yeni mp3 player yükledim yeni şarkı atınca diskte yer yok hatası alıyorum YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
yeni mp3 player yükledim yeni şarkı atınca diskte yer yok hatası alıyorum YARDIM
...yardım.. magzayı yenile diyince bu uyarı geliyor... ^^diste yer yok uyarısı^^
not:mp3player :17,1,13 ve bu uyrı glior

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
yuh diorum ya bi Allahın kulu cvp veremzmi maxicepin hline bak :oha::oha::oha::oha::oha::oha:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
maxicepi takip eden bir kişi olduğun belli YUH dediğine göre tecrübeli üyeleride biliyor olmalısın pm at belki yardımcı olabilirler

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
maxicepi takip eden bir kişi olduğun belli YUH dediğine göre tecrübeli üyeleride biliyor olmalısın pm at belki yardımcı olabilirler

yuhu büyük yazmanı anlamadım :) ama ben cf yapan kişiye yorum attım sordum fakat onada cvp gelmedi burda şansımı deneyim dedm

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
:bira:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Sitedeki şaşkınlığınız normaldir, sabırlı olup konuya dönmelerini bekleyebilirsiniz illaki duyarlı bir arkadaşımız veya sorunu yaşamış biri yada bu konu ile ilgili tecrübesi olan arkadaşımız konuya bilgisini aktaracaktır.
Konu ile alakalı olmayan mesajlar kaldırıldı.

aleranol

aleranol

Üye
mesela ben modum. Eğer cfw yaptıysan ki rompatcherin içinde olduğuysa tüm patchleri otodançıkar kapat ve teli aç kapat. Sonra güncelle ve patchlerini at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt