htc one x kullanan arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var almayı düşünyorum

Sponsorlu Bağlantılar

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
htc one x kullanan arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var almayı düşünyorum
öncelikle şunu belirtmek istiyorum kağıt üzerindeki özellikleri verilen şarj sürelerine kesinlikle inanmıyorum her zaman bilinçli kullanıcınn gözünden bakmak daha doğru gelmiştir bana

mesela sony xperia s telefonumda ekran yanması olduğu için sattım

one x in bataryası nasıl yoğun kullanımda bir günü çıkartabiliyor mu

takılma yada ekranla ilgili bir problem var mı görüşleriniz önemli benim için

• Beğen
Tepkiler: -efşan

aleranol

aleranol

Üye
genel olarak herkez yoğun kullanımla çıkarmıyor diyor tabi bu kullanıcının tecrübesine göre değişir. Ama geri kalan bütün özellikleri kusursuz. Ben de gerçek kullanıcılara sordum çok zevkli diyorlar. Ama sanırım pili de ekstra bi güç ile çözülüyor.

Türe

Türe

Üye
genel olarak herkez yoğun kullanımla çıkarmıyor diyor tabi bu kullanıcının tecrübesine göre değişir. Ama geri kalan bütün özellikleri kusursuz. Ben de gerçek kullanıcılara sordum çok zevkli diyorlar. Ama sanırım pili de ekstra bi güç ile çözülüyor.

Videodaki frame atlamalari da mi kusursuz ? :kop2:

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
biraz araştırma yaptım videodaki sorunlar renk karıştırması vs..
ekran titremesi
geçişlerde bazen takılmalar
ciddi manada batarya tutarsızlığı beni gerçekten soğuttu bi dünya para verip bu kadar riske girilir mi düşündürüyo insanı

darkdevil35

Üye
Benim anlamadığım bende one x kullanıyorum telefon gayet hızlı bi sorun yok sizde nasıl bu sorunlar var anlamadım

---------- Eklendi @ 01:16:07 ---------- Yazıldı @ 01:00:30 ----------

öncelikle şunu belirtmek istiyorum kağıt üzerindeki özellikleri verilen şarj sürelerine kesinlikle inanmıyorum her zaman bilinçli kullanıcınn gözünden bakmak daha doğru gelmiştir bana

mesela sony xperia s telefonumda ekran yanması olduğu için sattım

one x in bataryası nasıl yoğun kullanımda bir günü çıkartabiliyor mu

takılma yada ekranla ilgili bir problem var mı görüşleriniz önemli benim için

Sorunu cevaplayım çok yoğun kullanırsan 1 günü çıkarmaz çıkaracakta tel yok zaten normal kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor ben 1.5 günde bir şarj ediyorum s2 kullandıysan bataryası s2 den biraz daha fazla gidiyor ama az fark var.Telde sorun var diyenlere inanma kullanmadan farazi konuşuyorlar yada yazılımlarında sıkıntı olanlar o sorunların büyük kısmı yazılımla çözüldü.

Çözemeyenlerde ne olduğu belli olmayan kaçak yada yurtdışı cihaz alanlar hem her yeni güncellemede batarya biraz daha iyi oluyor son olarak tel güzel tavsiye ederim ama telefon işi zevk işi kim neyi isterse onu alır ama bizim türk insanı savunmayı sever sanki telefon şirketleri kendilerine ait neyse amaç doğru bilgi vermek insanları yanıltmamak.

4yhan

4yhan

Üye
Benim anlamadığım bende one x kullanıyorum telefon gayet hızlı bi sorun yok sizde nasıl bu sorunlar var anlamadım

---------- Eklendi @ 01:16:07 ---------- Yazıldı @ 01:00:30 ----------

Sorunu cevaplayım çok yoğun kullanırsan 1 günü çıkarmaz çıkaracakta tel yok zaten normal kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor ben 1.5 günde bir şarj ediyorum s2 kullandıysan bataryası s2 den biraz daha fazla gidiyor ama az fark var.Telde sorun var diyenlere inanma kullanmadan farazi konuşuyorlar yada yazılımlarında sıkıntı olanlar o sorunların büyük kısmı yazılımla çözüldü.

Çözemeyenlerde ne olduğu belli olmayan kaçak yada yurtdışı cihaz alanlar hem her yeni güncellemede batarya biraz daha iyi oluyor son olarak tel güzel tavsiye ederim ama telefon işi zevk işi kim neyi isterse onu alır ama bizim türk insanı savunmayı sever sanki telefon şirketleri kendilerine ait neyse amaç doğru bilgi vermek insanları yanıltmamak.

Bende arkadaşıma katılıyorum bende HTC ONE X kullanıyorum daha sorun yaşamadım. Cihazım KVK garantili 3-5 kuruş ucuza alacağım diye kaçak alan arkadaşlar sorun yaşıyor genelde romları asya rom oluyor :) Neyse sarj süresi makul kullanıma göre değişiyor. ben de arkadaş gibi 1,5 gün derken şarj ediyorum. Hız konusuda gerçekten güzel takılma oluyor diyen arkadaşlara sözüm yok ama ben yaşamadım. Arkadaşımızında dediği gibi telefon işi zevk işi ama bende tavsiye ederim güzel cihaz paramın karşılığını alıyorum :) Artı HTC yetkilisi de bizzat acele ile piyasaya sürüldü dedi güncellemeler ile sorun varsa da düzeltilir. Mesela bugün yeni güncelleme aldım ota...

---------- Eklendi @ 20:17:49 ---------- Yazıldı @ 20:08:14 ----------

biraz araştırma yaptım videodaki sorunlar renk karıştırması vs..
ekran titremesi
geçişlerde bazen takılmalar
ciddi manada batarya tutarsızlığı beni gerçekten soğuttu bi dünya para verip bu kadar riske girilir mi düşündürüyo insanı

Sen en güzeli video izlemeyi yada internet ortamında yazı okumayı boşver gerçek kullanan kişiler ile konuş. Onların deneyimlerini dinle. Önceki yazımda da belirtttim bassedilen sorunların hiç birini yaşamadım.

-efşan

-efşan

Üye
Araştırın bakalım.:ehe
Bende Sensation XE'yi kardeşime verim almayı düşünüyorum o cihazı.

betoner

betoner

Üye
Alın kullanın. kvklı cihazim şimdiye kadar sorun yaşamadım. Batarya için tavsiyem juicedeffender kullanmanız.

ulaş213

ulaş213

Üye
ya telefonu ben kullanıyorum hiç bir sorun göremedim telefonda : )) yok videoda sorun varmış oymuş ta buymuşta :D bırakın ya boş iş bunlar çok kaliteli video çekmek istiyorsan git video kamera al :D sonuçta bu bir telefon : )) ayrıca 4+1 işlemci var yani telefon ile konusurken mesajlaşırken 4 çekirdekli işlemci kullanmadığı için şarjı gayet iyi ama oyun oynarsan o zaman şarjı yiyor. :D Fakat bende wireless açık ve telefon şarjı 1.5 gün gidiyor almanı tavsiye ederim şuanki en iyi telefon benim için :oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Merhaba Arkadaşlar :) bende Htc One X alma adayıyım biraz kıyaslama yapalım One X sahibi arkadaşlarda yorum yapsın bizi yönlendirsinler belki bi yararı dokunur telefonun teknik bilgileri iyi hoşta bunu gerçekte gösterebiliyor mu önemli olan bu :) ben s2 almayı düşünüyordum bu zamana kadar ama s2 çıkalı nerdeyse 2 sene olucak ve telefon git gide eskidi diyebilirim yeni oyunlar yeni güncellemeler bunlar önemli ne kadar kaldırabilicek piyasa aldı başını gidiyor :) Bu yüzden Htc One X geldi aklıma acaba alınır mı o kadar paraya değer mi dört çekirdek vs. ama aldık mı bi s2 nin yanında bariz üstünlüğü var mı 600 lira fark ediyo performans bunu hissettiriyor mu acaba ? İnternet performansına gelince belki nette dolaşan tüm karşılaştırma videolarını izlemişimdir ama one x in s2 geçtiği söylenemez neden sizce ? Bataryası iyidir kötüdür yazılımla düzelir onu geçtim kamera ne durumda abartıldığı kadar iyi mi ? Tabi ki çektiği fotolara baktım ama kullanan gören birinci kişinin ağzından duymak farklı olur ki görüşlerinizi merak ediyorum :) telefonun sınırlarını zorladınız mı şöyle ki müzik dinleyip oyun oynayıp nette gezindiğinizi düşünün hepsi açık şekilde kasma olur mu ? son olarak bu telefonda merak ettiğim olay örneğin telefonu seri bi şekilde kullandığı düşün hiç durmadan ordan oraya girip çıktığında tekleme oluyor mu nette sürekli yakınlaştırıp uzaklaştırınca kasma oluyor mu bu tür şeyler yapıldığında s2 de hiç bir şekilde kasma olmuyorda ?
Cevaplar için şimdiden :tşk:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Merhaba Arkadaşlar :) bende Htc One X almayı düşünüyorum biraz kıyaslama yapalım One X sahibi arkadaşlarda yorum yapsın bizi yönlendirsinler belki bi yararı dokunur telefonun teknik bilgileri iyi hoşta bunu gerçekte gösterebiliyor mu önemli olan bu :) ben s2 almayı düşünüyordum bu zamana kadar ama s2 çıkalı nerdeyse 2 sene olucak ve telefon git gide eskidi diyebilirim yeni oyunlar yeni güncellemeler bunlar önemli ne kadar kaldırabilicek piyasa aldı başını gidiyor :) Bu yüzden Htc One X geldi aklıma acaba alınır mı o kadar paraya değer mi dört çekirdek vs. ama aldık mı bi s2 nin yanında bariz üstünlüğü var mı 600 lira fark ediyo performans bunu hissettiriyor mu acaba ? İnternet performansına gelince belki nette dolaşan tüm karşılaştırma videolarını izlemişimdir ama one x in s2 geçtiği söylenemez neden sizce ? Bataryası iyidir kötüdür yazılımla düzelir onu geçtim kamera ne durumda abartıldığı kadar iyi mi ? Tabi ki çektiği fotolara baktım ama kullanan gören birinci kişinin ağzından duymak farklı olur ki görüşlerinizi merak ediyorum :) telefonun sınırlarını zorladınız mı şöyle ki müzik dinleyip oyun oynayıp nette gezindiğinizi düşünün hepsi açık şekilde kasma olur mu ? son olarak bu telefonda merak ettiğim olay örneğin telefonu seri bi şekilde kullandığı düşün hiç durmadan ordan oraya girip çıktığında tekleme oluyor mu nette sürekli yakınlaştırıp uzaklaştırınca kasma oluyor mu bu tür şeyler yapıldığında s2 de hiç bir şekilde kasma olmuyorda ?
Cevaplar için şimdiden :tşk:

betoner

betoner

Üye
Müzik veya radyo dinlerken maillere baktığım yada oyun oynadığım internette gezdiğim çok olmuştur. Video çekerken foto çekmek müthiş hızlı hemde seri şekilde çoklu çekim yapabiliyorsun. S2 internette sayfa hızına gelince ne beklenir anlamış değilim. Örnek i5 3.0ghz ile i7 3.4ghz aynı şartlarda aynı hızla siteyi açar. Bunda da herkes dolphin kullanıyor zaten internette bazı sayfaları One x daha hızlı açar. Bunun dışında fark olmaz. Gelelim S2 halen elimde kullanıyorum, ics ye geçtikten sonra bir türlü optimize edemediler. Kasmıyor demişsin. S2'yi kastıramıyorsan One x'i hiç kastıramazsın merak etme. S2 alacaksan S3'ü bekle derim fiyatı daha da ucuzlar sanırım.

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Cevap için teşekkür ederim. Aslında düşüncem Htc One X den yana sürekli telefon değiştiren bi insan değilim alıp satıp başka bi şey alıyim düşünceside yok tek alımlık diyebilirim :) Peki Htc nin malları nasıl uzun süre dayanıklımıdır sorun çıkarır mı cihazları arıza çıksa Htc firması duyarlımıdır ilgilenir yoksa kestirip atarlarlar mı ? :tşk:

betoner

betoner

Üye
Cevap için teşekkür ederim. Aslında düşüncem Htc One X den yana sürekli telefon değiştiren bi insan değilim alıp satıp başka bi şey alıyim düşünceside yok tek alımlık diyebilirim :) Peki Htc nin malları nasıl uzun süre dayanıklımıdır sorun çıkarır mı cihazları arıza çıksa Htc firması duyarlımıdır ilgilenir yoksa kestirip atarlarlar mı ? :tşk:

Htc yi bende yeni kullanıyorum. Kullanan arkadaşlarım memnundu bende deniyorum şimdi. Bazı modellerinde sorunlar var olduğunu bizzat telefoncu arkadaşlarımdan biliyorum. Daha çok garantiyi kimin verdiğine bakmak gerekir. Distributor firması önemli kısacası.

Türe

Türe

Üye
Tarayici performansi olarak S2'den kotu arkadasim bu bir gercek .
Su an icin yeni guncelleme ile oyunlardaki kasmalar da giderildi fakat video cekimindeki frame atlamalar hala devam ediyor.
Sahsen ben olsam 600 lira vermezdim ama karar senin (DreaMagic)

• Beğen
mrtzn

mrtzn

Üye
1 aydır kullanıyorum cihazı, 2 kere kitlendi 1.26 versiyondaydı , HDR modda çamur fotoğraflar çıkardı vidyoda takılmalar oldu 1.28 versiyonundaydı ama en son 1.29 sürümü kamera ve performans tavan yaptı. vidyoda frame atlaması hala var ama ilk geldiğindeki gibi değil çok nadiren oluyor ekran geçişlerinde hızlanma oldu ayrıca gpu oluşturmayı zorla diye bi seçenek var onu da açtım daha bi güzel görünmeye başladı her şey. iphone 4s vs galxy s2 kullanan arkadaşlara kullanmaları için bi süre verdim 4-5 saat civarı, kendi telefonlarını ellerine aldıklarında özellikle iphone kullanan kendi telefonundan tiksindi ve 2 gün önce one x aldı, diğer arkadaş testlerle kafayı bozmuş durumda olduğu için hala performansı aynı niye değiştireyim telefonumu diyo ama one x in üstünlüğünü kabullenmiş durumda. s3 nasıl olur bilmem ama şu anda piyasada üstüne telefon olmadığı büyük bi gerçek. ekranı inanılmaz kaliteli gören hayran kalıyo, şimdiye kadar hiç bi cihazımda kılıf kullanmadım yeri geliyo anahtarla aynı yere koyuyorum daha ekranda ya da kapakta en ufak bi çizik yok. tek sıkıntım ellerim biraz ufak olduğundan tek elle kullanmakta zorlanıyo olmam onun dışında hiç bi problem yok şarj olayına gelince isteyene ekran fotoğrafını da koyabilirim 1 g 1 s 34 dk şarj durumu %46 neler yapabileceğini açıklıyo sanırım. yeni güncelleme çok şeyi değiştirdi. almak isteyen arkadaşlara öneririm. herşeyi bi kenara bırakın sadece arayüzü bile diğer tüm telefonları ezmek için yeterli 2006 dan beri htc marka cihazları kullanıyorum ve hep memnun kaldım. i phone kullanıcısı arkadşlar fırsat bulursanız bi kaç saat one x kulanın sonra kendi telefonunuzu tekrar kullanmayı deneyim. :) bir de htc car ve media link hd var, media link hd yi evde hala kullanamadım hala ama aparatını yakın bi zamanda sipariş edicem yaklaşık 50 lira ama kesinlikle değecek bi cihaz, htc car a gelince araç kullanıyoranız eğer kesinlikle çok faydalı simgeler büyüyo ve kullanım inanılmaz kolay hale geliyo.

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
1 aydır kullanıyorum cihazı, 2 kere kitlendi 1.26 versiyondaydı , HDR modda çamur fotoğraflar çıkardı vidyoda takılmalar oldu 1.28 versiyonundaydı ama en son 1.29 sürümü kamera ve performans tavan yaptı. vidyoda frame atlaması hala var ama ilk geldiğindeki gibi değil çok nadiren oluyor ekran geçişlerinde hızlanma oldu ayrıca gpu oluşturmayı zorla diye bi seçenek var onu da açtım daha bi güzel görünmeye başladı her şey. iphone 4s vs galxy s2 kullanan arkadaşlara kullanmaları için bi süre verdim 4-5 saat civarı, kendi telefonlarını ellerine aldıklarında özellikle iphone kullanan kendi telefonundan tiksindi ve 2 gün önce one x aldı, diğer arkadaş testlerle kafayı bozmuş durumda olduğu için hala performansı aynı niye değiştireyim telefonumu diyo ama one x in üstünlüğünü kabullenmiş durumda. s3 nasıl olur bilmem ama şu anda piyasada üstüne telefon olmadığı büyük bi gerçek. ekranı inanılmaz kaliteli gören hayran kalıyo, şimdiye kadar hiç bi cihazımda kılıf kullanmadım yeri geliyo anahtarla aynı yere koyuyorum daha ekranda ya da kapakta en ufak bi çizik yok. tek sıkıntım ellerim biraz ufak olduğundan tek elle kullanmakta zorlanıyo olmam onun dışında hiç bi problem yok şarj olayına gelince isteyene ekran fotoğrafını da koyabilirim 1 g 1 s 34 dk şarj durumu %46 neler yapabileceğini açıklıyo sanırım. yeni güncelleme çok şeyi değiştirdi. almak isteyen arkadaşlara öneririm. herşeyi bi kenara bırakın sadece arayüzü bile diğer tüm telefonları ezmek için yeterli 2006 dan beri htc marka cihazları kullanıyorum ve hep memnun kaldım. i phone kullanıcısı arkadşlar fırsat bulursanız bi kaç saat one x kulanın sonra kendi telefonunuzu tekrar kullanmayı deneyim. :) bir de htc car ve media link hd var, media link hd yi evde hala kullanamadım hala ama aparatını yakın bi zamanda sipariş edicem yaklaşık 50 lira ama kesinlikle değecek bi cihaz, htc car a gelince araç kullanıyoranız eğer kesinlikle çok faydalı simgeler büyüyo ve kullanım inanılmaz kolay hale geliyo.
Eline koluna yüreğine sağlık teşekkür ederim bu yazınla aydınlattığın için beni bunları dikkate alacağım bende o arkadaşın gibiyim tel. çıktı çıkalı video izlemekten deli oldum hayırlısı bakalım :)

---------- Eklendi @ 10:45:40 ---------- Yazıldı @ 10:42:49 ----------

Tarayici performansi olarak S2'den kotu arkadasim bu bir gercek .
Su an icin yeni guncelleme ile oyunlardaki kasmalar da giderildi fakat video cekimindeki frame atlamalar hala devam ediyor.
Sahsen ben olsam 600 lira vermezdim ama karar senin (DreaMagic)
Valla kararsızlık çok kötü bir şey sen tut 6 ay S2 bekle sonra aklın başka tele kaysın en çok benim aklıma çelen noktası oyun performansı çok oynarım telefonla da S2 alıpta pişman olmak istemiyorum bi zaman sonra süleyman yorum için saol ;)

maxxiceppp

Üye
Yurtdisindan htc one s aldım ama sarji iyi gitmiyor halbuki şarjının one xden çok daha iyi gittiğini söylüyorlardı siz nasıl one x e iyi diyorsunuz anlamadım ortalama 16saatte bir sarja takıyorum

betoner

betoner

Üye
Yurtdisindan htc one s aldım ama sarji iyi gitmiyor halbuki şarjının one xden çok daha iyi gittiğini söylüyorlardı siz nasıl one x e iyi diyorsunuz anlamadım ortalama 16saatte bir sarja takıyorum

Aktif olarak one X kullanırsanız 16 saat gitmesi normal. sabah 8 de şarjdan çıkarırım akşam 19 gibi %60 civarı olur. Webde gezer, biraz oyun oynarım. Gece 12 de yatmadan %15 ile 20 civarı şarja takarım. Sabaha kadar şarjda kalır.

mrtzn

mrtzn

Üye
çok düşünmemek lazım, hızına yetişilmiyo malesef o an en iyisini alacak ve bi süre kullanacaksınız. ufak bişey daha söyleyim şu anda 4 çekirdek ile çıkan nadir bir kaç telefondan biri ve önümüzdeki 2 sene içinde muhtemelen 4 çekirdekliler arasında yarış olacak, geçen iki seneye bakın çift çekirdekler yarışmıştı, şu an hala çift çekirdekliler var yani 3 sene boyunca sorunsuz kullanabileceğiniz(batarya ölmezse) güzel bi cihaz one x.

Üst Alt