T i B i A M E
Üye
Kizlarin ilk ßakista Erkekte Baktiklari Yer!
Kadınlar karşısındaki erkeğin ne gözlerine, ne ellerine
bakıyor. İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre
kadınlar, erkeğin önce kalçalarını inceliyor. Wizard Jeans şirketinin 2 bin kadınla gerçekleştirdiği
araştırmaya göre 10 kadından 6’sı erkeğin vücudunun
en çekici kısmının kalçaları olduğunu düşünüyor. Yüzde
56’sı içinse erkeklerin en çekici yanları gözleri.
Erkeklerin ağızları yüzde 22 oranla kadınlar için
çekicilik sırasında üçüncü geliyor. Kadınlar en çok dar ve yuvarlak kalçalı erkekleri beğeniyor.
1. kadinlarin Baktigi Yer göz*müş. arkadaş ne göz hastası bir milletmişiz. ne var bu gözde. içinde sınırlı renk barındıran elips bişe.
elipslerden mi tahrik oluyonuz nedir. ha bir de ayakkabı diyenler var ki. ayakkabı ne? göz diyene anti
klişe timi, aykkabı diyene varya ...( Küfür Yok )
2.Erkekler Baktiklari Yer kadinlarda "benim nereme bakiyor?" diye merak ettiklerinden erkeklerin gözlerine bakarlar. bilmezler ki erkeklerdeki kilitlenmeden haberdar olmalari için arkalarini da
görebilmeleri gerekir.
3. Erkekler baktiklari yer saçlardır. uzunsa yani.
4. yine kadinlarin baktigi yer kişilik diye yalan söyleyebilirdim bu yer için ama ne yazık ki cüzdan. insanların önce cüzdanına bakılır hoştur samimidir. cüzdanı kalınsa baldır, şekerdir.
5-türk kadınları erkekte ilk önce alt kısma bakarlar, yani altındaki arabaya*
Sizin Yorumunuz Nedir Bi Kiz Sizce nerenize Bakar ilk Olarak
Obamaya Bakiniz Sözde Basbakan
bakıyor. İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre
kadınlar, erkeğin önce kalçalarını inceliyor. Wizard Jeans şirketinin 2 bin kadınla gerçekleştirdiği
araştırmaya göre 10 kadından 6’sı erkeğin vücudunun
en çekici kısmının kalçaları olduğunu düşünüyor. Yüzde
56’sı içinse erkeklerin en çekici yanları gözleri.
Erkeklerin ağızları yüzde 22 oranla kadınlar için
çekicilik sırasında üçüncü geliyor. Kadınlar en çok dar ve yuvarlak kalçalı erkekleri beğeniyor.
1. kadinlarin Baktigi Yer göz*müş. arkadaş ne göz hastası bir milletmişiz. ne var bu gözde. içinde sınırlı renk barındıran elips bişe.
elipslerden mi tahrik oluyonuz nedir. ha bir de ayakkabı diyenler var ki. ayakkabı ne? göz diyene anti
klişe timi, aykkabı diyene varya ...( Küfür Yok )
2.Erkekler Baktiklari Yer kadinlarda "benim nereme bakiyor?" diye merak ettiklerinden erkeklerin gözlerine bakarlar. bilmezler ki erkeklerdeki kilitlenmeden haberdar olmalari için arkalarini da
görebilmeleri gerekir.
3. Erkekler baktiklari yer saçlardır. uzunsa yani.
4. yine kadinlarin baktigi yer kişilik diye yalan söyleyebilirdim bu yer için ama ne yazık ki cüzdan. insanların önce cüzdanına bakılır hoştur samimidir. cüzdanı kalınsa baldır, şekerdir.
5-türk kadınları erkekte ilk önce alt kısma bakarlar, yani altındaki arabaya*
Sizin Yorumunuz Nedir Bi Kiz Sizce nerenize Bakar ilk Olarak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Obamaya Bakiniz Sözde Basbakan

:

: 
Korkuyorum Sonra Niye Bakıyosun Hiç qüzeL qöRmedin mi Diceğinden