1 aydır kullanıyorum cihazı, 2 kere kitlendi 1.26 versiyondaydı , HDR modda çamur fotoğraflar çıkardı vidyoda takılmalar oldu 1.28 versiyonundaydı ama en son 1.29 sürümü kamera ve performans tavan yaptı. vidyoda frame atlaması hala var ama ilk geldiğindeki gibi değil çok nadiren oluyor ekran geçişlerinde hızlanma oldu ayrıca gpu oluşturmayı zorla diye bi seçenek var onu da açtım daha bi güzel görünmeye başladı her şey. iphone 4s vs galxy s2 kullanan arkadaşlara kullanmaları için bi süre verdim 4-5 saat civarı, kendi telefonlarını ellerine aldıklarında özellikle iphone kullanan kendi telefonundan tiksindi ve 2 gün önce one x aldı, diğer arkadaş testlerle kafayı bozmuş durumda olduğu için hala performansı aynı niye değiştireyim telefonumu diyo ama one x in üstünlüğünü kabullenmiş durumda. s3 nasıl olur bilmem ama şu anda piyasada üstüne telefon olmadığı büyük bi gerçek. ekranı inanılmaz kaliteli gören hayran kalıyo, şimdiye kadar hiç bi cihazımda kılıf kullanmadım yeri geliyo anahtarla aynı yere koyuyorum daha ekranda ya da kapakta en ufak bi çizik yok. tek sıkıntım ellerim biraz ufak olduğundan tek elle kullanmakta zorlanıyo olmam onun dışında hiç bi problem yok şarj olayına gelince isteyene ekran fotoğrafını da koyabilirim 1 g 1 s 34 dk şarj durumu %46 neler yapabileceğini açıklıyo sanırım. yeni güncelleme çok şeyi değiştirdi. almak isteyen arkadaşlara öneririm. herşeyi bi kenara bırakın sadece arayüzü bile diğer tüm telefonları ezmek için yeterli 2006 dan beri htc marka cihazları kullanıyorum ve hep memnun kaldım. i phone kullanıcısı arkadşlar fırsat bulursanız bi kaç saat one x kulanın sonra kendi telefonunuzu tekrar kullanmayı deneyim.

bir de htc car ve media link hd var, media link hd yi evde hala kullanamadım hala ama aparatını yakın bi zamanda sipariş edicem yaklaşık 50 lira ama kesinlikle değecek bi cihaz, htc car a gelince araç kullanıyoranız eğer kesinlikle çok faydalı simgeler büyüyo ve kullanım inanılmaz kolay hale geliyo.