ama asıl fransız yok ortada. o Türk oğlu Türk
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ama asıl fransız yok ortada. Genişletmek için tıkla ... o Türk oğlu Türk
Eykul Üye m542tf' Alıntı: biz fransızları pek sevmezuk Genişletmek için tıkla ... Peki o zaman bana musade Adieu
m542tf' Alıntı: biz fransızları pek sevmezuk Genişletmek için tıkla ... Peki o zaman bana musade Adieu
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: yok abi bizde olmaz Genişletmek için tıkla ... kocaman ---------- Eklendi @ 01:16:11 ---------- Yazıldı @ 01:15:35 ---------- Eykul' Alıntı: Peki o zaman bana musade Adieu Genişletmek için tıkla ... müsade senin
AHMED...' Alıntı: yok abi bizde olmaz Genişletmek için tıkla ... kocaman ---------- Eklendi @ 01:16:11 ---------- Yazıldı @ 01:15:35 ---------- Eykul' Alıntı: Peki o zaman bana musade Adieu Genişletmek için tıkla ... müsade senin
AHMED... Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Allah bi yastıkta kocatsın artık foruma girerken yengeme sorarsın Genişletmek için tıkla ... çaktırmadan telefondan girerim
- SerkeŞ -' Alıntı: Allah bi yastıkta kocatsın artık foruma girerken yengeme sorarsın Genişletmek için tıkla ... çaktırmadan telefondan girerim
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: yokmu Genişletmek için tıkla ... hidayet olsaydı çayımız eksik olmazdı
SHS Üye AHMED...' Alıntı: bende çıkıyorum arkadaşlar hayırlı geceler Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... sende abi hayırlı geceler
AHMED...' Alıntı: bende çıkıyorum arkadaşlar hayırlı geceler Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... sende abi hayırlı geceler
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Bende gideyim... Kovuldugum yerde kalmam Aurevoir... Bonne nuit Genişletmek için tıkla ... gitme yaaa şaka demiştir mustafa şaka
Eykul' Alıntı: Bende gideyim... Kovuldugum yerde kalmam Aurevoir... Bonne nuit Genişletmek için tıkla ... gitme yaaa şaka demiştir mustafa şaka
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: bende çıkıyorum arkadaşlar hayırlı geceler Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ...
AHMED...' Alıntı: bende çıkıyorum arkadaşlar hayırlı geceler Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ...
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: gitme yaaa şaka demiştir mustafa şaka Genişletmek için tıkla ... Zaten takmam ki onun sozunu... Fransiz degilim Allah a sukur ama ister istemez muhatap olduk mon cher
papakudioflu' Alıntı: gitme yaaa şaka demiştir mustafa şaka Genişletmek için tıkla ... Zaten takmam ki onun sozunu... Fransiz degilim Allah a sukur ama ister istemez muhatap olduk mon cher
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: bende çıkıyorum arkadaşlar hayırlı geceler Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... selametle
AHMED...' Alıntı: bende çıkıyorum arkadaşlar hayırlı geceler Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... selametle
m542tf Üye Eykul' Alıntı: Zaten takmam ki onun sozunu... Fransiz degilim Allah a sukur ama ister istemez muhatap olduk mon cher Genişletmek için tıkla ... tövbe tövbe
Eykul' Alıntı: Zaten takmam ki onun sozunu... Fransiz degilim Allah a sukur ama ister istemez muhatap olduk mon cher Genişletmek için tıkla ... tövbe tövbe
karayel90 Üye papakudioflu' Alıntı: hidayet olsaydı çayımız eksik olmazdı Genişletmek için tıkla ... Kaç bardak istiyosunuz daha yeni demlenik
papakudioflu' Alıntı: hidayet olsaydı çayımız eksik olmazdı Genişletmek için tıkla ... Kaç bardak istiyosunuz daha yeni demlenik
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: telefonu şarja takıyorum siz gidiyonuz ne iş Genişletmek için tıkla ... Daha degil bientot
- SerkeŞ -' Alıntı: telefonu şarja takıyorum siz gidiyonuz ne iş Genişletmek için tıkla ... Daha degil bientot