Bada 2.0 Wave (8500) için Kiese düştü. Vatana millete hayırlı olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bluering

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 Wave (8500) için Kiese düştü. Vatana millete hayırlı olsun
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Wave için Kiesde Bada 2.0 güncellemesi bugün itibarile çıkmıştır. Darısı Wave II sahiplerinin başına...:alkis

• Beğen
Tepkiler: Skaptan

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
konu doğrulandı bada 1.0 ve bada 1.2 sürümü kullananlar kies üzerinden güncelleme yapabilirler arkadaşlar

anselmo

Üye
hadi cümleten gözünüz aydın dostlar ben bada dan kaçalı 2 ay kadar olacak allah kurtardı diyebilirim :)

ozan2020

ozan2020

Üye
2.0 mı bu degilki sürüm ama güncelledim sürün 1.2 gibi

piskorkut

Üye
1 senedir bekliom. yükledim orijinal 2 yi,telefon felç oldu.bu nasıl orjinal.içine tüküreyim badanın.anroide kaçıorum.

mty29

mty29

Üye
Hayırlı olsun arkadaşlar. bende birazdan güncelleme yapıcam ancak merak ettiğim birşey var kiesden güncelleme yaparken sim kart ve hafıza kartını çıkartmak gerekli mi ?

afsim

Üye
Bu nasıl bada 2.0 yahu:( tam bir saattirde uğraşıyorum . 1.2 den farkı yok gibi...henüz bitmedi ama .

zindandelen

zindandelen

Üye
evet doğru uzun sürüyor ama tüm dosyaları indirdikten sonra yedeğinizi almanız için size bi şans veriyor yedeği almadan geç diyince 2.0 kuruluyor gayet stabil ve güzel çalışıyor

mty29

mty29

Üye
nihayet uzun zamandır beklediğin bada 2.0 ı yüklemiş bulunuyorum arkadaşlar :) ben 1.2 ye geçmemiştim 1.0 a göre 2.0 mükemmel diyebilirim :) kolay gelsin

scs15

scs15

Üye
bend magaza açilmıyor.yanı magaza acılırkenkı ekran gelıyor 5 sn sonra kapanıyos .s okuldym kıese baglyp bıraz kurcalrm 2.0 güzel bu arada ama magaza ılk actgmda acıldı sonra aclmiyor

werem

werem

Üye
has şannsıma 2 hafta önce telefonu sattım htc xl aldım bada2 çıklı lan. :vur

guro123456

Üye
versiyon yukseltilemiyor diyor sistemim 8500jvkc1 NeetçeZ ?

piskorkut

Üye
nihayet uzun zamandır beklediğin bada 2.0 ı yüklemiş bulunuyorum arkadaşlar :) ben 1.2 ye geçmemiştim 1.0 a göre 2.0 mükemmel diyebilirim :) kolay gelsin

orjinal 2.0 mükemmel mi. :)))))) rezalet

omertun

Üye
ben yükledim çok kasıyor. sizde de aynı mı arkadaşlar ?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
izlenimlerim

1 - sorunsuz :)

sizde niye bukadar sorun var aceba ama araştırıyorum

omertun

Üye
tamam arkadaşlar telefonda kasıntılar azaldı gibi. bazı uygulamalarda çok kasıyor sadece. şu ''yeterli hafıza yok'' sorununa hala çözüm bulamamışlar ama yaa..

fullwar

fullwar

Üye
Vay sonunda çıktı he... :) Vatana millete hayırlı (:)) Wave II'cilere sabırlar temenni ederim. :) Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...