Ekran Kartı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynars

saynars

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartı Hakkında

Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi directx ten ekran kısmına girdiğimde ekran kartı gözükmüyor yani bu ekran kartım yok anlamına mı geliyor?

futbol123

futbol123

Üye
Evet ekran kartı yok gözüküyor birde masaustune gelip özelliklere tıklayıp sonra ayarlara tıklayıp bağlaçtırıcıya tıklayın ordada yoksa ekran kartı yoktur

saynars

saynars

Üye
    Konu Sahibi
Evet ordan da baktım yok gözüküyor.Ayrıca bilgisayarımda videolar çok donuyor bundan dolayı mı acaba?

futbol123

futbol123

Üye
Evet ordan da baktım yok gözüküyor.Ayrıca bilgisayarımda videolar çok donuyor bundan dolayı mı acaba?
Evet ekran kartı yok şuan ekran kartı almanız lazım.Pc nin işlemcisi rami anakartını nedir?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
driver yuklemezsenız oralarda ekran kartı gorunmez...

Slim driver free
programını kurun tarama yapsın.program uzerınden VGA drıver yukleyın.

futbol123

futbol123

Üye
driver yuklemezsenız oralarda ekran kartı gorunmez...

Slim driver free
programını kurun tarama yapsın.program uzerınden VGA drıver yukleyın.
Hasan ekran kartı olsa bağlaştırıcıdan çıkardı zaten ama yine denemesinde fayda var :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4662407]
Hasan ekran kartı olsa bağlaştırıcıdan çıkardı zaten ama yine denemesinde fayda var :)
[/QUOTE]
çıkmıyo valla ben komşunun pc yi ilk formatladıgımda bulamadımki adını kurayım.
açtım kasanın içine baktım :D

saynars

saynars

Üye
    Konu Sahibi
Driveri yükledim biraz daha iyi oldu ama hala donuyor ne yapmam gerek?

saynars

saynars

Üye
    Konu Sahibi
Ati radeon 9550 ama vıdeo izlerken gene donmalar var baska bırseyler de mı yuklemek gerek

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hangi video player dan acıyorsun videoyu

futbol123

futbol123

Üye
Ati radeon 9550 ama vıdeo izlerken gene donmalar var baska bırseyler de mı yuklemek gerek
Hangi videolarda kasıyor 720p videolar izliyorsanız kasması normaldir.Eski bir kart youtubedan 360p videolarda kasmaz pc nin diğer özellikleri nedir? rami işlemcisi?

saynars

saynars

Üye
    Konu Sahibi
1.05 Ghz 1 gb ram.Youtube videoları hariç hiçbir videoyu doğru düzgün izleyemiyorum donuyor.

futbol123

futbol123

Üye
1.05 Ghz 1 gb ram.Youtube videoları hariç hiçbir videoyu doğru düzgün izleyemiyorum donuyor.
İşlemciniz çok kötü.Muhtemelen ondan kaynaklı işlemcinin modeli nedir p3 sanırım ve anakart türü nedir?

saynars

saynars

Üye
    Konu Sahibi
MSI KT6V-LSR (MS-7021) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN). ankartım.İşlemcim AMD Sempron(tm).Normal bir işlemci ne kadar olması lazım?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardesım senın sıstem masallahı var.. Calıstıgına sukret :D
kaç yıllık bu emektar :D

saynars

saynars

Üye
    Konu Sahibi
7-8 yıl var her hal :D

saynars

saynars

Üye
    Konu Sahibi
Normal diyosunuz yani yapılacak bir şey yok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt