İlk Nesil Symbian^3 Cihazlara da Güncelleme Gelecek!

Sponsorlu Bağlantılar

vobay

vobay

Üye
Dünkü haberde Nokia Belle FP1'in geleceğini ve ne gibi yenilikleri getireğini söylemiştim. Bugün ise Nokia resmi tartışma forumunun Moderatör'ü ilk nesil S^3 cihazlara Nokia Belle FP1 gelmeyecek mi sorusunu üzerine cevap verdi. Dediği şey ise Nokia Belle FP1 gerçekten 603, 700 ve 701'e gelecek. Nokia Belle sürümü hakkında geribildirim topluyor olmasına rağmen, ilk nesil modeller için daha fazla değişiklikler ve düzeltmeler yayınlanacak diye cevap verdi.
Kısaca ilk nesillere Nokia Belle FP1 gelmeyecek ama çeşitli güncellemeler gelecek.

Bilgi için teşekkürler.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Acaba ne degisecek bizim telefonlarda ?

ByRedox

ByRedox

Üye
iyi olmus ben bu belle dede iiydim ama fazla mal göz cıkarmaz..

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Eğer fp1 n8 vb. gelmeyecekse, bunun tek sebebi ticaridir.

808 ve devamında gelecek yeni modeller için, bir yerden sonra geliştirmeleri kesmeleri aslında çokta süpriz olmadı.

Artık tırt uygulama güncellemeleri alır dururuz.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Ticari olması normal. Sadık tüketiciler olarak, sağılacak inek olduğumuzu bilen Nokia böyle yapacaktır. Bugüne kadar kazandığı paraları son dönemki başarısızlıklarında eriten Nokia bugün yakaladığı ivmeyi kar'a dönüştürmek için çabalıyor. Vermesin FP1, alsın başına çalsın. 1. Nesil Symbian^3 lerin donanım olarak çok eksiği yok. Nokia bu sadık kullanıcı kitlesine artık diğer firmaların vermediği desteği vermeli.

covar

covar

Üye
cok güzel

pasha14

pasha14

Üye
Destek vermeye devam etsinlerde :) FP1 gelmesede olur

SilentOne

SilentOne

Üye
o değilde sadece belle deki hatalar düzeltilsin yetr bna

• Beğen
Tepkiler: atakan25
uruno

uruno

Üye
fp1 bu bahsedilen cihazların herhangi birine gelsin yeter eğer çok farklı özellikler var ise mutlaka biz ilk nesillerede birileri portlar

SilentOne

SilentOne

Üye
birileri cfw olarak portlar anca ole kullanırız

covar

covar

Üye
gardaş nokiadan adam olmaz

KxTR79

KxTR79

Üye
iyiymiş:) nokia bi ton küfürden kurtulur :)

tatayn

Üye
Slm Maxicep sakinleri haberiniz varmi bilmiyorum sizlerle paylasmak istedim
belle icin bekledigimiz FP1 birinci nesil cihazlar icin gelirmi bilmem
ama bugün cihazim (C6-01-Belle )Güncelleme Varmi diye merak edip Nokia Suite programindan baktım ve
Kalite artırma bir de ajanda güncellemesi adi altında iki güncelleme oldugunu gördüm sizlerle paylasmak istedim bu konuyu takip eden varsa telefonunuzu güncelleyin göreceksiniz ben yükledim ama daha denemedim dogrusu deneyip fark varmi görmek istiyorum umarım bekledigimiz fark olmustur

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o güncellemeler geleli epey oldu kardeşim

SilentOne

SilentOne

Üye
Slm Maxicep sakinleri haberiniz varmi bilmiyorum sizlerle paylasmak istedim
belle icin bekledigimiz FP1 birinci nesil cihazlar icin gelirmi bilmem
ama bugün cihazim (C6-01-Belle )Güncelleme Varmi diye merak edip Nokia Suite programindan baktım ve
Kalite artırma bir de ajanda güncellemesi adi altında iki güncelleme oldugunu gördüm sizlerle paylasmak istedim bu konuyu takip eden varsa telefonunuzu güncelleyin göreceksiniz ben yükledim ama daha denemedim dogrusu deneyip fark varmi görmek istiyorum umarım bekledigimiz fark olmustur
hemde baya baya çok oldu geleli :D

Üst Alt