c6-01 dlna hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 dlna hakkında yardım
arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam ilk önce özür dilerim
şöyle bir sorunla karşı karşıyayım.dlna destekli led tv aldım telefonumada dlna play programını yükledim
tv ye bağlanıyorum müzikleri çalıyor fakat resimleri dosya desteklenmiyor yada çalınamıyor diyerek açmıyor
öyleki cihazda yüklü olan orjinal duvar kağıtlarını açıyor ama telefondan çektiğim resim videoların hiç birini açmıyor
bir yerde yanlışlık yapıyorum gibi ama yinede değerli fikirleriniz ve yardımlarınıza ihtiyacım var
şimdiden teşekkürler

backwater

backwater

Üye
tv DLNA destekli ise bir de Nokia Play To uygulamasıyla dene

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
televizyon belki oynatmaya çalıştığın video formatını desteklemiyordur?

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
resim ve videoların hangı klasörde

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartındaki DCIM adındaki klasörde resimler telefonun kendi yarattığı klasör

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
açması gerekir ama neden açmıyor acaba?

esatgelmedi

Üye
uygulamayı kaldırıp tekrar kur ya da telefona hard format atıp play to uygulamasını yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hard formatlık bir durum yok..play to beta aşamasında zaten..her cihazı veya her dosyayı tanımayabilir / okumayabilir :) en küçük problemde insanlara ''hard format at'' demekten vazgeçin artık..o telefonu toplamak yarım gün alıyor sonra :)

cukuleaks

Üye
hard formatlık bir durum yok..play to beta aşamasında zaten..her cihazı veya her dosyayı tanımayabilir / okumayabilir :) en küçük problemde insanlara ''hard format at'' demekten vazgeçin artık..o telefonu toplamak yarım gün alıyor sonra :)

kesinlikle :good:

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
hard format bir kere attım onuda atacağıma atmayacağıma bin pişman oldum zaten bir uygulama düzgün çalışmıyorsa hemen format atılmamalı diye düşünüyorum şunu öğrendim telefonun kendi kamerasından çekilen foto ve videoyu açmıyor ama başka fotoğrafları açıyor programın tam sürümünü bekkemekten başka çarede yok gibi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
fazla detaylı incelemedim ama dediğim gii beta aşamasında olan bir program..zamanla gelişecektir mutlaka.şimdilik olduğu kadarıyla idare etmek gerekli.

alp047

alp047

Üye
hard format bir kere attım onuda atacağıma atmayacağıma bin pişman oldum zaten bir uygulama düzgün çalışmıyorsa hemen format atılmamalı diye düşünüyorum şunu öğrendim telefonun kendi kamerasından çekilen foto ve videoyu açmıyor ama başka fotoğrafları açıyor programın tam sürümünü bekkemekten başka çarede yok gibi

kardeş benim tvde dlnayı destekliyor sen nasıl çalıştırdı ben birtürlü bağlanamadım bana bilgi verirsen sevinirim

esatgelmedi

Üye
play to programını en az 1 senedir kullanıyorum. hala telefonumda yüklü çalışıyor. sadece fikrimi söyledim istemeyen yapmaz... sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
kardeş benim tvde dlnayı destekliyor sen nasıl çalıştırdı ben birtürlü bağlanamadım bana bilgi verirsen sevinirim

telefon modem aracılığıyla tv ye bağlanıyor.
wi-fi modem olması gerekiyor sanırım.tv de modeme bağlı olması gerekiyor ve uygulamayla tv de seyredebiliyorsun fotoğraf uygulama ve videoları

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada led tw samsungsa sa sktntı onu dıyem aynı hata bende mewcut

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
play to programını en az 1 senedir kullanıyorum. hala telefonumda yüklü çalışıyor. sadece fikrimi söyledim istemeyen yapmaz... sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.

​biliyorum kardeşim lafım sana değildi yanlış anlama..genel konuştum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...