Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
reklamlar sinirlerimi bozmaya başladı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey
Üye
Konu Sahibi
reklamlar sinirlerimi bozmaya başladı
yaw ekranımın her tarafında yanıp sömnen bu reklamlar sinirlerimi bozmaya başladı
yokmu bunlardan kurtulmanın bi yolu. meyhane kapısı gibi görünüyo ekran
mAd_girL
Üye
zuhahaha : ) çok komiksin kurtoğluu evet çok janjanlı ama her şey maxicep için fikrinden yola çıkarsak napalım başarı yolunda her şey mübahtır oldu mu bu söz buraya
Salihyet
Üye
videolu reklamlara mutlaka tıklayın
aman haa sitenin yararına olur
UndeRqRo.uNd
Üye
Dikey reklam Firefox da sayfayı takip ediyor, Firefox da engellemek mümkün Ad-Block kurmak. (
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
İşte ben bu yüzden reklam görmüyorum dedim ya
berkaybekir
Üye
Benide deli ediyo bu reklamlar ama bi süre sonra alışıyo insan
ouSahin
Üye
kanka olduk hep qiriom
_Berker_
Üye
forever adblock pluıs hehe
Master_Evil
Üye
ringofon reklamındaki gluk gluk sesler dışında reklamlardan şikayetim yok müziği batırıo yaw
evet o ses yüzünden sitede kalmak bana sıkıcı ve ağır gelmeye başladı. Ses sistemim müzik setine bağlı ve ses çok kötü yoruyor insanı. O sesi susturmanın bir yolu yok mu ? Site yöneticileri kurtarın beni bu sesten çünkü o ses yüzünden defalarca pencere kapatmak zorunda kaldım. Windows penceresi yani sitede gezemez olduk.
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Yukarıda Göksel'in verdiği eklentiyi kurarak firefox'da engelleyebilirsiniz benim gibi.