Kabir azabi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arzunur

Üye
    Konu Sahibi
Kabir azabi
18 yasinda genc ölmus.mezara gomdukden 3saat sonra babasi genci mezardan cikartmis.ama vucunda hic bir darp izi olmayan genc sadece 3saat sonra morluklar icindedir,sanki zulm etmisler.vucuduna tum kemikleri kirilmis.youtube'de izleyin ibretlik

technoshark

technoshark

Üye
18 yasinda genc ölmus.mezara gomdukden 3saat sonra babasi genci mezardan cikartmis.ama vucunda hic bir darp izi olmayan genc sadece 3saat sonra morluklar icindedir,sanki zulm etmisler.vucuduna tum kemikleri kirilmis.youtube'de izleyin ibretlik

keşke linkinide paylaşsaydın arkadaşım :)

Arzunur

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda paylasacakdim sorun cikdi

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ee 3 gün önce de paylaşmıştın ;)
Kabir Azabı
hem senin yaşın daha 16, böyle şeyler izleme psikolojini bozar
:oke:

minoo

minoo

Üye
Sacma geliyor bunlar bana. Hani olum sonrasi ruh ve beden ayrilirdi? Kabir azabindan nasil bedeni etkileniyor ruhu yerine? Cok sacma hem de.

• Beğen
Tepkiler: ultrayer6
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sacma geliyor bunlar bana. Hani olum sonrasi ruh ve beden ayrilirdi? Kabir azabindan nasil bedeni etkileniyor ruhu yerine? Cok sacma hem de.

Bu konuda haklısın çünkü azabı ruh duyar beden değil.
Bahsettiği morluklar normaldir, Ölü beden çürümeye başlar ve buda ilk olarak morluklarla kendisini gösterir. Koyduğu gibi duracak değil ya toprak altında.

Arkadaşlar biraz mantıklı düşünüp hareket edin, Yok kabir azâbına uğramış, yok şunu yapmış şekli hayvana dönmüş.

• Beğen
Tepkiler: minoo
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kabir azabı yok demekte yanlış olur hem kur'an da hem peygamberimizin hadislerinde kabir azabının olacağını kabrın ölüyü verdiği cevaplara karşılık sıkacagını bildırmiştir

technoshark

technoshark

Üye
Kabir azabı vardır ve kıyamet kopana kadar kabirde azab çekicek olanlar cezasını çekicekler.

TheCower

TheCower

Üye
Şunu söylemeliyim ki Allah kimseye kabir azabı çektirmesin.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
ruh ve canı ayrılan bir beden ancak topraga donuşur
ibret alınacak onca şey varken; ölunun cesedini mezarından çıkarmaya gerek yok

Emrgncy

Emrgncy

Üye
[ENGİN];4682163' Alıntı:
kabir azabı yok demekte yanlış olur hem kur'an da hem peygamberimizin hadislerinde kabir azabının olacağını kabrın ölüyü verdiği cevaplara karşılık sıkacagını bildırmiştir

Ben kabir azâbı yok demedim abi, Söylediklerimden bu mânâ çıktı ise Allah'a sığınırım.
Demek istediğim dîni enteresanlaştırmak için, kabirden adam çıkarılmış üzerinde morluklar var, o zaman bu adam kabir azabına uğramış. yok ya! Bu en büyük iftiradır. Ben bunu anlatmaya çalıştım.
Yoksa kabir azâbının varlığını Efendimizin bir çok hadis-i şeriflerinde görmek mümkün.

karayel90

karayel90

Üye
Konyadada böyle olaylar olmuş hatta yılan falan bişeyler diyorlardı adamı çıkardıklarında mezardan kocaman bi yılan adamı sıkmış bi şekilde çıkarmışlar adamı

ultrayer6

ultrayer6

Üye
:hmmm -muş, -mış, -miş ... :hmmm

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
:hmmm

.Murat.

.Murat.

Üye
18 yaşında nasıl bir günah işlemiş ne yapmış ne etmişte bu hale gelmiş diye sormazlarmı adama

madrid1902

Üye
kabir azabı 40 gündür.... 41. gün yok

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
kabir azabı 40 gündür.... 41. gün yok

41. gün programı :eller:

Neden mi böyle söyledim? Çok basit. Futbol maçı 90 dakikadır ama bir futbol programının ismi 91. dakikadır.
Bir gün 24 saattir, 25. saat diye bir program vardır.

Bunun gibi :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

41. gün programı :eller:

Neden mi böyle söyledim? Çok basit. Futbol maçı 90 dakikadır ama bir futbol programının ismi 91. dakikadır.
Bir gün 24 saattir, 25. saat diye bir program vardır.

Bunun gibi :D

stand-up'çı olmalıydın :hmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
kabir azabı eğer insan gerçekten günahkarsa bedenede yansıyabilir tabi doğrusunu allah bilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt