hoş buldum abi nasilsin Ben aynıyım, haberler sende kardeşim...
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: hoş buldum abi nasilsin Genişletmek için tıkla ... Ben aynıyım, haberler sende kardeşim...
L-LumieRe' Alıntı: hoş buldum abi nasilsin Genişletmek için tıkla ... Ben aynıyım, haberler sende kardeşim...
Eykul Üye Lord Of The Red' Alıntı: hosbulduk cok sukur acız mucrım bır kul olarak ben de ıyıyım ey kul.. Genişletmek için tıkla ... Mucrim?
Lord Of The Red' Alıntı: hosbulduk cok sukur acız mucrım bır kul olarak ben de ıyıyım ey kul.. Genişletmek için tıkla ... Mucrim?
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben aynıyım, haberler sende kardeşim... Genişletmek için tıkla ... ayni abi bildigin gibi
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben aynıyım, haberler sende kardeşim... Genişletmek için tıkla ... ayni abi bildigin gibi
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: ayni abi bildigin gibi Genişletmek için tıkla ... Allah hayırla tamamlasın inşallah.
L-LumieRe' Alıntı: ayni abi bildigin gibi Genişletmek için tıkla ... Allah hayırla tamamlasın inşallah.
Eykul Üye Lord Of The Red' Alıntı: Evet mucrim Genişletmek için tıkla ... Hatali iyi yolda olmayan gunahkar suclu demekmis.... Malesef bizde oyleyiz...
Lord Of The Red' Alıntı: Evet mucrim Genişletmek için tıkla ... Hatali iyi yolda olmayan gunahkar suclu demekmis.... Malesef bizde oyleyiz...
Lord Of The Red Üye Eykul' Alıntı: Hatali iyi yolda olmayan gunahkar suclu demekmis.... Malesef bizde oyleyiz... Genişletmek için tıkla ... en azından bunun farkında olabılmek bıle onemlı
Eykul' Alıntı: Hatali iyi yolda olmayan gunahkar suclu demekmis.... Malesef bizde oyleyiz... Genişletmek için tıkla ... en azından bunun farkında olabılmek bıle onemlı
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kalanlar kalsın her daim selamette, Vakit doldu yine, artık bana müsaade. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Kalanlar kalsın her daim selamette, Vakit doldu yine, artık bana müsaade. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kalanlar kalsın her daim selamette, Vakit doldu yine, artık bana müsaade. Genişletmek için tıkla ... 2buçuk saat sonra burdayız unutma
OttomaN TigeR' Alıntı: Kalanlar kalsın her daim selamette, Vakit doldu yine, artık bana müsaade. Genişletmek için tıkla ... 2buçuk saat sonra burdayız unutma
Eykul Üye Vatron' Alıntı: Selam dostlar... Genişletmek için tıkla ... As. ---------- Eklendi @ 00:30:21 ---------- Yazıldı @ 00:29:59 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: 2buçuk saat sonra burdayız unutma Genişletmek için tıkla ... Niye?
Vatron' Alıntı: Selam dostlar... Genişletmek için tıkla ... As. ---------- Eklendi @ 00:30:21 ---------- Yazıldı @ 00:29:59 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: 2buçuk saat sonra burdayız unutma Genişletmek için tıkla ... Niye?
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: 2buçuk saat sonra burdayız unutma Genişletmek için tıkla ... Saat 4 de bir perde bakışı atarım Metin
- SerkeŞ -' Alıntı: 2buçuk saat sonra burdayız unutma Genişletmek için tıkla ... Saat 4 de bir perde bakışı atarım Metin
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kalanlar kalsın her daim selamette, Vakit doldu yine, artık bana müsaade. Genişletmek için tıkla ... Herkez kacti bu gece... Hidayet gozukmuyor hic... Allah a emanet ol
OttomaN TigeR' Alıntı: Kalanlar kalsın her daim selamette, Vakit doldu yine, artık bana müsaade. Genişletmek için tıkla ... Herkez kacti bu gece... Hidayet gozukmuyor hic... Allah a emanet ol
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kalanlar kalsın her daim selamette, Vakit doldu yine, artık bana müsaade. Genişletmek için tıkla ... dur bende geliyom
OttomaN TigeR' Alıntı: Kalanlar kalsın her daim selamette, Vakit doldu yine, artık bana müsaade. Genişletmek için tıkla ... dur bende geliyom
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler abi Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim sana da iyi geceler.
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aramızda Genişletmek için tıkla ... Hep gizli gizli seyler yapiyorsunuz
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: Selam dostlar... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam almadan gitmeyelim bari...