franzliszt
Üye
güzel gidiyorsun iyi oldu bu bilgiler biz zamanında n8 kullanırken 3,4 arkadaş araştırdık gpu ları wave bölümünden sataşıp durmuşlardı o sırada öğrendik öğrendikçe nokianın video oynatmaya yönelik yani medya özellikli güçlü gpu lar kullandığını gördük , samsung,apple ın sgx serisi daha çok cpu-gpu performansı , xperialardada adrenolara rastladık ,,sgx bir nokiadaki broadcomlar gibi video performans gösteremezken broadcomlarda sgx gpular gibi program oyun performansı gösteremediler,şuan sgx543 iki ve dört kanalla(çekirdek) 1080p yi cihaz ekranına pixeli pixeline kasmadan oturtdular iphone4s ve son iki ipad modeline (çünkü sanal oynatma kullanıyor çoğu cihaz , sisteme binmemek için ama bunu farkedemiyorsun zaten pixeller tam oturdumu şimdi daha iyi oldu diyorsun hem iphone 4 hem 4s kullanınca anlıyorsun aradaki farkıda samsung s2 de gerçekten oynattığı için oda başarılı bu konuda ve son samsung üst cihazlar gpularından dolayı video çözümleme ekrana oturtma daha başarılı- diğer cihazlara bakmadım o yüzden yorum yapamıyorum (sony veya htc denemedim) ,,, . bir kaç ekstra bilgi daha var bende ama sen ayrıntılı gidiyorsun güzel olmuş .Henüz bilgim yok,araştırığ buldukça yazıyorum.Şuan tegralardayım.Ama bildiğim şuan için:
powervr sgx540=adreno 205.