Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CLEMENTINE Çizgi Filmini Hatirlayan Var Mi? Video
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S€YF€TTiN
Üye
Konu Sahibi
CLEMENTINE Çizgi Filmini Hatirlayan Var Mi? Video
çooook eskiden çıkardı ve çok severdim korkutucuydu yaşı + 25 olanlar hatırlayacaktır aşağıda clementinin açılışı başlayışı nostalji yapalım biraz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
researcher
Üye
boyle bi baslıgı ancak ben acabiliriiim...site ahalisi bilir....
16 olduğun için bilmiyorsun abin varsa büyük sorarsan nasıl korkunç olduğunu anlatır ateşten seytanlar falan vardı çocukların peşindeydi acayip birşeydi müziğini çok severdim yok mu yaşı +25 olan kimse hatırlamıyormu maxicep yaş ortalaması 20 nin altında herhal
Master_Evil
Üye
abi sen bunun müziğini mi sevion ya
worldcild
Üye
walla yas 20 pek yabancı gelemdı ama pekde cıkaramadım yaa hayal meyal dıyım
omayra
Üye
Hatırladımmm Favorim olmasa da severdim..
researcher
Üye
biliyorum....omayra en cok kayıp dunyaları severdi....
Onu hatırlamıyorum benn Ben en çok Sara'yı severdim.. Hani babası Hindistan'da idi, bir okula vermişti onu. Sonra babasından haber alamamıştı da okul müdiresi Bayan Minchen onu hadem eyapmıştı. Kötü kalpli bir kız da vardı. Bebeği vardı Emily.. İşte en çok onu severdim ben.. Sonra da Voltran voltran voltraann, He-man, She-Ra.. İşte böylee.. Kayıp dünyalar nasıl bişeydi ki?
S€YF€TTiN
Üye
Konu Sahibi
evet voltran süperdi işte size voltranın başlangıcı o zamanlara dönelim biraz nostalji yapalım
researcher
Üye
Ya omayra hatırlarsın ya....cok da etkiileyici bi muziii vardı...
S€YF€TTiN
Üye
Konu Sahibi
ben hatırladım bu çizgi filmide eskiler daha birbaşkaydı yaaa
omayra
Üye
Şu yuvarlanan garip yaratıkları (karıncayiyene benzeyen) hatırladım.. Ama çizgi filmi net olarak hatırlamıyorumm..
sublieutenant
Üye
şu ikisindende nefret ederdim çocukken, ben tom ve jerry, pembe panter ve peter pan hastasıydım....