Gaffur şimdi ne yapıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gaffur şimdi ne yapıyor?
Gaffur şimdi ne yapıyor?Gülse Birsel, Gaffur karakterini nasıl tarihe gömdü? İşte bu sorunun cevabı...

Avrupa Yakası’nın yeni sezonun ilk bölümü yeni karakterleriyle başladı!..
Yaz tatilinde tartışmalı bir şekilde diziden ayrılan Gaffur karakterinin akıbetinin ne olacağı ilk bölümde merak edilen detaylardandı!..
Kameralar aracılığıyla Peker Açıkalın’la polemiğe giren dizinin senaryo yazarı Gülse Birsel ilk bölüm senaryosunda Gaffur karakterini tarihe gömdü…
Dizinin ilk bölümünde Gaffur’un köyüne gidip marangozluk yaptığı açıklandı!..

Sobeledik.com

SelmanTE

SelmanTE

Üye
önemli birisini kaybetti dizi. Ata gittikten sonra bitti bu dizi falan demişti bir çok insan
onun yerine Peker geldi. şimdi tam süper olmuştu ki o da gitti. bakalım bu sefer dizi gerçekten bitecekmi ? :)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Senarist Pekere kızınca dizinin senaryosunu değiştirmiş. böylece milyonların gönlüne yerleşen gaffur tiplemesini Gülse hanım şahsi kararıyle sıfırlamış oldu. oysa Peker Açıkalın yılların sanatçısı... gaffur gider ama Peker orada.(vay be ne laf yaptım sabah sabah:) )

Master_Evil

Master_Evil

Üye
gürgen ikisininde açığını kapatır

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Senarist Pekere kızınca dizinin senaryosunu değiştirmiş. böylece milyonların gönlüne yerleşen gaffur tiplemesini Gülse hanım şahsi kararıyle sıfırlamış oldu. oysa Peker Açıkalın yılların sanatçısı... gaffur gider ama Peker orada.(vay be ne laf yaptım sabah sabah:) )

pöfff :D:D

Quattro

Quattro

Üye
Gürgen karakteri çok itici geldi bana bilmem neden:ss

volkanik546

volkanik546

Üye
artık izlemiyorum...,ama gaffurdan dolayı değil,aşırı ve sık aralıklarla konulan reklamlardan dolayı....

Ozan

Ozan

Admin
Kadrosu tam oturmayan tek dizi sanırım oyuncak oldu kafası bozulan ayrılıyor :)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
bende diziyi izlemiyodum ama gaffur çok itici bi karakterdi bencee :no:

irun

irun

Üye
biri gider biri gelir.. her kadroda diğerinden daha iyi iş çıkıyo, en iyi yerli dizi Avrupa Yakası bence..:spr

mservank

mservank

Üye
ya ilk gaffuru seviyordum ama artıık hiç sevmiyorum neden diyeceksiniz ilk olarak sıktı yani artık kelime grubu yetersiz beni beğenmiyor musun yani bunlardan başka bir şeyi yok dizi de 2. olarak insanlık sıfır bence her şeyi ters anlıyor şaka ne bilmez adamı terslemeye çalışır bunlar benim için çok eksi yönler iyiki de gitmiş onun yerine şahika geldi çok ta iyi oldu bence ben çok seviyorum

hades33333

hades33333

Üye
bence Avrupa Yakasının ilk sezonu güzeldi sadece... yani ilk sezon gerçekten çok iyiydi ama sonra çok sıradanlaştı dizi... hala izliyorum ama ilk sezonun tadı yok... ayrıca gaffuru ben de sevmiyordum gittiği iyi oldu... çok acımasız oldum galiba :D

mAd_girL

mAd_girL

Üye
chavrash :D :D

ouSahin

ouSahin

Üye
izlemiodum diziyi ama beqeniodum:)

_Berker_

_Berker_

Üye
bence Türkiyenin en guzl dizisi. biri gider diğeri gelir. Gürgen pekerden daha iyi (bence) dizi bu haliylede cok güzel olmuş. Gürgenn karkter super. ole bi aileden bu :D

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bence en iyi bölümleri ilk bölümleriydi :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt