Allah razı olsun gardasim Cümlemizden inşallah. Gardaş konya reyhan köyü yakın mı size.
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: Allah razı olsun gardasim Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden inşallah. Gardaş konya reyhan köyü yakın mı size.
AHMED...' Alıntı: Allah razı olsun gardasim Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden inşallah. Gardaş konya reyhan köyü yakın mı size.
AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Cümlemizden inşallah. Gardaş konya reyhan köyü yakın mı size. Genişletmek için tıkla ... hiç duymadım Gökçen o koyu hangi ilçeye bağlı
OttomaN TigeR' Alıntı: Cümlemizden inşallah. Gardaş konya reyhan köyü yakın mı size. Genişletmek için tıkla ... hiç duymadım Gökçen o koyu hangi ilçeye bağlı
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Lumiaşah'ım hoşgeldin.
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Lumiaşah'ım hoşgeldin.
papakudioflu Emekli Yönetici hoşbuldum kardeşim nerelerdesin gündüz görğşemedik hiç OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam Lumiaşah'ım hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ...
hoşbuldum kardeşim nerelerdesin gündüz görğşemedik hiç OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam Lumiaşah'ım hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: hiç duymadım Gökçen o koyu hangi ilçeye bağlı Genişletmek için tıkla ... konya sivil hava alanı yanında imiş.
AHMED...' Alıntı: hiç duymadım Gökçen o koyu hangi ilçeye bağlı Genişletmek için tıkla ... konya sivil hava alanı yanında imiş.
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum kardeşim nerelerdesin gündüz görğşemedik hiç Genişletmek için tıkla ... abi başka bir siteye davet edildim orayı inceledim. Biraz daha inceleyeceğim. Sonra gerisinden emin değilim ışte bu yüzden pek uğrayamadım
papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum kardeşim nerelerdesin gündüz görğşemedik hiç Genişletmek için tıkla ... abi başka bir siteye davet edildim orayı inceledim. Biraz daha inceleyeceğim. Sonra gerisinden emin değilim ışte bu yüzden pek uğrayamadım
AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: konya sivil hava alanı yanında imiş. Genişletmek için tıkla ... merkeze çok yakın o zaman kardeşim hava alanı 20 dk uzaklıkta hergün de önünden ise giderim
OttomaN TigeR' Alıntı: konya sivil hava alanı yanında imiş. Genişletmek için tıkla ... merkeze çok yakın o zaman kardeşim hava alanı 20 dk uzaklıkta hergün de önünden ise giderim
SHS Üye karayel90' Alıntı: Başka bi site derken Genişletmek için tıkla ... Gökçen abi başka siteye yönetici oluyor
karayel90' Alıntı: Başka bi site derken Genişletmek için tıkla ... Gökçen abi başka siteye yönetici oluyor
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Gokcen burdaymis bu gece Genişletmek için tıkla ... hergece burdayım ben.
OttomaN TigeR Üye karayel90' Alıntı: Başka bi site derken Genişletmek için tıkla ... site ışte Ibrahim nasılsın.
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hergece burdayım ben. Genişletmek için tıkla ... Gec gelip gidiyorsun hemen... Baska site mi?
OttomaN TigeR' Alıntı: hergece burdayım ben. Genişletmek için tıkla ... Gec gelip gidiyorsun hemen... Baska site mi?
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: merkeze çok yakın o zaman kardeşim hava alanı 20 dk uzaklıkta hergün de önünden ise giderim Genişletmek için tıkla ... inşallah bir değişiklik olmazsa 27 sinde ordayım gardaş.
AHMED...' Alıntı: merkeze çok yakın o zaman kardeşim hava alanı 20 dk uzaklıkta hergün de önünden ise giderim Genişletmek için tıkla ... inşallah bir değişiklik olmazsa 27 sinde ordayım gardaş.