Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
usb'den bağlanamıyorum

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
arkadaşım apex le windows7 nin launcher ı var tuşları kilitliyorum 2 dk sonra ekran açılıyor sonra geri kararıyor sorun nedir sence acil cevabını bekliyorum şimdiden teşekürler

klongs

klongs

Üye
arkadaşım apex le windows7 nin launcher ı var tuşları kilitliyorum 2 dk sonra ekran açılıyor sonra geri kararıyor sorun nedir sence acil cevabını bekliyorum şimdiden teşekürler

her kilitlemende mi oluyor

klongs

klongs

Üye
klongs
wipe data wipe cache yaparsan bir şey olmaz

---------- Eklendi @ 19:56:55 ---------- Yazıldı @ 19:54:23 ----------

bu da linki

sıfresı nedır bunun acılmıyo
rar sıfresı

sifresi yesilcin.com

c3yhun57

c3yhun57

Üye
s2 telefonun kendi internet taracisiyla butun internet sitelerine erisim sagliyorum. Birte facebooka giremiyorum buyuk bi sorun oldu daha onceden boyle yapmiyordu cihaz rahatlikla girip cikiyordum simdi adres cubuguna facebook adresinii yazip git dedim mi yeniliyip duruyor acmaya calisiyor ama bir turlu giremiyorum telefon orjinal yazilimiyla hic bir degisiklik yapilmamistir. Sorun nedir simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.

klongs

klongs

Üye
yesilcin.coma git orda sawgent var ona sor o bilir beni asiyor senin sorunun

custave

custave

Üye
arkadas 4.0.3 yukledım ana ekranda bazen dokunmatık calısmıyo ram 450 500 arası altına ınmıyo wıfısı bana bıraz ıyı gıbı geldı 1 mbps bıle vıdeolar ızlenıyo 2.3.6 da sureklı tarama takılmalar yapıyodu ( duzeltılırmı )
normalmıdır

klongs

klongs

Üye
wipe data wipe cache yaptin mi

custave

custave

Üye
evet yaptım wıfısı hakkında ne dıyon

klongs

klongs

Üye
ram icin ayarlar gelistirici secenekleri arka plan islemlerine tikla arka plan yok de rami rahatlatiyor

custave

custave

Üye
2.3.6 wıfı tarama sorunu duzeltılebılırmı bunda ram 156 yakadar dusuyodu
arka p kapattım 407 oldu
fılmsıtesındekı problem pc gorunumune gecınce acıyo sadece fılmıfulızlede yapıyo dıer sıtelerde dırek acıyo

--------dns ayarlarını nsıl yapıcaz----

klongs

klongs

Üye
bu modemi indir telefonun sd cardına at teli kapat ses açma home power tuşlarına aynı anda bas recovery moda girecek install zip from sd card choose zip from sd card a gir o modemi seç yükle düzelir

custave

custave

Üye
google ply bı program vardı kaldırmıslar bulabılırmıyım -russıan tv onlın-

klongs

klongs

Üye
onu napcaksın

custave

custave

Üye
tvye bakcam rus kanalarına