hadi artık ne zaman uploadlara başlancak merakla bekliorz![]()
Sagolasın Semih,
Çıkış tarihi 15 Mayıs . Merak etmeyin anılbaran ne yapar eder yetiştirir. Sonuçta bir söz verdik tutucaz![]()
biz hala umutluyuz erken çıkabilir diye

Vay arkadaş N97 sorunları bitince sayfa ilerlemiyor ya konuşcak mevzuda kalmamış![]()

Bugün maxicepte bir hit azalması var. Millet hafta sonunu ya uyuyarak ya dışarda geçiriyor![]()

Vay arkadaş N97 sorunları bitince sayfa ilerlemiyor ya konuşcak mevzuda kalmamış![]()
hiç el atmıyosun
yenıden alevlendırelım konuyu561 olmus ılk mesajım 400,erdeydı way be ne gunlerdı,

n97 mini duruyohiç el atmıyosun
yenıden alevlendırelım konuyu
---------- Eklendi @ 00:09:54 ---------- Yazıldı @ 00:09:30 ----------
ben n97 ıcın hazırladıgın paketı ınceledım de aynı seyı mını ıcın de yapabilir mısın senden rica etsem![]()
Ertosun'da da aynı sıkıntı var onunki Amerikan RM-507'den yapınca Türkçe karakterler hariç oluyor. RM-505'den yapınca'da Türkçe karakterler oluyor 2.karakterler olmuyor. Açıkcası Her Region için farklı fix gerekli ve bunun için de O region'a ait telefonu olan birinin benim gibi, 2günde 20-30 kere Flash'layıp denemesi gerekiyor doğruyu bulana kadar. Açıkcası çok zahmetli bir iş ve sabır gerektiriyor.
Bakıcam tabi TahaErtosun'da da aynı sıkıntı var onunki Amerikan RM-507'den yapınca Türkçe karakterler hariç oluyor. RM-505'den yapınca'da Türkçe karakterler oluyor 2.karakterler olmuyor. Açıkcası Her Region için farklı fix gerekli ve bunun için de O region'a ait telefonu olan birinin benim gibi, 2günde 20-30 kere Flash'layıp denemesi gerekiyor doğruyu bulana kadar. Açıkcası çok zahmetli bir iş ve sabır gerektiriyor.
Ama bi şekilde çözüm yolu bulucaz Taha
Geç olsun güç olmasın..
ama hex düzenlemesi ah yapabilssem bunun yerlerınıde eskı yerıne alabılırm ama cokta lazım değil acıkcası 
. eray sen 2 tane tuşun 2. gorevı yoktu onu duzelttın ya onu nasıl yaptın
sonra iş tamam 

Senin telefonun nereninse ona uygun indirip editliceksin 
Açık mavi ille gösterilen ülkeler çok nadir MENA'ya dahil oluyor. Kesin MENA olarak çıkan ülkeler Koyu Mavi rentkeBizde Region olayının olmasının Yazılımsal olarak hiç bir soru teşkil etmiyor ama Fiziksel klavyede büyük bir sorun oluşturuyor.
Taha Bizdeki tek sorun zaten 2.karakterlerin yerinin değişik çıkmasıydı yani türkçe karakterlerin. Senin şuan bulunduğun durum üsünde biz işe koyulmuştuk diyebilirim
Hex editleme işiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sayfadan detaylı görebilirsin mühim olan telefonuna uygun dosyaları çekmeksonra iş tamam
Sizde FM Transmitter olmadığı için Sanal Klavyede bozulmıcak ekstradan Swype kurmak zorunda kalmıcaksınız
Birde şöyle bi durum var. Fiziksel klavyesinin üstünde Türkçe karakter olmayan arap harfleri olan kullanıcılar napsın
Region'dan kastım budur
Yada QWERTY klavye yerine.. adam Fransadan almıştır AZERTY klavye vardır. o napsın
Dolayısıyla farklı Fiziksel klavyeli telefounu olan arkadaşlar deneme yapmadıkça bu sorun çözülmez. Herkezde farklı basar tuşlar.
Edit: Taha o verdiğim Linkteki aynı 5800 dosyasını indirirsen çalışmaz sende o adamın klavyesinde Arap harfleri olduğu için onu indiriyorSenin telefonun nereninse ona uygun indirip editliceksin
Edit 2: MENA yazıyor orda o neresidir dersen eğerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan görebilirsin. Arap klavyesi olduğu için o bölgeyi indiriyorAçık mavi ille gösterilen ülkeler çok nadir MENA'ya dahil oluyor. Kesin MENA olarak çıkan ülkeler Koyu Mavi rentke
Umarım yardımcı olabilmişimdir

rambo kardeş merakla bekliyoruz ya daha erken bitme olasılığı yok mu
Allah razı olsun. Yanlız klavyede sorun var onuda düzeltirseniz sevinirim![]()