @ 12:21:32 ---------- Yazıldı @ 12:20:10 ----------

Şebeke ve batarya iconlusunu yayınlıyacağım 2-3 güne kadar istedği olan şimdiden söylesin Arkadaşlar..

alpercabuk

Üye
Değil Arkadaşım.

---------- Eklendi @ 12:20:10 ---------- Yazıldı @ 12:18:56 ----------

Güle güle kullan.

---------- Eklendi @ 12:21:32 ---------- Yazıldı @ 12:20:10 ----------

Şebeke ve batarya iconlusunu yayınlıyacağım 2-3 güne kadar istedği olan şimdiden söylesin Arkadaşlar..

N97 FW leri bir başlık altında yokmu kafam allak bullak oldu bir fw nin n97 rm 505 ile uyumlu oldugunu nasıl anlarım yada en güncel en hızlı fw hangisidir benim için yardımcı olurmusun ATACAN

ykpknl

ykpknl

Üye
ya bişe soracam şu mesaj bildirimleri ekrana widget olarak koyulmuyor nasıl yapabilirim 1. sayfadaki resimlerde var ama widgetlerde yok (yardım)

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
ya bişe soracam şu mesaj bildirimleri ekrana widget olarak koyulmuyor nasıl yapabilirim 1. sayfadaki resimlerde var ama widgetlerde yok (yardım)

dosya yöneticisi-hafıza kartı-ThinkChange-C nin içinde.programı yükle.

telepati75

telepati75

Üye
Teşekkürler eline sağlık gayet başarılı bir çalışma herkese tavsiye ederim.

lazye

lazye

Üye
kardeşim ekrana basılı tut içerik ekle de ordan bildirimleri seç :)

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
kızacan ama thinchange dosyası yok ne telefonda ne hafıza kartında

Sendeki sorunun kaynağı baştan başlıyor zaten.Telefona yazılım yüklemeden önce telefona hard format daha sonra hafıza kartını biçimlendirip yazılımı yüklemen lazım.
Eski yüklediğin yazılımdan kalıntılar kaldığı için hep olumsuz sonuçlar yaşıyorsun.
Başlığıda okuyacağım demiştin,okumamışsın hala.

---------- Eklendi @ 10:39:43 ---------- Yazıldı @ 10:38:41 ----------

kardeşim ekrana basılı tut içerik ekle de ordan bildirimleri seç :)

Onun sorunu farklı yazılımı doğru düzgün dediğim şekilde,yüklemediğinden kaynaklanıyor

LtB35

Üye
eğer tüm dosyaları bir yere atarsanız çok iyi olur biz de c:nokia/../rm356 klasörüne atabiliriz daha kolay olur.En azından benim için daha kolay olur :)