Konu Silinsin Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

yanlizsevdali

Üye
Mrb kardeşim herşeyiyle 4*4 bir cfw tuş kilidinede açmak için sürükleyin olsaydı tadından yenmezdi ama eposta çevrimiçi paylaşım efektler hepsi süper çalışıyor siyah tema ve anna ikonlarla daha güzel eline saglık başarılarının devamını dilerim.Cfw yi yükledim telefondan yazıyorum .Tekrar ellerine saglık...

nefrt

nefrt

Üye
yaptım da. flashlarken o hafıza kartını takıyoz mu. takılıyken mi atıyoz yazılımı. bi onu yapmadım

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Mrb kardeşim herşeyiyle 4*4 bir cfw tuş kilidinede açmak için sürükleyin olsaydı tadından yenmezdi ama eposta çevrimiçi paylaşım efektler hepsi süper çalışıyor siyah tema ve anna ikonlarla daha güzel eline saglık başarılarının devamını dilerim.Cfw yi yükledim telefondan yazıyorum .Tekrar ellerine saglık...
Merhaba, güzel yorumun için teşekkürler.Tuş kilidine yazı koymadım Sebebi Fonttan kaynaklı bi türlü ortalıyamadım yazıyı ve panelede çok küçük kalıyordu.Çirkin duruyordu o yüzden kaldırmak zorunda kaldım böyle daha iyi bence nfw ile az çok editleme biliyorsan senin için upload edip kullanabilirsin.Fakat bence böyle daha iyi buna emin ol.

---------- Eklendi @ 20:18:53 ---------- Yazıldı @ 20:16:45 ----------

yaptım da. flashlarken o hafıza kartını takıyoz mu. takılıyken mi atıyoz yazılımı. bi onu yapmadım

Tabiki takacaksınız.Hafıza kartsız yazılım yüklemeyiniz.

• Beğen
Tepkiler: nefrt
nefrt

nefrt

Üye
eyw. şimdi tam oldu. ellerine sağlık :D

79madi

79madi

Üye
ellerine kollarına sağlık arkadaşım çalışmalarının devamını dilerim **** yıldız emeğe saygı

openstar

openstar

Üye
Hayırlı olsun. Eline sağlık.. Şimdi benimde iştahımı kabarttın bak. Yazılım işine döndürecen beni haaa :d:

Edit: Bu arada bir önerim var, tabi istersen. cfw'yi yaparken benim yazılımı kullandın, tamam da benim adımı kullanma istersen.
Çünkü bu başlı başına bir cfw olmuş oldu. Adıda bağımsız olabilir. Benim adım sadece forumda geçse yeter. Mesela ceppusulada bir görüşmemizde, yeni cfwden bashetmiş ve adınıda düşünmüştük. o adı verebilirsin cfw'ye... :oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
eyw. şimdi tam oldu. ellerine sağlık :D

:oke:

@79madi . Tek yıldız eksik neden 4.Güle güle kullan

@openstar, Hocam Seninde eline sağlık.En çok emek senin .!!!

Dön hocam dönmediğin kabahat :)

---------- Eklendi @ 23:45:05 ---------- Yazıldı @ 22:38:47 ----------

Hayırlı olsun. Eline sağlık.. Şimdi benimde iştahımı kabarttın bak. Yazılım işine döndürecen beni haaa :d:

Edit: Bu arada bir önerim var, tabi istersen. cfw'yi yaparken benim yazılımı kullandın, tamam da benim adımı kullanma istersen.
Çünkü bu başlı başına bir cfw olmuş oldu. Adıda bağımsız olabilir. Benim adım sadece forumda geçse yeter. Mesela ceppusulada bir görüşmemizde, yeni cfwden bashetmiş ve adınıda düşünmüştük. o adı verebilirsin cfw'ye... :oke:

-Ben bunu uygun görüyorum hocam? Ama istemezsen ve rahatsızlık duyuyorsanız değiştirebilirim.
O grubumuzdaki ismide unuttum ya :( Yine Gökyüzünden bi esintiydi ama unuttum işte :(

openstar

openstar

Üye
bende hatırlamadım ismi. ancak sen bilirsin, ismi değiştirip değiştirmeme sana kalmış..
bu arada buradan bende bir cfw duyurusu yapim o halde.
son bir tane daha yapacağım, bir arkadaşımda çok ısrar ettiği için.
tabi zaman buldukça ve arkadaşın telefona el koydukça yapmaya çalışacağım.
ben cfwlerime genelde uzayla alaklı isimler verdim.
şimdi aklımdan geçen isimde, şu ana kadar evrende bilinen en büyük yıldızın ismini vermek istedim.
yeni yapacağım cfw adı dev yıldızın adı olan "MAJORİS" olacak.
Allah utandırmasın, inşallah tamamlarız. Hayırlısı olsun.
Daha sonra bir konu açıp istekleri alırım...

• Beğen
Tepkiler: Atacan-
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
bende hatırlamadım ismi. ancak sen bilirsin, ismi değiştirip değiştirmeme sana kalmış..
bu arada buradan bende bir cfw duyurusu yapim o halde.
son bir tane daha yapacağım, bir arkadaşımda çok ısrar ettiği için.
tabi zaman buldukça ve arkadaşın telefona el koydukça yapmaya çalışacağım.
ben cfwlerime genelde uzayla alaklı isimler verdim.
şimdi aklımdan geçen isimde, şu ana kadar evrende bilinen en büyük yıldızın ismini vermek istedim.
yeni yapacağım cfw adı dev yıldızın adı olan "MAJORİS" olacak.
Allah utandırmasın, inşallah tamamlarız. Hayırlısı olsun.
Daha sonra bir konu açıp istekleri alırım...

Çok Sevindim Hocam ya Başarılar benim bi ton isteğim olur ama haberin olsun :) Tüm yazılımını alır Güncellerim :)

Hayırlı olsun şimdiden Herkese..

JohanGielen

JohanGielen

Üye
ustam peki 4x4 yapmayı düşünüyormusun bundan önceki sürümü 4x4ü kullanıyorum çok iyi

anılbaran

anılbaran

Üye
hayırlı olsun :)

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: JohanGielen
By.zKn

By.zKn

Üye
Muzik calar yenilemiyo neden acaba?

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Muzik calar yenilemiyo neden acaba?

Muzikleri Hafıza kart-Sesdosyaları-Music klasöründen okur Hem profil tercihleri ve kütüphanede sorunsuz bi şekilde yeniler..
Klasör ismi Music olacak

İndirme Linki 4x4 menü: ilk sayfaya eklenmiştir.

By.zKn

By.zKn

Üye
çok teşekkürler oldu ellerine sağlık..

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
:oke:
çok teşekkürler oldu ellerine sağlık..

---------- Eklendi @ 20:12:19 ---------- Yazıldı @ 18:54:59 ----------

agun35

Üye
Hayırlı olsun cfw yi bende yükledim herşey güzel email güncelleniyo ve çalışıyo bu cfw nin tabanı ne bilmiyorum ama diğer c6 tabanlı cfw lerde güncellenmiyordu ovi dende yüklenmiyordu yalnız bende haritalar güncellenmiyor türkiye haritasını yüklemedi pc den yükledim ama konumu okadar bekleme me rağmen bulmadı sorun nedir acaba Tekrar eline sağlıkha birde şunu sorayım belle tobbarsız bildiğimiz eski şekline nasıl getire bilirim

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun cfw yi bende yükledim herşey güzel email güncelleniyo ve çalışıyo bu cfw nin tabanı ne bilmiyorum ama diğer c6 tabanlı cfw lerde güncellenmiyordu ovi dende yüklenmiyordu yalnız bende haritalar güncellenmiyor türkiye haritasını yüklemedi pc den yükledim ama konumu okadar bekleme me rağmen bulmadı sorun nedir acaba Tekrar eline sağlıkha birde şunu sorayım belle tobbarsız bildiğimiz eski şekline nasıl getire bilirim

Sağolasın Abi
.beyenmene sevindim Nokiamessagingden bahsediyorsan yine hata var abi güncelleniyor evet,Telefon reset veya sen kapatmazsan sorun yok daima kullana bilirsin.Tel kapanıp açıldığında uygulama kendiliğinden silinmiş oluyor.(Çözümünü bulamadım,yazılıma gömmeyi denedim telefon açılmıyor,çok üzerinde durdum ama yine bi ara deneyeceğim çözüm yolunu) Telefonun içindeki mail programı sorunsuz çalışıyor ama.
-Belle topbarsız derken (Batarya ve şebeke iconların tekrar devreye girmesinden bahsediyorsun değilmi abi) ? NFE kullanmayı biliyorsan en yakın zamanda dosyaları paylaşır tekrar atar kullanmaya başlıyabilirsin. Nfe ile uğraşırım diyorsan_?
-Haritalara gelince ben güncelledim Telefondan bi sorun yok ama bağlanmayı denemedim hiç.Çünkü NDRİVE kullanıyorum bu program daha başarılı bence..(Bağlanma hatasıda almadım İlk bağlanma süresi biraz uzun sürüyor sonra rayına oturuyor (5-7 dk Arasında bağlanıyor)

agun35

Üye
Atacan kardeşim dediğin gibi telefon kapanıp açıldığında silindi :hmmm ama bu tüm c6 cfw lerinde böyle yüklenmiyor yüklensede siliniyo çözümü( cfw nin n97 tabanlı olması )belle tobbar için evet ondan bahsediyorum dosyaları paylaşırsan sevinirim haritalar maalesef dediğim gibi bende senin de deneme fırsatın olursa sorun bendemi öğrenmiş olurum Kolay gelsin :oke: