C6-01 ekran çizilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 ekran çizilir mi?
C6-01 de jelatini çıkardım bugün yenisini takmak için. dokunmatik daha hoş daha güzel geliyor yenisini takmasam ekran çizilir mi? takmaya gerek varmı?

• Beğen
Tepkiler: yutkun

AHMED...

AHMED...

Üye
kolay kolay çizilmez ama taksan daha iyi Olur sürekli telefonu elinden bırakmıyorsan tak bence

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Tedbiri al taktiri Allah'a bırak :) Bana kalırsa tak :) Mat jelatin dene çok daha rahat :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Tedbiri al taktiri Allah'a bırak :) Bana kalırsa tak :) Mat jelatin dene çok daha rahat :)
mat jelatin bir kez taktım bidaha takmam bence o pikseli düşürüyor :) tamam peki takalım böyle çok rahat geldi elime ama sonra ekran çizilince pişman olmayalım:)

PriZm

PriZm

Üye
Kolay kolay çizilmez.Gorilla glass var.ama sert bir yere çarpmaya veya özellikle toza karşı koru.kum tanesi gibi olan tozlar ekranı çarpmaktan daha beter edebiliyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben 6 aydır korumasız kullanıyorum 3-4 defada düşürdüm ve hala çizilmedi ama elim terleyince sorun oluyor o yüzden takmayı düşünüyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
anahtar vb şeyler çizer sen tedbirini al ama ben dikkatli kullanıcıyım dersen ben 3 aydır kullanıyorum jelatinsiz 701 i çizik yok

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Kolay kolay çizilmez.Gorilla glass var.ama sert bir yere çarpmaya veya özellikle toza karşı koru.kum tanesi gibi olan tozlar ekranı çarpmaktan daha beter edebiliyor.
telefon 4 aydır bende daha kasada en ufak kılcal çizik yok o derece dikkatli kullanırım ama yinede takayım içim rahat olsun

---------- Eklendi @ 16:51:25 ---------- Yazıldı @ 16:46:54 ----------

anahtar vb şeyler çizer sen tedbirini al ama ben dikkatli kullanıcıyım dersen ben 3 aydır kullanıyorum jelatinsiz 701 i çizik yok
dikkatli kullanıcıyım kardeşim :)pantolonumun sağ cebinde telefondan başka bişey olmaz ;)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
deri kılıf kullanıyosan jelatine gerek yok bence

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4674967' Alıntı:
deri kılıf kullanıyosan jelatine gerek yok bence
kullanıyorum ama yinede takalım ya :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Eğer kapaklı deri kılıf varsa gerek yok parmağın çizmez nede olsa :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4674992' Alıntı:

sana kalmış arkadaşım kollayamam diyorsan
:) peki bu ekran jelatini yapıştırırken kabarcık bırakmama konusunda bi fikriniz varmı :) her seferinde 2. yapıştırmada başarılı oluyorum :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

:) peki bu ekran jelatini yapıştırırken kabarcık bırakmama konusunda bi fikriniz varmı :) her seferinde 2. yapıştırmada başarılı oluyorum :)

Ver telefoncuya yapsın ya ne uğraşcan sonra kabarcık kalıyo :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

bulunduğum ilçedeki hiç bir telefoncu o riski almıyor :)

ikili olan jelatını birbırınden ayırmamak gerekıyor tutaçlı olan kısım üste gelmesı gerekır ve yukardan aşagı yavaşca ekrana yapıştırarak aşagı dogru inmelısın sonra ustekı koruma jelatını kaldırıp bankamatık kartıyla kabarcık kısımları saga sola kaydırmak seklıyle yoket.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
la tak da kurtul :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
:) tozsuz bir ortamda yapıcam :) evin içinde en ufak bişey yapıştımı gider :)

sinerler

Üye
8 aydır jelatinsiz kullanıyorum hiç bi sıkıntı çekmedim. Sadece 1-2 çizik var onlar da bazen anahtarlı cebime falan koydugum oldu yoksa ayna gibi mübarek <3

Takipçi Satın Al

Üst Alt