Belle ye Virüs girdi. Virüsün adı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakan25

atakan25

Üye
her virüs girdiğinde konu açıcam kararım bu :ehe

farukbekl

farukbekl

Üye
araştırmadan yazıyorsunuz.. eleştiriyorsunuz.. telefon virüsü ayrı... bilgisayar virüsü ayrı.. exe uzantılı virüs nasıl telefonda çalışacak merak konusu tabi. depo hafızayıda boşuna biçimlendirmişsin.. biraz araştırsaydın. o virüsleri sağlam şekilde yok ederdin.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
araştırmadan yazıyorsunuz.. eleştiriyorsunuz.. telefon virüsü ayrı... bilgisayar virüsü ayrı.. exe uzantılı virüs nasıl telefonda çalışacak merak konusu tabi. depo hafızayıda boşuna biçimlendirmişsin.. biraz araştırsaydın. o virüsleri sağlam şekilde yok ederdin.

haklısın katılıyorum ama arkadaş iyi niyetle bilgilendirmek istemiş o da öğrenmiş oldu doğrusunu

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada symbiana vürüs bulaşmıyor artık adamlar vürüs bile yapamıyorlar artık okadr olu bir sistem oldu symbian :((((

ssuu18

Üye
evet aynısı ikinci kez dün yine başıma geldi hafıza kartını biçimlendirip yazılımı yeniden yükledim....bencede dikkat edilmesi lazım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Telefona virüs programı kurmak gerçekten çok gereksiz..

bu arada benim başıma gelen bi virüsu paylaşıyim virüsun adını bilmiyorum ama 500 600 gb'lik dosya oluşuyor her hangi bir şekilde silme taşıma ad değiştirme işlemi yapılamıyor kurtulmanın tek çaresi gerekli dosyalarınızın yedeğini alın ve hafıza kartı veya depo hafızanızi biçimlendirin.
xplore ile bu durumdaki dosyaları kurtabilirsin

Metin MF

Metin MF

Üye
Telefona virüs programı kurmak gerçekten çok gereksiz..

bu arada benim başıma gelen bi virüsu paylaşıyim virüsun adını bilmiyorum ama 500 600 gb'lik dosya oluşuyor her hangi bir şekilde silme taşıma ad değiştirme işlemi yapılamıyor kurtulmanın tek çaresi gerekli dosyalarınızın yedeğini alın ve hafıza kartı veya depo hafızanızi biçimlendirin.

Bende 4338gb lık virüs vardı hem de 512mb hafıza kartında :)

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi

haklısın katılıyorum ama arkadaş iyi niyetle bilgilendirmek istemiş o da öğrenmiş oldu doğrusunu

sadece ben öğrenmedim. Benim Yedeğim olduğu için ben dosyalari kurtarmaya gerek duymadım. 2 aydir bu forumdayim. Hemen hemen hergün bakarım ama bu konuyu görmedim. Ayrıca bilmeyenlere de yardımcı olmustur umarim. Unutmayin bu foruma günde kaç kişi uye oluyordur kım bilir. Oyuzden yok bu konuyu kaç kere görecez daha yazicaginiza yararli birşey biliyorsaniz yazin yada konuyu görmezden geliniz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sadece ben öğrenmedim. Benim Yedeğim olduğu için ben dosyalari kurtarmaya gerek duymadım. 2 aydir bu forumdayim. Hemen hemen hergün bakarım ama bu konuyu görmedim. Ayrıca bilmeyenlere de yardımcı olmustur umarim. Unutmayin bu foruma günde kaç kişi uye oluyordur kım bilir. Oyuzden yok bu konuyu kaç kere görecez daha yazicaginiza yararli birşey biliyorsaniz yazin yada konuyu görmezden geliniz

:good:

SilentOne

SilentOne

Üye
katılıyorum :oke:

adela

Üye
bir sürü fikir yazılmış ama..
virüs nasıl temizlenir tam net değil..
dün 701 hacklemek için dosyaları attım olmadı..snra yüklediklerimi sildim ama menülere girmekte zorlanıyordu.
virüs var gibi yazı çıktı ekranda..7370 formatladım yine aynı yazı çıktı.
şimdi tekrar yazılım attım(pohonix)le tekrar çıktı..o yazı.

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
bir sürü fikir yazılmış ama..
virüs nasıl temizlenir tam net değil..
dün 701 hacklemek için dosyaları attım olmadı..snra yüklediklerimi sildim ama menülere girmekte zorlanıyordu.
virüs var gibi yazı çıktı ekranda..7370 formatladım yine aynı yazı çıktı.
şimdi tekrar yazılım attım(pohonix)le tekrar çıktı..o yazı.

HardFormat Pek önermem ama HardFormat At Ardına Flashla düzelebilir. Birde O yazı nedir yazarsan buraya belki bilen biri çıkabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt