her virüs girdiğinde konu açıcam kararım bu![]()

araştırmadan yazıyorsunuz.. eleştiriyorsunuz.. telefon virüsü ayrı... bilgisayar virüsü ayrı.. exe uzantılı virüs nasıl telefonda çalışacak merak konusu tabi. depo hafızayıda boşuna biçimlendirmişsin.. biraz araştırsaydın. o virüsleri sağlam şekilde yok ederdin.
bu arada symbiana vürüs bulaşmıyor artık adamlar vürüs bile yapamıyorlar artık okadr olu bir sistem oldu symbian(((

s60v5 ve itibaren.
xplore ile bu durumdaki dosyaları kurtabilirsinTelefona virüs programı kurmak gerçekten çok gereksiz..
bu arada benim başıma gelen bi virüsu paylaşıyim virüsun adını bilmiyorum ama 500 600 gb'lik dosya oluşuyor her hangi bir şekilde silme taşıma ad değiştirme işlemi yapılamıyor kurtulmanın tek çaresi gerekli dosyalarınızın yedeğini alın ve hafıza kartı veya depo hafızanızi biçimlendirin.
Telefona virüs programı kurmak gerçekten çok gereksiz..
bu arada benim başıma gelen bi virüsu paylaşıyim virüsun adını bilmiyorum ama 500 600 gb'lik dosya oluşuyor her hangi bir şekilde silme taşıma ad değiştirme işlemi yapılamıyor kurtulmanın tek çaresi gerekli dosyalarınızın yedeğini alın ve hafıza kartı veya depo hafızanızi biçimlendirin.

haklısın katılıyorum ama arkadaş iyi niyetle bilgilendirmek istemiş o da öğrenmiş oldu doğrusunu
sadece ben öğrenmedim. Benim Yedeğim olduğu için ben dosyalari kurtarmaya gerek duymadım. 2 aydir bu forumdayim. Hemen hemen hergün bakarım ama bu konuyu görmedim. Ayrıca bilmeyenlere de yardımcı olmustur umarim. Unutmayin bu foruma günde kaç kişi uye oluyordur kım bilir. Oyuzden yok bu konuyu kaç kere görecez daha yazicaginiza yararli birşey biliyorsaniz yazin yada konuyu görmezden geliniz

katılıyorumsadece ben öğrenmedim. Benim Yedeğim olduğu için ben dosyalari kurtarmaya gerek duymadım. 2 aydir bu forumdayim. Hemen hemen hergün bakarım ama bu konuyu görmedim. Ayrıca bilmeyenlere de yardımcı olmustur umarim. Unutmayin bu foruma günde kaç kişi uye oluyordur kım bilir. Oyuzden yok bu konuyu kaç kere görecez daha yazicaginiza yararli birşey biliyorsaniz yazin yada konuyu görmezden geliniz

bir sürü fikir yazılmış ama..
virüs nasıl temizlenir tam net değil..
dün 701 hacklemek için dosyaları attım olmadı..snra yüklediklerimi sildim ama menülere girmekte zorlanıyordu.
virüs var gibi yazı çıktı ekranda..7370 formatladım yine aynı yazı çıktı.
şimdi tekrar yazılım attım(pohonix)le tekrar çıktı..o yazı.