Sizce Hangisini alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisini alayım?
Merhaba arkadaşlar. Haziran veya temmuz civarında yeni bir telefon alacağım. Piyasanın en üst düzey telefonları arasından seçim yapmam gerek. Ben oyun ve program düşkünüyüm. Aynı zamanda telefonun tipine kasasına ve işçiliğine çok dikkat ederim. Kullanılabilirliği kolay, hızlı ve en küçük kasma bile bulunmayacak bir telefona ihtiyacım var. İnternette sürekli gezerim ve aynı şekilde hep müzik dinlerim. Aynı zamanda ekranını açınca veya bakınca görsellik açısından mükkemmel olmasını istiyorum. Şu an için aklımda en başta HTC One X ve Lumia 900 var. Diğer seçenekler olarak ise ayfonlar ve sgs3 var. Ne dersiniz? Sizce ayfon5i filan beklesem mi? Yoksa okullar kapanınca direk birisini alsam mı? Hertürlü + ve - lerini hemen hemen biliyorum. Bu sebepten uzun süredir kararsızlıktayım. One x ve lumia kullanıcıları tam olarak sorunları ve iyi yönlerini yazarsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
paran varsa s3 al içlerinde donanım olarak en iyisi testlere bakılırsa performansı da iyi.. Ben kendim aralarından lumia900 alırımo ayrı.

---------- Eklendi @ 00:40:26 ---------- Yazıldı @ 00:37:28 ----------

saruman_me 09:42:56 10.05.2012
kardeşim ben one x kulanıcısıyım eğer uzun ömürlü şarzı gidicek bir cihaz aıyorsan bu tlf a hiç bulaşma adamla 4 çekidek işlemcili cihaz çıkarıyolar bataryasını evo 3d bataryasıyla dolduuyolar şarz da iyileştirme yapıldığıda hikaye çok kısa gidiyor ve htc klasiği devam ediyor htc nin en büyük acizliği tek paça olmasına rağmen ekranına yine toz girdi yani sen kısacası htc den uzak dur hocam tam bir fiyasko marka bana sorarsan biraz bekle gs3 veya ıphone 5 al daha isabetli olur en azından benim gibi keşke demezsin..

Forumdan bir one x kullanıcısının yorumu.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
evet onu okumuştum. Belki benim yorumlara bakarsan herzaman wp ve android bölümündeyim:) yalnız s3 ün o değerli alabilmesi için gpu suna overclock yapmışlar deniyor. Aynı zamanda sgsiii pek gözüme hitap etmedi :( samsungdan ben daha iyi birşey beklerdim. Ama lumia ile one x i kıyaslamama yardım etsen fena olmaz hani.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Valla tasarıma önem veriyorsan o konuda Lumia 3 adım önde.. Wp 7.5 ile Market Place de Nokia Market geldi ve orada sadece Lumialara özel uygulama ve oyunlar olcak diğer firmalar alamayacak.. Microsoft bi çok firmayla anlaştı,geliştiricilere Lumialar dağıtıldı uygulama üretimi için.. Çok iyi pazarlanıp sonuna kadar arkasında duruluyor Lumiaların.. One x i kullanmadım ve incelemedim inceleyenler memnun ama kullananın yorumu da düşündürücü.. One x one s e yenik düşen bir cihaz..

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
hmmm haberlerin hepsini takip ediyorum zaten wp bölümünde yorum yapmasam bile takipteyim. Ama birisi beni uygulama yönünden tatmin edecek (city lens hariç) diğeri ise kullanım ve kasa. Aslında kasa p.one xde de güzeli sanırım lumia daha iyi. Ama eğer bu telefona 2-3 yıl destek verilmezse öşürüm şu an 9. Sınıfım ve bu üniversiteye kadar 2. Telefom değişimim olacak yani son. Peki ya pureviewli ve daha iyi lumialar ne zaman çıkacak? Ya da beklesem mi?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Kardesim 2-3 yil daha degistirmiyecem diyorsan bekle pureview lumialardan al zaten tasarim ve saglamlik acisindan nokia zaten cok iyi AMA lumia900 iki yil sonra s4 islemcili pureviewlarin golgesinde kalir

• Beğen
Tepkiler: aleranol
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim 2-3 yil daha degistirmiyecem diyorsan bekle pureview lumialardan al zaten tasarim ve saglamlik acisindan nokia zaten cok iyi AMA lumia900 iki yil sonra s4 islemcili pureviewlarin golgesinde kalir
Valla ali abi senin dediklerin benim için önemli zaten bende onu düşünüyordum acaba gölgede mi kalır diye. O zaman kesin kararım lumia 900. Zaten fotoğrafçılığa hevesim var son günlerde ki c7 beni karşılamıyor. Peki abi sana bir soru. Yeni çıkan lumia ya yine 2.1 bluetooth mu koyarlar? Çünkü sennheiser veya daha iyi bir bluetooth kulaklık da alacağım da yanında müzik dinlemek için.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bluetooth konusunun tartisildigi veya anlatildigi hic bir yoruma rastlamadim bugune kadar Kim ne derse sallamis olur yani AMA lumia serisi icin nokianin bir kulakligi var birazdan pahali ama cok iyi diyorlar Ben kullanmadim.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
s3 su an dunyanin en iyi akilli telefonu. almani tavsiye ederim.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bence iphone 5 i bekle.

emreilhans

emreilhans

Üye
Ben oyun ve program düşkünüyüm. Aynı zamanda telefonun tipine kasasına ve işçiliğine çok dikkat ederim. Kullanılabilirliği kolay, hızlı ve en küçük kasma bile bulunmayacak bir telefona ihtiyacım var. = "ayfon5"
Tariflerine en uygunu :D :D

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Aslında evet ayfon gibi ama :D Ben telefonu yere çok düşürürüm :D C7 çok şanslı bu konuda:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt