LtB35
Üye
hehe tamam. Mediabardan açarım derken? Bt açk kapli diyorsan mediabarda iconu var bikez tıkla aktif oluyor zaten.
belki güleceksin ama beceremedim,media bar ekranda yok onu nasıl ana ekrana getirebilirim?
hehe tamam. Mediabardan açarım derken? Bt açk kapli diyorsan mediabarda iconu var bikez tıkla aktif oluyor zaten.
belki güleceksin ama beceremedim,media bar ekranda yok onu nasıl ana ekrana getirebilirim?
mediabar çalışmıyorsa tlfnu kapat aç çalışacak.

ovi ile ilgili hiçbişeyi güncelleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
---------- Eklendi @ 00:25:21 ---------- Yazıldı @ 00:19:25 ----------
gt webkit linki varmı acaba ondan olabilirmi ki
şarjdayken yeşil tuş sürekli yanık kalıyor telefon ısındıbunun için bi çözüm var mı ?
birkaç defa kapat aç yaptım olmadı![]()
Hakan kardeş merhaba,
Forumunu ilgiyle takip ediyorum ve bende bu cwf yi yüklemek istiyorum. Daha önce hiç denemedim.
Sorum şu, pc de halihazırda nokia suite var ve rehber falan orada yedekli,
Senin dosyalardaki nokia suiti kurmak zorunlu galiba çünkü JAF kurarken hep hata veriyor,
Teğmen nikli arkadaş bir yerde eski programların kaldırılması gerektiğini yazmıştı bu durumda eski suiti ve diğer bileşenleri kaldırırsam rehber yedekleri gider ne yapmalıyım?
Benim aklıma gelen başba bir PC de bu işlemi yapmak senin başka önerin var mı?
Bir de sen CWF nin her yeni versiyonunda verdiğin linklerdeki her programı yeniliyormusun, sadece bazı programları yada menü düzenini güncellemek yeterli mi (gerçi sen Final demişsin ama)
İlgine şimdiden teşekkürler...

öncelikle elinize sağlık
bir sorunum var pc suitte uygulamayı sürükleyip bırakıyorum ancak yüklemiyor.h.kartını formatladım ,telefonu formatladım ramblow la temizledim bir türlü yükleyemedim.acaba nerede hata yapıyorum?
teşekkürler
bugün başka bir bilgisayrda denedim pc suite ugulama sürükleyip bırakınca yükledi sanırım evdeki bilgisayardan kaynaklanan bir sorun.açıklama gereği duydum sorun benden kaynaklı.
sabah şarj ettim hiç bir ısınma olmadı bir arkadaş ısınmadan bahsettim de.
Hakan Bey yardımlar için teşekkürler daha media barı dediğiniz gibi yapmadım ama en kısa sürede dener sorunu yazarım.
o zaman ekrandaki tüm ledleri kapatalım buzzdolabı olsun telefon 
emekler için sağol gerçekten kullanışlı bi cfw devamını bekliyoruz 
Hakan kardeş,MediaBardan müzik açtıgımızda önce direk albümlere giriyor çalma listesi falan oralara degil, oviden müzik player güncellemesini aldığımızdada çıkışta menüye atıyor. Bunlar ufacık sorunlar sadece gelecek güncelleme için aklında bulunsun diye yazdım, başarılarının devamını dilerim![]()
Hocam Bir Sonraki güncellemede belleda olan icon tasarımı gelecekmi ?

hakan kardeşim cfw gerçekten güzel şimdilik bi sıkıntı yok yalnız senden isteğim yeni gelecek yazılımda menüye girdiğimizde saat olurdu ofw de sağ üstte küçük bi şekilde onu tekrar koyarsan gerçekten iyi olur bence birde operatör ismi birazcık daha büyütülebilir sanki bunu dışında olur mu bilmiyorum ama orjinal belle deki saat ve müzik kısayolu entegre olursa hiç fena olmaz tabi yapılabiliyosaemekler için sağol gerçekten kullanışlı bi cfw devamını bekliyoruz
![]()

Tamam Hocam Benim Açımdan geç ama olsun.Son Güncellemeyi Beklicez artık![]()

hakan şu kilit ekranın yan dönmesinden kurardınya bize allah razı olsun yine temiz iş yapmışsın...![]()