aleranol
Üye
Sizce Hangisini alayım?
Merhaba arkadaşlar. Haziran veya temmuz civarında yeni bir telefon alacağım. Piyasanın en üst düzey telefonları arasından seçim yapmam gerek. Ben oyun ve program düşkünüyüm. Aynı zamanda telefonun tipine kasasına ve işçiliğine çok dikkat ederim. Kullanılabilirliği kolay, hızlı ve en küçük kasma bile bulunmayacak bir telefona ihtiyacım var. İnternette sürekli gezerim ve aynı şekilde hep müzik dinlerim. Aynı zamanda ekranını açınca veya bakınca görsellik açısından mükkemmel olmasını istiyorum. Şu an için aklımda en başta HTC One X ve Lumia 900 var. Diğer seçenekler olarak ise ayfonlar ve sgs3 var. Ne dersiniz? Sizce ayfon5i filan beklesem mi? Yoksa okullar kapanınca direk birisini alsam mı? Hertürlü + ve - lerini hemen hemen biliyorum. Bu sebepten uzun süredir kararsızlıktayım. One x ve lumia kullanıcıları tam olarak sorunları ve iyi yönlerini yazarsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
yalnız s3 ün o değerli alabilmesi için gpu suna overclock yapmışlar deniyor. Aynı zamanda sgsiii pek gözüme hitap etmedi
samsungdan ben daha iyi birşey beklerdim. Ama lumia ile one x i kıyaslamama yardım etsen fena olmaz hani.