---------- Eklendi @ 02:02:54 ---------- Yazıldı @ 01:57:01 ----------
Dediğim gibi insanların garip bakışları altında bu kadar sorabildiğime şükrediyorum . Arkamda oturan kızın sorduğum bir sorunun ardından ''yok artık ya yuh'' demesinin ve bana gözlerini Ciguli'nin gözleri gibi yaparak bakmasının ardından durmam gerektiğini düşündüm . Daha fazla sormadım![]()
---------- Eklendi @ 02:09:47 ---------- Yazıldı @ 02:03:10 ----------
Ne anlar o gacılar fp1den falananca hava atsınlar sağda solda
git bak telefonlarına aldıkları gibi fabrika ayarındadir
metrobuste bir kız gördüm. C7 si vardı. Hala pr1.2 yüklü idi. Ağır ağır mesaj yazmaya çalışıyordu.telefon kasım kasım kasılıyor.Asıl o zaman yuh dedim artık.telefonu alıp güncelleyesim geldi bir saniye diye
çok şey kaçırıyorsun bacım diyerekten.
bizim sınıftaki kızda bnim tel vardı ondada pr1.2 vardı bakyım tele dedim 1 günlüqüne deqişek dedim oda aynı tel dedi neden ki dedi 1 günkullan dedim anlarsın tabi bnde azcık nostajı yaşayam dedim kız akşamına mesaj attı telefonun çok hızlı çok güzl dedi banada aynısını yap dedi hiç acımadan bastm belleyi beklemeden hackide yaptım kurdum modları tamadr bir c6-01 de belleli oldu.d

bizim sınıftaki kızda bnim tel vardı ondada pr1.2 vardı bakyım tele dedim 1 günlüqüne deqişek dedim oda aynı tel dedi neden ki dedi 1 günkullan dedim anlarsın tabi bnde azcık nostajı yaşayam dedim kız akşamına mesaj attı telefonun çok hızlı çok güzl dedi banada aynısını yap dedi hiç acımadan bastm belleyi beklemeden hackide yaptım kurdum modları tamadr bir c6-01 de belleli oldu.d
aynen hasta olmuştur zaten
ordan kızı da bağlıyaydın hemen![]()

ordan kızı da bağlıyaydın hemen![]()

Bizim okula da gelmislerdi ancak microsoft agirlikli olacagini bildigim icin gitmedim. Bu da benim protestomdur nokiaya.![]()

merak etme bağladım onuda oda maxicepte takılıyor ama nikini vermiyem tabi kızdan ayrılalı çokta oldu![]()

naptın telefona dedidedim işletim sistemini güncelledim o ne ya diyo dedim vistaydı windows7 yaptım iyi yaptın iyi yaptın dedi
![]()
tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış babacım gideydin sende çok şey kaçırmışındır...
---------- Eklendi @ 18:32:25 ---------- Yazıldı @ 18:26:08 ----------
bende bizim okuldaki bi kızın iphone3gs ine ios 5 yükledim ilk çıktığında ertesi gün aldı telefonu kafama fırlattı bune be şarjı hemen bitiyo naaptın telefonumaaa dedi o gün bugündür yamışmıyom kızlara ver şunu biraz oynayım diye![]()
iPod'da aynısını yaşıyorum.
eşekten ata bindim deseydin
---------- Eklendi @ 18:38:10 ---------- Yazıldı @ 18:36:02 ----------
Eğer telefonunuzda iOS5 yüklüyse şarjınız yokturiPod'da aynısını yaşıyorum.
valla onu bunu bilmem kızda güzeldi behhh...
tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış babacım gideydin sende çok şey kaçırmışındır...![]()
Eğer telefonunuzda iOS5 yüklüyse şarjınız yokturiPod'da aynısını yaşıyorum.
Downgrade yapsaydın.
---------- Eklendi @ 19:13:56 ---------- Yazıldı @ 19:13:34 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oo iş nerelere gelmiş..telefon bahaneleri ile bağlanan gacılardan bahsedeceksek bende anlatayım birkaç hadise![]()

ne güzel işte amaç öğrenmek öğretmek dimi![]()

Baba bnim durum fena etrafımdaki kızlarda en iyi telefon 5800 gel çık bu işin içinden![]()

kaç ordan kaaaç![]()