Tamer Yelkovan : Bu nasıl şike davası ... İçeri de sadece Fenerbahçeliler var ..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Tamer Yelkovan : Bu nasıl şike davası ... İçeri de sadece Fenerbahçeliler var ..!

''Futbolda şike'' davasında dün tahliye edilen Fenerbahçe Kulübü Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan, gözaltına alınma nedenlerinin hala belli olmadığını savunarak, ''Şike davasında ortada hiç kimse kalmadı, ama sadece Fenerbahçeliler kaldı'' dedi.

Fenerbahçe TV'nin evinde ziyaret ettiği Tamer Yelkovan, sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yelkovan, ''3 Temmuz'da gözaltına alındık. Neden ve niçin gözaltına alındığımız bile belli değil. 'Şike davası' denildi. Şike davasında ortada hiç kimse kalmadı, ama sadece Fenerbahçeliler kaldı. Fenerbahçeliler de şimdi yavaş yavaş çıkmaya başladılar. Bu süreç çok uzun oldu. 306. günde ben içerden çıktım. Bu sevinç buruk bir sevinç. Arkadaşlarımız hala içeride. Onların çıkmasını bekliyoruz. Bütün Fenerbahçe taraftarları bunu bekliyor. Herkes başkanımızı ve İlhan (Ekşioğlu) beyi özledi'' diye konuştu.

Mahkemede her şeyin hesabını verdiklerini aktaran Yelkovan, zor ve kötü günler geçirdiklerini dile getirerek, şunları söyledi:
''Hayatımız değişti. İlaçlar alıyoruz. Her şeyin hesabını verdik. Nasıl bir şikeyse, nasıl bir teşvikse bu, içerde sadece Fenerbahçeliler kaldı. Onu da anlamış değiliz. Mahkeme şimdi 29 Mayıs'ta ve ne olacak belli değil. En kötüsü belirsizlik. Mahkemeye gidiyoruz, savunmamızı yapıyoruz ve suçsuzluğun savunmasını yapmak da zor. Suçsuz olduğumuzu anlatıyoruz, sonra odamıza geçerek kararı televizyondan görüyoruz. Bu mahkemede sadece ben çıktım. En az 4-5 tahliye bekliyorduk. Sanki oradan çıkan ben değildim. Arkadaşlarla hepimiz birbirimize sarıldık. Üzüntülüyüz, ama inşallah bu süreç en kısa zamanda bitecek. İnşallah suçsuzluğumuz ortaya çıkacak. Herkes ailesine kavuşacak. Kalbim orada. Cemil (Turan) ağabeyin de kalbi hala orada. Vücudumuz burada, ama kalbimiz orada. Pazartesi ya da salı günü ziyarete gideceğiz. Onları hiç yalnız bırakmayacağız. Sonuna kadar beraberiz.''

''TARAFTARIMIZ, BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ GÖSTERDİ''

Tamer Yelkovan, Fenerbahçe taraftarının süreçte ortaya koyduğu duruşa övgüde bulunarak, ''Zaten taraftarımızın dünyada bir tane olduğunu hep söylüyorduk. Taraftarımız da gösterdiği destekle bunu herkese bir daha ispatladı. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu gösterdi. Böyle bir gücümüz var. Birbirimize inancımız sonsuz. İnsan böyle bir taraftarla, böyle bir kulübe üye olmakla, böyle bir kulübün sporcusu olmakla gurur duyuyor'' diye konuştu.

m542tf

m542tf

Üye
:alkis

greenmile

greenmile

Üye
Bu şike davası değil bu saatten sonra inandırıcılığı da kalmadı.Birilerinin Fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonu.Zaten ele geçirilmedik nadir yerlerden biri Atatürkçü Fenerbahçe.Onu da ele geçirip kendi standart adamlarını kulübe sokmaya çalışıyorlar.Amaç belli yani.

Yoksa bu ülkede çocuk tacizcileri bile bu kadar yatmıyor ki,suç olsa bile nereden bakarsan bak şike davası sportif bir olay.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Aylardır , bir sebep sunulmuyor ... Senin suçu bu , sen bunu yapmışsın , bundan dolayı içeri de tutuluyorsun denilmiyor ... Bu nasıl bir adalet sistemi ...! Yazıklar olsun be ...

Bir insan tek başına şike mi yapar ? Bu olayın şike davası olmadığı açık ve net ortaya çıkmıştır bu şekil de ...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İçerdekilerin sadece fenerli olmasını geçtim,bide hala diger takım taraftarları 'fenerbahçeyi sampiyon yapmak istiyo fenerasyon' falan diyolar.Bu durumda bile magduru oynuyolar.Sözde yandasımız dolu fedarasyon pfdk hersey elimizde ama baskanı içerde olan yine biziz.Yandasımız dolu Cumhurbaskanını ziyarete giden biz degiliz.
Ama maddeler bizi kurtarmak için degisiyomus.
Hadi ya..

greenmile

greenmile

Üye
Kulübün tek kuruş açığı yok arkadaşlar,tek kuruşluk açığı bulmak için neler yaptılar ama bulamadılar.Fakat sözde temizligçiler 1.5 milyonun hesabını bugün dahi verememekte.Resmi yaptığın işlemde sen nasıl belge bulunduramazsın.Bu bile çok şeyi özetliyor.Bu şike davası değildir Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonudur.Sebepleri nedir derseniz.

Türkiye'ye devlet katkısı olmaksızın spor tesisleri kazandırmasıdır.
Fenerbahçe'yi diğerlerinin toplamı kadar değere ulaştırmasıdır.
Kimseye itaat etmemesidir.

Eğer Aziz Yıldırım çıkıp 20 milyon fenerli x takıma oy veriyor deseydi;
Birilerini gördüğünde çeketini ilikleyip yalakalığa başlasaydı
Atatürkçü çizgisinden sapsaydı.

Bugün Aziz Yıldırım'da elini kolunu sallayarak geziyor olacaktı.

Türkiye'de Adalette dahil hiçbir kuruma güvenmiyorum.Sebebi belli,tarafsız falan değiller.O yüzden Başkanla ilgili istediği kararı versinler.Benim gözümde sevgisi bir gram alçalmaz.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
İçerdekilerin sadece fenerli olmasını geçtim,bide hala diger takım taraftarları 'fenerbahçeyi sampiyon yapmak istiyo fenerasyon' falan diyolar.Bu durumda bile magduru oynuyolar.Sözde yandasımız dolu fedarasyon pfdk hersey elimizde ama baskanı içerde olan yine biziz.Yandasımız dolu Cumhurbaskanını ziyarete giden biz degiliz.
Ama maddeler bizi kurtarmak için degisiyomus.
Hadi ya..

herzaman dediğim gbi herşey ortada kimse kafasından dava uydurmadı

juristokrat

juristokrat

Üye
niye olaya sadece şikeden bakılıyor anlamıyorum.örgüt suçundan niye kimse bahsetmiyor?suçlamalarda daha ağır cezayı örgütten talep etmiyorlar mı?ben mi yanılıyorum ?Yıldırım'ın, "haksız ekonomik
çıkar sağlamak amacıyla suç örgütü kurup
yönetmek", "dolandırıcılık"dan da yargılandığı niye unutuluyor.
niye işimize gelen açıdan bakıyoruz?bir de şunu ekleyeyim ki bazıları olayı hemen ideolojilere bağlamanın peşinde;ki bu spor bölümünde olmamalı bence.
Son olarak yargılamalar bir kimsenin başka bir kimseye olan sevgisi artsın ya da azalsın diye yapılmaz.verilen sonuçlarda kimin kime olan sevgisinin artıp azalacağı dikkate alınmaz.inansanz da inanmasanız da.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
niye olaya sadece şikeden bakılıyor anlamıyorum.örgüt suçundan niye kimse bahsetmiyor?suçlamalarda daha ağır cezayı örgütten talep etmiyorlar mı?ben mi yanılıyorum ?Yıldırım'ın, "haksız ekonomik
niye işimize gelen açıdan bakıyoruz?bir de şunu ekleyeyim ki bazıları olayı hemen ideolojilere bağlamanın peşinde;ki bu spor bölümünde olmamalı bence.
Son olarak yargılamalar bir kimsenin başka bir kimseye olan sevgisi artsın ya da azalsın diye yapılmaz.verilen sonuçlarda kimin kime olan sevgisinin artıp azalacağı dikkate alınmaz.inansanz da inanmasanız da.

Soruyoruz o halde ?

Tek başına örgüt mü olur ?
Kimi dolandırmış ?

Lütfen bizleri bilgilendirin ... Bilgimiz yok kusura bakmayın ..!

juristokrat

juristokrat

Üye
1)tek kişiden örgüt olmaz doğru.en az 3 kişiden bahsetmek lazım.kimseyi zan altında bırakmadan ismi çokça geçenlerden 3 kişi sayayım:aziz yıldırım,sekip mosturoglu,olgun peker.3 kişi oldu mu? oldu.örgüt için yeter sayı var mi ?var.iddianamede daha sayılanlar da eminim vardır.
2)ben dolandırdılar demiyorum.zaten savcı da böyle kesin konuşmuyor sadece iddia ediyor bense iddia dahi etmiyorum.çok merak eden varsa bir şekilde iddianamede ismi geçenleri inceler,kim neyle suçlanyor,kim kimi dolandırmis iddiasında arar bulur bakar.
3)benim davanın neticesiyle yada aziz yıldırımla bir ilgim ona bir kinim yok.hiçbir takımın fanatiği de değilim.ben sadece ortada örgüt suçu da dahil 4 5 suçtan bahsedlrken,cezaevinde yatan kimselerin sadece şike suçundan yargılanıyorlarmış,sadece şike yüzünden tutuklularmis gibi gösterilmesine karşıyım.olaya duygusal bakıyorsunuz kabul edin artık.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
O zaman neden 11 aydır , örgüt - şike - dolandırılıcık suçları kanıtlanamıyor hiç bir şekilde ..!
Enteresan değil mi ?

İlhan Ekşioğlu , şike den yargılanıyor arkadaşım .... Örgüt vs başka birşey ile alakası yok ... Bunu da öğrenmiş oldun bu saye de ;)

.Murat.

.Murat.

Üye
iyice karıştı dava var ne olduğu belirsiz şikemi yapmış örgütmü kurmuş oda belli değil sanki bile bile içerde tutuluyormuş gibi geliyor banada her ne kadarda aziz yıldırımı sevmesemde suçu yoksa salıverilmesi gerek

juristokrat

juristokrat

Üye
arkadaşım türkiyede yargı sisteminin yavaş işlemesinin hesabını ben verecek değilim herhalde.ayrıca ortalama bir yargılamaya bakarsak süre makul bile sayılabilir.basit bir alacak davası bile 1 yıldan aşağı sürmezken insanların belki de ömürlerinin yarısına malolacak bir kararı vermek kolay olmasa gerek?ceza yargılaması bu.ben ılhan ekşioğlundan falan da bahsetmedim ki ne diyorsun anlamıyorum.madem bu dava şike davası değil o halde ılhan ekşioğlu niye sadece şikeden yargılanıyor diyorsan şöyle diyeyim sana aynı davada yargılanlar aynı suçları işlemek zorunda değil.farklı farklı suçlardan da aynı dava içinde yargılanmak mümkün olsa gerek.tabi şartları olusmussa.

---------- Eklendi @ 01:44:50 ---------- Yazıldı @ 01:43:36 ----------

iyice karıştı dava var ne olduğu belirsiz şikemi yapmış örgütmü kurmuş oda belli değil sanki bile bile içerde tutuluyormuş gibi geliyor banada her ne kadarda aziz yıldırımı sevmesemde suçu yoksa salıverilmesi gerek

Ortada bir karışıklık var doğru bunu çözmek içinse iddianameye bakmak gerek.

---------- Eklendi @ 01:46:45 ---------- Yazıldı @ 01:44:50 ----------

bu arada ben sadece iddialardan bahsediyorum yoksa elimde iddianame falan yok.haberlerden vs.takp ettiklerim bunlar.sonra adamları suçladın resmen falan filan diye kimse laf söz etmesin.

greenmile

greenmile

Üye

Tek tek cevap vereyim iddiaalarına

1)Şuan içerde silahlı suç örgütünden tutuklu tek kişi var o da Olgun Peker
2)Haksız çıkar sağlamak,dolandırıcılık vs.suçlamaları söyledin Fenerbahçe Spor Kulübü Kasasında tek kuruşluk açık yok,her harcama belgeli,bunu maliyede teyit ediyor.
3)Örgüt diyorsun bugün Fenerbahçe Spor Kulübü'nden 2 kişi ceza evinde,bugün okey bile oynamaya kalksan 2 kişiyle oynayamazsın.

Dolandırmak diyorsun bu suç tek bağlayıcılığı olan bir suç değil.Aziz Yıldırım kimi dolandırmış? Devleti mi? Yoksa 3.şahısları mı? Bunlar nerede? Cevaplarsan sevinirim

Sorun şikeyse şike de tek başına işlenebilecek bir suç değildir.Öyleyse şikeyi yapanlar nerede?

klongs

klongs

Üye

2)Haksız çıkar sağlamak,dolandırıcılık vs.suçlamaları söyledin Fenerbahçe Spor Kulübü Kasasında tek kuruşluk açık yok,her harcama belgeli,bunu maliyede teyit ediyor.
3)Örgüt diyorsun bugün Fenerbahçe Spor Kulübü'nden 2 kişi ceza evinde,bugün okey bile oynamaya kalksan 2 kişiyle oynayamazsın.

Dolandırmak diyorsun bu suç tek bağlayıcılığı olan bir suç değil.Aziz Yıldırım kimi dolandırmış? Devleti mi? Yoksa 3.şahısları mı? Bunlar nerede? Cevaplarsan sevinirim

Sorun şikeyse şike de tek başına işlenebilecek bir suç değildir.Öyleyse şikeyi yapanlar nerede?

aziz yıldırım silahlı terör örgütü kurmaktanda yargılanıyor

greenmile

greenmile

Üye
aziz yıldırım silahlı terör örgütü kurmaktanda yargılanıyor

Aziz Yıldırım silahlı terör örgütü kurmaktan yargılanmıyor,biraz üzüleceksin ama.O iddiaa Olgun peker grubu için geçerli.

juristokrat

juristokrat

Üye

Iddialarına ben de karşılık vereyim o halde
1-11 Temmuz'undan bugüne devam eden
Şike Soruşturması'nda iddianame açıklandı.
Metris'te tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı
Aziz Yıldırım'a atfedilen suçlar şöyle: 2011 Temmuz ayından bugüne devam eden
Futbolda Şike Soruşturması'nda beklenen
iddianame bugün açıklandı. İddianamede Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili şu
iddialar yer aldı: -Ekonomik çıkar çıkar sağlamak amaçlı suç
örgütü kurmak (Bununla ilgili 19 kişi emrinde
iddiası) -4 kez şike girişiminde bulunmak -6 Kez dolandırıcılık girişiminde bulunmak -3 Kez teşvik şikesi girişiminde bulunmak' alntidir.googlede haber sitelerine bak iddianamede neler yer alıyormuş.
2- fbkulübün hesaplarında açık olmaması haksız kazanç sağlanmadığını ispatlar mi?ya da şöyle diyeyim kazancın illa ki fbye sağlanması mi gerekir?bu suçta ileri sürülen iddialar aziz yıldırınım şahsına sağladığ menfaatler olamaz mi?
3-dolandırıcılık neden bağlayıcı olmasın?suçlar arasında cezaların miktarı bakımından olan farklılık suçlar arasında bağlayıcıdir bağlayıcı değildir ayrımını mi gerektirir?her suç gibi dolandırıcılık da tespit edildiği durumda bağlayıcıdir ve cezayı gerektirir.
4-kimin dolandırıgını söylemek tespit etmek en azından şu an için benim isim değil.siz nasıl iddialar üzerinden konuşuyorsanız ben de o şekilde iddialar üzerinden konuşuyorum.vereceğim linkten iddianameyi indirir incelersinz.
5-yine belirtiyorum ben bu suçları kesin olarak işlediler falan demiyorum,mahkeme tespit edene kadar da kimse suçludur diyemez.benim itirazım şuna:niye sadece olaya şike diye bakılıyor?niye dolandırıcılık vs.dikkate alınmıyor?bu insanlar şikeden falan içerde yatmıyorlar.şiked iddiasıyla içeri alınanlar dışarda değil mi çoğunlukla?e o zaman içerdekilerin başkaca eylemleri olmalı.bunlarda sayılan haller ışte dolandırıcılık vs.

Meraklısına iddianame metni:

medya.zaman.com.tr/2011/12/09/iddianame.pdf ya da google da aratın bulursunuz.

greenmile

greenmile

Üye
Iddialarına ben de karşılık vereyim o halde
1-11 Temmuz'undan bugüne devam eden
Şike Soruşturması'nda iddianame açıklandı.
Metris'te tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı
Aziz Yıldırım'a atfedilen suçlar şöyle: 2011 Temmuz ayından bugüne devam eden
Futbolda Şike Soruşturması'nda beklenen
iddianame bugün açıklandı. İddianamede Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili şu
iddialar yer aldı: -Ekonomik çıkar çıkar sağlamak amaçlı suç
örgütü kurmak (Bununla ilgili 19 kişi emrinde
iddiası) -4 kez şike girişiminde bulunmak -6 Kez dolandırıcılık girişiminde bulunmak -3 Kez teşvik şikesi girişiminde bulunmak' alntidir.googlede haber sitelerine bak iddianamede neler yer alıyormuş.
2- fbkulübün hesaplarında açık olmaması haksız kazanç sağlanmadığını ispatlar mi?ya da şöyle diyeyim kazancın illa ki fbye sağlanması mi gerekir?bu suçta ileri sürülen iddialar aziz yıldırınım şahsına sağladığ menfaatler olamaz mi?
3-dolandırıcılık neden bağlayıcı olmasın?suçlar arasında cezaların miktarı bakımından olan farklılık suçlar arasında bağlayıcıdir bağlayıcı değildir ayrımını mi gerektirir?her suç gibi dolandırıcılık da tespit edildiği durumda bağlayıcıdir ve cezayı gerektirir.
4-kimin dolandırıgını söylemek tespit etmek en azından şu an için benim isim değil.siz nasıl iddialar üzerinden konuşuyorsanız ben de o şekilde iddialar üzerinden konuşuyorum.vereceğim linkten iddianameyi indirir incelersinz.
5-yine belirtiyorum ben bu suçları kesin olarak işlediler falan demiyorum,mahkeme tespit edene kadar da kimse suçludur diyemez.benim itirazım şuna:niye sadece olaya şike diye bakılıyor?niye dolandırıcılık vs.dikkate alınmıyor?bu insanlar şikeden falan içerde yatmıyorlar.şiked iddiasıyla içeri alınanlar dışarda değil mi çoğunlukla?e o zaman içerdekilerin başkaca eylemleri olmalı.bunlarda sayılan haller ışte dolandırıcılık vs.

Meraklısına iddianame metni:

medya.zaman.com.tr/2011/12/09/iddianame.pdf ya da google da aratın bulursunuz.

Şu baştan belirteyim şuanki yasa geçen sene nisan ayında çıktı,nisandan önceki iddia edilen suçlara savcı dolandırıcılık adını verdi,yasadan sonrakilere ise şike dendi.Yani ayrı bir suçmuş izlenimi yaratmasın bu sizde sadece yasa olmadığı için bu şekilde adlandırıldı.Haksız kazanç diyorsun.Aziz yıldırım kimden ne zaman para almış hele bi derseniz sevinirim

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Beyler Sakin Ve Ortamı Germeyecek Şekilde Devam edelim

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
arkadaşla karşılıklı konuşuyoruz araya atlamazlarsa seviniriz;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...