Belle FP 1 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kim dedi onu ben öyle bişey hiç duymadım ?

doctorrr

doctorrr

Üye
adamdaki şansa bak :D yav adamların ağzından lafı cımbızla almışsın yine olabilirli belkili konuşmuşlar bu nedir windows mango dan sonraki güncellemelerin artılarını sorsaydın tango apollo felen...:D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Fp1 birinci nesillere gelsin artık.

ANIL

ANIL

Admin
zaten portladılar diye nokia çıkartmayabilir :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bizim üniye de gelse microsoft nokia ben neler sorucam gelmiyorlar iste

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeş ozamn geçmiş olsun diyem bizde liseliydik sınavı kazandık ünili olduk sende ole olursun inş :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah olursun kardeşim üniversite candır :aha:

cukuleaks

Üye
Inşallah :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hocaları takmayıp derslere zorunlular dışında girmezsen on numara :aha:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
E7 kullanıyorum.Peki Fp1 gelirse işlemci 1ghz olacak mı diye soru sordun mu?

Sormadım ama sanmıyorum . Çünkü işlemci hızı donanımla alakalı daha çok . 2.nesiller dışında diğer cihazların bu hıza ulaşması zor gibi görünüyor .

---------- Eklendi @ 02:02:54 ---------- Yazıldı @ 01:57:01 ----------

adamdaki şansa bak :D yav adamların ağzından lafı cımbızla almışsın yine olabilirli belkili konuşmuşlar bu nedir windows mango dan sonraki güncellemelerin artılarını sorsaydın tango apollo felen...:D

Dediğim gibi insanların garip bakışları altında bu kadar sorabildiğime şükrediyorum . Arkamda oturan kızın sorduğum bir sorunun ardından ''yok artık ya yuh'' demesinin ve bana gözlerini Ciguli'nin gözleri gibi yaparak bakmasının ardından durmam gerektiğini düşündüm . Daha fazla sormadım :D :D

---------- Eklendi @ 02:09:47 ---------- Yazıldı @ 02:03:10 ----------

Ya o değilde keşke 603 neden 1.3 ghz olmadığını sorsaYdın. Hatta sorabiliyorsan sor telden=D çok merak ediyor kullanicilar de=)

Oldu ben mesaj atıyım o arar beni :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Benim de katılmaya çalıştığım bir etkinlikti. İlk Microsoft konuşmacıları çıkınca uzattıkları için sıkılıp çıkmıştım. Nokia için gitmiştim ama nasip olmadı :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sen ödemeli at o arasın yada skype dan beleş ararız ona sorcak çok şeyimiz var ama onda bize yeticek kadar cevap yoktur :aha:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
fp 1 i haziranda verseler bari :(

cukuleaks

Üye
Benim de katılmaya çalıştığım bir etkinlikti. İlk Microsoft konuşmacıları çıkınca uzattıkları için sıkılıp çıkmıştım. Nokia için gitmiştim ama nasip olmadı :)

yaw yemin ederim haberim olsa bende gelicektim.. :'( 5800ıma kolonya dökülmüştü neden bozuldu niye sorcaktım :zuhaha:

slant1111

slant1111

Üye
Harika bir fırsat geçmis eline :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

[/COLOR]

Dediğim gibi insanların garip bakışları altında bu kadar sorabildiğime şükrediyorum . Arkamda oturan kızın sorduğum bir sorunun ardından ''yok artık ya yuh'' demesinin ve bana gözlerini Ciguli'nin gözleri gibi yaparak bakmasının ardından durmam gerektiğini düşündüm . Daha fazla sormadım :D :D

Ne anlar o gacılar fp1den falan :) anca hava atsınlar sağda solda :) git bak telefonlarına aldıkları gibi fabrika ayarındadir :) metrobuste bir kız gördüm. C7 si vardı. Hala pr1.2 yüklü idi. Ağır ağır mesaj yazmaya çalışıyordu.telefon kasım kasım kasılıyor.Asıl o zaman yuh dedim artık.telefonu alıp güncelleyesim geldi bir saniye diye :) çok şey kaçırıyorsun bacım diyerekten.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Ne anlar o gacılar fp1den falan :) anca hava atsınlar sağda solda :) git bak telefonlarına aldıkları gibi fabrika ayarındadir :) metrobuste bir kız gördüm. C7 si vardı. Hala pr1.2 yüklü idi. Ağır ağır mesaj yazmaya çalışıyordu.telefon kasım kasım kasılıyor.Asıl o zaman yuh dedim artık.telefonu alıp güncelleyesim geldi bir saniye diye :) çok şey kaçırıyorsun bacım diyerekten.

bizim okulda bir kızda da c7 var o da hala annada belle yi anlattım ufo gören masum köylüye döndü laptoptan güncelledim şuurunu yitirdi gariban :d:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bizler destek olacağız ki kimse teknolojiden mahrum kalmasın :)

belle yi ilk gördüğünde ne tepki verdi...vooaaooww ne oldu telefona mı dedi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt