c6-01 sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
idevlez

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 sorular
c6-01 de multi touch özelliğinde sınır nedir en fazla kaç parmak algılar
FP-1 de bizde dolby soundla HTML 5 tarayıcı gelirmi
1080p videoları izlemek için ne yapabiliriz
swf oyunlarda klavye gerekiyor ama flash playerda klavye yok sorun nasıl hallolabilir
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

idevlez

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
güncel

ANIL

ANIL

Admin
Tarayıcı kesinlikle değişir..

DxTR90

DxTR90

Üye
multitouch en fazla 2 parmak algılıyor
FP-1 biraz kırpılmış gelecek ama inşallah gelir ikiside
diğer ikisini bilmiyorum kardeşim..

atakan25

atakan25

Üye
iki parmak algılar
tarayıcı %95 değişecek
1080p nin çözümü olacağını zannetmiyorum

Buğra60

Buğra60

Üye
Benim de sorularım var ama konu kalabalığı olmasın diye buraya yazıyorum. Özellikle ilk 2 soruyu cevaplarsanız sevinirim. :)

1- İnternete girmek isterken son zamanlarda (son 2 haftadır falan) sorun olmaya başladı. Bağlanmak istediğim ağı seçip bağlan diyorum, bir süre bağlanmaya çalıştıktan sonra eski haline dönüyor. Wifi açık ama bağlanamıyorum yani. Aynı zamanda mobil veriyi de kullanamıyorum. Reset attığımda düzeliyor bu ama beni çok rahatsız etti nedenini öğrenmek istiyorum.

2- Telefon bazı zamanlar sanki bir uygulama açık da internet gerekiyormuş gibi davranıyor. Arka planda hiç bir uygulama yokken sol üstte 'bağlanılamadı bağlantı hatası' yazıyor. Mobil veri ve wifi kapalı olduğundan bağlanamıyor ama buna sebep olan nedir? Harita güncelleme kapalı, açık uygulama yok, opera ve haritalar dışında internete bağlanacak bir uygulama da kullanmıyorum, ki zaten onlar da kapalı oluyor o durumda. Yaklaşık 2-3 haftadır bunlar var ama anlayamadım bir türlü.

3- Telefonu televizyona bağlayıp görüntüyü olduğu gibi oraya aktarmak için ne yapmalıyım? Bu şekilde yaptığımda oyunların oynanmasında ne gibi değişiklikler olur

kuralsiz9

Üye
Benim de sorularım var ama konu kalabalığı olmasın diye buraya yazıyorum. Özellikle ilk 2 soruyu cevaplarsanız sevinirim. :)

1- İnternete girmek isterken son zamanlarda (son 2 haftadır falan) sorun olmaya başladı. Bağlanmak istediğim ağı seçip bağlan diyorum, bir süre bağlanmaya çalıştıktan sonra eski haline dönüyor. Wifi açık ama bağlanamıyorum yani. Aynı zamanda mobil veriyi de kullanamıyorum. Reset attığımda düzeliyor bu ama beni çok rahatsız etti nedenini öğrenmek istiyorum.

2- Telefon bazı zamanlar sanki bir uygulama açık da internet gerekiyormuş gibi davranıyor. Arka planda hiç bir uygulama yokken sol üstte 'bağlanılamadı bağlantı hatası' yazıyor. Mobil veri ve wifi kapalı olduğundan bağlanamıyor ama buna sebep olan nedir? Harita güncelleme kapalı, açık uygulama yok, opera ve haritalar dışında internete bağlanacak bir uygulama da kullanmıyorum, ki zaten onlar da kapalı oluyor o durumda. Yaklaşık 2-3 haftadır bunlar var ama anlayamadım bir türlü.

3- Telefonu televizyona bağlayıp görüntüyü olduğu gibi oraya aktarmak için ne yapmalıyım? Bu şekilde yaptığımda oyunların oynanmasında ne gibi değişiklikler olur

1- Bunu bilmiyorum kardeş ama istersen bi soft format at olmadı dead flash at telefon ilk güne döner.
2- RamBlow programını yükle arkada çalışan gizli uygulama olabilir yada virüs bilemiyorum bi ordan kapatmayı dene. Bu ikiside olmazsa dediğim gibi 0 dan flash at tele
3- bilmiyorum bunuda karde.

idevlez

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
şu 1080p videolar emülatörle felan olmazmı ya

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye

otomatik güncelleme de yapabilir 2. maddeyi :oke: denetlemeyi kapat :)

alparslan23

Üye
Arkadaşlar C6-01 Belle FP1 güncellemesi ne zaman gelir bilginiz var mı?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
gelmeyecek resmi olarak. Ama portlanmış

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nick'inmi değişti?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[ENGİN];4665444' Alıntı:
nick'inmi değişti?

Evet abi Gökçen abi değiştirdi Sen değiştirdin benim de zamanı gelmişti :P: Sıra Ali abi de.. Nasıl olmuş mu yeni nick :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia moderatörünün yazdığı yazı aynen şöyle;

1.nesil cihazlar (e7,c7,n8,c6-01 vs) bundan sonra majör güncellemeler almayacaklar sadece yakında küçük güncellemeler olacak... fp1 fp 2 carla görmek istiyorsan bir ay sonra sana benim 701 i satabilirim :) :naughty:

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeş telefonuna flash at herşey düzelir
bu arada güncellemenin gelip gelmeyeği belli değil

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Gelmeyecek. Moderatör 1.nesiiller majör güncelleme almayacak demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...