C6-01 ekran çizilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye

Hafif su sür jelatinin her tarafına. telefona yapıştır jelatini kredi kartı gibi bir şeyle kabarcıkları al. su olarak çıkacaktır.

---------- Eklendi @ 18:53:28 ---------- Yazıldı @ 18:51:53 ----------

Yaptıktan sonra beklet biraz yoksa çıkıyor.

---------- Eklendi @ 18:55:23 ---------- Yazıldı @ 18:53:28 ----------

Jelatin

Böyle yapıştırabilirsin.

---------- Eklendi @ 18:24:29 ---------- Yazıldı @ 18:23:49 ----------

baş üstüne :D

---------- Eklendi @ 18:23:39 ---------- Yazıldı @ 18:22:26 ----------

yapma be madness usta kaç paradır ekran :D

Öylesine demiştim :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dostum millet 5800'la cebelleşiyor yok dokunmatik hassasiyeti düşer yok görüntü kötü olur kaliteli birşey taktır daha iyi olur arkadaşımda var o jelatinsiz kullanıyor fruit ninja oynuyoruz onun ekranı bakılmaz hale geliyor bende jelatin var hiç iz bırakmıyor bıraksada daha rahat temizleniyor ekrana rahat dokunuyosun bi kere jelatin oldumu :)

TheMadness

TheMadness

Üye
dostum millet 5800'la cebelleşiyor yok dokunmatik hassasiyeti düşer yok görüntü kötü olur kaliteli birşey taktır daha iyi olur arkadaşımda var o jelatinsiz kullanıyor fruit ninja oynuyoruz onun ekranı bakılmaz hale geliyor bende jelatin var hiç iz bırakmıyor bıraksada daha rahat temizleniyor ekrana rahat dokunuyosun bi kere jelatin oldumu :)

Daha net jelatinsiz. Tek eksisi iz bırakması.

atakan25

atakan25

Üye
taktır ben de yeni alıcam ama 1 aydır üşeniyom orjinal jelatini var üzerinde

yasirtaha

yasirtaha

Üye
abi ben ekrandaki yağlanmayı sevmiyorum o yüzden tercihim mat ekran koruyucu

semih3408

semih3408

Üye
Ben 1 yıldır jelatinsiz kullanıyorum. Ekran hala tertemiz :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen

foreverthe

foreverthe

Üye
Bende orjinal jelatin var takıyorum hiç bir sorun yok. Bence jelatin tak çünkü elin çok terliyorsa ekran yağlanır silmesi zorlaşır. Vereceğin para çok bir şey değil kıy paraya adam akıllı bir şey al kafan rahat olsun :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ben kç aydır jelatnsz kullanıym wlla

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bende orjinal jelatin var takıyorum hiç bir sorun yok. Bence jelatin tak çünkü elin çok terliyorsa ekran yağlanır silmesi zorlaşır. Vereceğin para çok bir şey değil kıy paraya adam akıllı bir şey al kafan rahat olsun :)

+1 :oke: Zaten orjinal jelatin çok bi para değil ben Ankara'da 10 :tl: 'ye adım :)

aleranol

aleranol

Üye
Valla ben taktırınca asphalt oynarke karşıdan gelemeyen arabayı göremedim küfrederek çıkardım yeminlen:ehe

---------- Eklendi @ 18:30:23 ---------- Yazıldı @ 18:26:04 ----------

Ha bu arada 5 aydır jelatinsiz kullanıyodum ve test ediyodum acaba parayla falan çizilcekmi yada anahtarla filan bugün anahtarı alırken telefonumu elime aldım birde nöreyim 1mm uzunluğunda yaklaşık 0.3 mm derinliğinde minnaaacık bir çizik ve üstündende 0.2 mm daha büyüğü:eller::seytan6::kop2:

mehsell

mehsell

Üye
Benim c6 bi düştü gorilla parçalandı Kvk ya 140 Tl ödedim :S

Takipçi Satın Al

Üst Alt