bizim üniye de gelse microsoft nokia ben neler sorucam gelmiyorlar iste

aynen candır dersler ve hocalar dışındainşallah olursun kardeşim üniversite candır![]()

E7 kullanıyorum.Peki Fp1 gelirse işlemci 1ghz olacak mı diye soru sordun mu?
adamdaki şansa bakyav adamların ağzından lafı cımbızla almışsın yine olabilirli belkili konuşmuşlar bu nedir windows mango dan sonraki güncellemelerin artılarını sorsaydın tango apollo felen...
![]()

Ya o değilde keşke 603 neden 1.3 ghz olmadığını sorsaYdın. Hatta sorabiliyorsan sor telden=D çok merak ediyor kullanicilar de=)

Benim de katılmaya çalıştığım bir etkinlikti. İlk Microsoft konuşmacıları çıkınca uzattıkları için sıkılıp çıkmıştım. Nokia için gitmiştim ama nasip olmadı![]()
5800ıma kolonya dökülmüştü neden bozuldu niye sorcaktım 

anca hava atsınlar sağda solda
git bak telefonlarına aldıkları gibi fabrika ayarındadir
metrobuste bir kız gördüm. C7 si vardı. Hala pr1.2 yüklü idi. Ağır ağır mesaj yazmaya çalışıyordu.telefon kasım kasım kasılıyor.Asıl o zaman yuh dedim artık.telefonu alıp güncelleyesim geldi bir saniye diye
çok şey kaçırıyorsun bacım diyerekten.---------- Eklendi @ 02:02:54 ---------- Yazıldı @ 01:57:01 ----------
Dediğim gibi insanların garip bakışları altında bu kadar sorabildiğime şükrediyorum . Arkamda oturan kızın sorduğum bir sorunun ardından ''yok artık ya yuh'' demesinin ve bana gözlerini Ciguli'nin gözleri gibi yaparak bakmasının ardından durmam gerektiğini düşündüm . Daha fazla sormadım![]()
---------- Eklendi @ 02:09:47 ---------- Yazıldı @ 02:03:10 ----------
Ne anlar o gacılar fp1den falananca hava atsınlar sağda solda
git bak telefonlarına aldıkları gibi fabrika ayarındadir
metrobuste bir kız gördüm. C7 si vardı. Hala pr1.2 yüklü idi. Ağır ağır mesaj yazmaya çalışıyordu.telefon kasım kasım kasılıyor.Asıl o zaman yuh dedim artık.telefonu alıp güncelleyesim geldi bir saniye diye
çok şey kaçırıyorsun bacım diyerekten.