Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

66s2

66s2

Üye
arkadaşlar s2 de jiroskopu kalibre etmeye çalışıyorum fakat ortadaki mavi top, teli ne tarafa eysem sabit duruyor, sebebini bilen......

Strange

Strange

Üye
hocam bu gun.nfs shift yukledim ama ea logosunda geliyor oyun acilmiyor.

*-king-*

*-king-*

Üye
hocam kiese bağlanmıyor telefon ice cream yüklicem ama güncelleme yaptıktan sonra hiç görmüyo telefonu bağlanıyor diyip kalıyo

custave

custave

Üye
bunu indir 7zipi yükle stock romu indirdikten 7zip ile çıkar sonra bunu indir teli kapat ses kapama home power tuşlarına aynı anda bas download mode alacak sonra teli usbyle bağla odini aç yukarıda orada pda tuşu olacak ona bas zipten çıkardığın stock romu seç starta bas olur
sonunda yukledım ama hala desteklemıyor dıyo yuklenmemesenın sebebı pc kıes mıs sıldım oldu

custave

custave

Üye
baska bı arkadasın telefonunu takdım desteklıyo onda 2.3.3 I9100XXKG1 yuklu acaba ben nerden bulabılırım rom

thump

Üye
galaxy s2 imde ilnginc bir sorun olustu mobil veriyi kapatınca sebeke geliyor acınca sebeke gidiyor bide 3g yi kapatim dedim acsamda kapatsamda 3g de gelmiyor mobil veriyi kapatınca sebeke geliyor anlamadm gtti :(

klongs

klongs

Üye
galaxy s2 imde ilnginc bir sorun olustu mobil veriyi kapatınca sebeke geliyor acınca sebeke gidiyor bide 3g yi kapatim dedim acsamda kapatsamda 3g de gelmiyor mobil veriyi kapatınca sebeke geliyor anlamadm gtti :(

kiesten son guncellemeyi yaptin mi

custave

custave

Üye
kıessımı sılıp tekrar yukleyeyım

custave

custave

Üye
yukledim hala desteklemiyor

klongs

klongs

Üye
ya türkiye kiesini yüklersen saten garantide sorun olmaz kiesi görüp görmemesi çok önemli değil

custave

custave

Üye
benim amac kiesle org guncelleme yapmak bu gelecegi dusunulen 4.0.4 ordan yuklemek

klongs

klongs

Üye
onuda odinden yüklersin hem kiese daha geç geliyor

custave

custave

Üye
elinde 4.0.3 tur varsa eklermisin bi denemek isterim odinle bazi linkler buldum silinmis bide bu 4.0.3 de takilma kilit bazi sorunlar var diye okudum dogrumudur

klongs

klongs

Üye
wipe data wipe cache yaparsan bir şey olmaz

---------- Eklendi @ 19:56:55 ---------- Yazıldı @ 19:54:23 ----------

bu da linki

custave

custave

Üye
tesekurler
sadece pda secicez sanirim bide bu yukledigim uygulamalari nasil yedeklerim bu gokgle p titan backup yukladim hata veriyo

Üst Alt