ayda 30tl değmez ben komşudan alacam 15tl sınırsız hızıda cepnet ten hızlı olacağı kesin.![]()
beyler kolay gelsin ben de bir şey sormak istiyorum bana 1 günlük internet lazım çünkü bursa dan izmir e gideceğim google maps yada yandex haritalarını kullanarak seyahat yapmak istiyorum telefon java destekli olduğu için bana en ideal bu proğramlar ; şimdi bu dediğiniz internet hızı önemli mi değil mi ben sorunsuz bir şekilde bu bahsettiğiniz kampanya ile gidebilir miyim bir sorun yaşar mıyım acaba ?
Değerli alkolkeş arkadaşlar,
Sizin ne güzel kafanız var öyle, 96 kbps = 1Mbit diyecek kadar kafa yapan ne kullanıyorsunuz, 96 KB/sn 1mbite yaklaşık bir değer olsa bile yine de değildir. Ayrıca burada düşen hız da 1Mbit değildir. Şimdi şarap şişelerinizi, tinerlerinizi bir kenara bırakın ve güzel bir uyku çekin. Ayrıca yeni fiyatı 1.5 TL oldu haberiniz olsun.
bana söyler misin 96 kb senin bildiğin 100 den mi değerlendiriyorsun. Dur ben sana anlatayım. Normal ttnet hızlarıyLa başlayayim.
8 mb = 800 kb/sn
4 mb = 400 kb/sn
1 mb = 100 kb/sn
indirme hızları oluyor. 96 kb hızın var dediğinde indirme hızından bahsediyor. Ben bunu bizzat vodafone da takım liderine söyledim. Doğrudur diyebildi sadece. Birde karşındaki kişi birşey içmiyorsa ne içiyorsun alkolkeş diyerekte o kişiye alkolik deme. Şu ana kadar allaha şükür o meletlerin hiçbirini ağzıma vurmadım.
bana söyler misin 96 kb senin bildiğin 100 den mi değerlendiriyorsun. Dur ben sana anlatayım. Normal ttnet hızlarıyLa başlayayim.
8 mb = 800 kb/sn
4 mb = 400 kb/sn
1 mb = 100 kb/sn
indirme hızları oluyor. 96 kb hızın var dediğinde indirme hızından bahsediyor. Ben bunu bizzat vodafone da takım liderine söyledim. Doğrudur diyebildi sadece. Birde karşındaki kişi birşey içmiyorsa ne içiyorsun alkolkeş diyerekte o kişiye alkolik deme. Şu ana kadar allaha şükür o meletlerin hiçbirini ağzıma vurmadım.
Mesajını alıntı yaparak yazmadım yani sözüm direkt sana karşı degil. Konuyu açan 96 kbps nin 1Mbit olduğunu iddaa ederek açmış konuyu.
Ayrıca 96kbps ye 96KB/sn diyerek 1Mbit olduğunu idaa eden insanların içmesine gerek yok direkt kafayı bulmuşlar zaten.
Yanlisin var kardesim 96 kbps saniyede 9.6 kb indirme saglar
arkadaşlar hızınızı 8 e bölerek saniyedeki hızınızı ortalama bulabilirsiniz. 96kbps /8 = 12kb eder tahmini. 8mbps (8192) / 8 = 1024kb=(1mb)
8 kilo bit 1 kilo bayt
1024 kilo bayt 1 mega bayt
96kilo bit hız 96/8=12 kilo bayt
7.2 mega bit hız 7200/8=900 kilo bayt
yanlış mı yazmışım hocam ?