Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Auglia

Auglia

Üye
n97 klavye sorunları tamamen düzeltildimi

ertosun

Üye
n97 zilsesi private ile gönderdiğin dosyadan sorun düzelmedi. Sanırım tck özel modu varya music player varsayılan ses ayarı %100 olan onu düzeltebilirmiyiz.

semihh95

semihh95

Üye

Gömdük zaten :oke: Dosyayı hemen anılbarana ilettim.

orjınale en yakın enmsorunsuz sp2mız gelıyor,
bı degısık oldum,
sızın sayenızde tabletıme bakmaz oldum,
forever symbıan forever furkan

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
n97 zilsesi private ile gönderdiğin dosyadan sorun düzelmedi. Sanırım tck özel modu varya music player varsayılan ses ayarı %100 olan onu düzeltebilirmiyiz.

Zil sesi yüksekliği %100'den ne anladın :d: Telefonun + - tuşlarına basarak sesini kısabilirsin ;)

orjınale en yakın enmsorunsuz sp2mız gelıyor,
bı degısık oldum,
sızın sayenızde tabletıme bakmaz oldum,
forever symbıan forever furkan

Teveccühün :)

---------- Eklendi @ 18:59:14 ---------- Yazıldı @ 18:58:16 ----------

n97 klavye sorunları tamamen düzeltildimi

Evet, N97'ye özgü bütün sorunlar giderildi.
N97 Mini'ninde sadece klavye sorunu yarım yamalak kaldı. Yine de bir çözümü var, onu konuya ekleyeceğim.

semihh95

semihh95

Üye
furkaan artık cıksın valla asırı ıyı bırsey gıbı ya heyecan yaptum,
bu arada bzm sorun cozulunce konuya cevap gelmez oldu,

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
furkaan artık cıksın valla asırı ıyı bırsey gıbı ya heyecan yaptum,
bu arada bzm sorun cozulunce konuya cevap gelmez oldu,

Aksilikler üst üste gelmemişken Maşallah diyelim. Anılbaran yapıyor işte. 15 Mayıs bizim tahmini tarih. 9 gün var. Çok heyecan yapma sonra sorunlar çıkarsa hiç iyi olmaz :( Sorunlar derken, hiç kimsede olmayan özel sorunlar olur falan, sonra gözünde çok büyük psikolojikmen.

Evet sorun çözülene kadar bir iki günde 100 sayfa mesaj geldi. Sonrası 5'er 10'ar gidiyor :)

anılbaran

anılbaran

Üye
yahu sıkıştırıp durmayın 15 mayıs dedik . Stress yapıyom sanki zamanında teslim etmemişim gibi bir düşünce içimi sarıyor.

semihh95

semihh95

Üye
anıl pcn yapıldı heralde,
bızı sız alıstırdınız errken erken fw cıkartıp,

anılbaran

anılbaran

Üye
hayır yapılmadı daha.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Ah bide tarayıcıya flash player gömseniz :)

zaza_58

Üye
N97 (RM-505) için iş bitmişir arkadaşlar son Testlerimde tüm karakterler çalışır haldedir ! Hayırlı uğurlu olsun ! :oke:
Sıra N97Mini de ! :sarıl:
Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler:op:
N97 C6 portlarında Çok sorunlu olmasına karşın desteğini bizden esirgemeyen Furkana da ayrıca teşekkürler ! (h)

Link: (Anıl'a bu link yolla Furkan)

Furkan ayrıca atığın "StaticFeatures.dll" de hala FM Transmitter çalışmıyor. Ekran parlaklığı hassas yapılabiliyor. Ilgilenirsen sevinirim :ağlarım:

Edit;
Semih sana attığım dosyada Ekran titreşimi çalışıyor. Klavye Testleri için ayrıca 5 kere attım cfw'ye ekran titreşim modunu 5inde de çalıştı. Neyse sıkıntı yok V2 ile kullanırsın benimkiler denemeydi :)

Edit 2;
Arap klavyesi bulunan N97 kullanan arkadaşımız varsa bunu deneyip sonuçları bana yazarsa çok sevinirim :)

semihe attıgın ekran titreşimi için olan dosyayı banada atabilr misin kardesim

çomolokko

Üye
şu flash olayınada bi el atsanız web için skyfire gitti gideli tadımız tuzumuz yok ? :konus:

anılbaran

anılbaran

Üye
olsa dükkan sizin

M. tAHA

M. tAHA

Üye

Evet, N97'ye özgü bütün sorunlar giderildi.
N97 Mini'ninde sadece klavye sorunu yarım yamalak kaldı. Yine de bir çözümü var, onu konuya ekleyeceğim.

yınede bır cozumu var derken ? :D

semihh95

semihh95

Üye
YANİ YOUTUBE videolarını izlememize yarıyor.
her videouy izlememize imkan yokmu?

Takipçi Satın Al

Üst Alt