semihh95
Üye
Evet, onuda hallediyoruz![]()
adını altın harflerle cfw ısıne yazdıracaksın sen yaw
Evet, onuda hallediyoruz![]()
Fix Linkini verdiğim mesajda belirttim TR Region için'dir diye
Yani benim gibi Türkiye'den alınan cihazlar içindir
Diğer cihazlar için cihazın Region'una uygun dosyalar üzerinden işlem yapılmalıdır !
adını altın harflerle cfw ısıne yazdıracaksın sen yaw

onu nerden bulabılırız

benım telefon avrupa cıktı
Estağfirullah. Ben birşey yapmıyorum, test eden kişiye test etmesi gereken dosyaları gönderiyorum
---------- Eklendi @ 23:51:13 ---------- Yazıldı @ 23:50:20 ----------
Navifirm'den orjinal ürün kodunu yazıp indirirsen, kendi telefonunun orjinal klavye dosyalarını da elde edebilirsin![]()
sımdı bunun rofs dosyasını indirdim bundan sonra ne yapmam gerekıyor yardım eder mısınız
benım telefon avrupa cıktısımdı bunun rofs dosyasını indirdim bundan sonra ne yapmam gerekıyor yardım eder mısınız
core u rofs 2 ıle ac derken yanlıs mı soyledın yanı nfe ile acacam dımı
İkisini de ayrı ayrı NFE ile açacaksın (yine rofs yazmıştım düzelttim
)
Mesajda ilk attığın linkte; aşşağıda yazacağım dosyaları silmedim
)
) 50 kere arattım yok tek tek arattım yok...
)OFW de denemedim sadece T.C.K Stil 5 CFW'si üstünden yaptım tüm testlerimibenim karakterler oldu. normal basma(1. karakter) uzun basma(2. karakterler çıkıyor). yalnız şimdi türkçe karakterler yok onu nasıl düzeltebilirm.
Orjinal fw yi indirdim ofw ile eray ın dosyalarını birleştirdim. ama türkçe karakterler yok.
ben ofw den aldım dosyaları bende stil5 de denedim.OFW de denemedim sadece T.C.K Stil 5 CFW'si üstünden yaptım tüm testlerimi
Furkan sana güzel haberlerim varMesajda ilk attığın linkte; aşşağıda yazacağım dosyaları silmedim
fmtx_adaptation.dll (bunu bulamadım)
systemstateaccessoryplugins0xA000220E.211.dll (bunuda bulamadım)
systemstateaccessoryplugins0xA000220E.2111.dll (buuda bulamadım![]()
) 50 kere arattım yok tek tek arattım yok...
PtiKeymappings_505_34.dll (bunuda ben keyfi silmedim suçluyum kabul ediyorum)
Güzel haber şu Fiziksel klavye kusursuz - FM Transmitter çalışıyor ama tek soun Tam ekran Qwerty klavye yok olmuş tek eksik bu

eray sende türkçe karakterler hangi tuşla çıkıyor