Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Fix Linkini verdiğim mesajda belirttim TR Region için'dir diye :)
Yani benim gibi Türkiye'den alınan cihazlar içindir
Diğer cihazlar için cihazın Region'una uygun dosyalar üzerinden işlem yapılmalıdır !

onu nerden bulabılırız

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
adını altın harflerle cfw ısıne yazdıracaksın sen yaw

Estağfirullah. Ben birşey yapmıyorum, test eden kişiye test etmesi gereken dosyaları gönderiyorum :)

---------- Eklendi @ 23:51:13 ---------- Yazıldı @ 23:50:20 ----------

onu nerden bulabılırız

Navifirm'den orjinal ürün kodunu yazıp indirirsen, kendi telefonunun orjinal klavye dosyalarını da elde edebilirsin :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye

Estağfirullah. Ben birşey yapmıyorum, test eden kişiye test etmesi gereken dosyaları gönderiyorum :)

---------- Eklendi @ 23:51:13 ---------- Yazıldı @ 23:50:20 ----------

Navifirm'den orjinal ürün kodunu yazıp indirirsen, kendi telefonunun orjinal klavye dosyalarını da elde edebilirsin :)
benım telefon avrupa cıktı :) sımdı bunun rofs dosyasını indirdim bundan sonra ne yapmam gerekıyor yardım eder mısınız

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

benım telefon avrupa cıktı :) sımdı bunun rofs dosyasını indirdim bundan sonra ne yapmam gerekıyor yardım eder mısınız

Tabii ki. Sen bize ismini bildiğin ecom, pti ve srfs 3 dosyalarını arşive atıp gönderir misin? Bunları da şöyle alacaksın: İndirdiğin OFW'de Core ve Rofs2 var. Önce core'yi Rofs2 ile aç ve bu dosyaları bulmaya çalış. Bulamazsan Rofs2'yi aç ve bu dosyaları ara.

Sonra dosyaları arşive atıp buraya cevap olarak gönder.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
core u rofs 2 ıle ac derken yanlıs mı soyledın yanı nfe ile acacam dımı

---------- Eklendi @ 00:09:03 ---------- Yazıldı @ 00:07:25 ----------

dedıklerını yapıp yolluorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
core u rofs 2 ıle ac derken yanlıs mı soyledın yanı nfe ile acacam dımı

Yanlış söyledim. Kafa gitmiş :ehe İkisini de ayrı ayrı NFE ile açacaksın (yine rofs yazmıştım düzelttim :kop2:)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
tamam :D yolluyorum on dakıkaya

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Furkan sana güzel haberlerim var :) Mesajda ilk attığın linkte; aşşağıda yazacağım dosyaları silmedim
fmtx_adaptation.dll (bunu bulamadım)
systemstateaccessoryplugins0xA000220E.211.dll (bunuda bulamadım :D)
systemstateaccessoryplugins0xA000220E.2111.dll (buuda bulamadım :D :D) 50 kere arattım yok tek tek arattım yok...
PtiKeymappings_505_34.dll (bunuda ben keyfi silmedim suçluyum kabul ediyorum :) )

Güzel haber şu Fiziksel klavye kusursuz - FM Transmitter çalışıyor ama tek soun Tam ekran Qwerty klavye yok olmuş tek eksik bu

ertosun

Üye
benim karakterler oldu. normal basma(1. karakter) uzun basma(2. karakterler çıkıyor). yalnız şimdi türkçe karakterler yok onu nasıl düzeltebilirm.
Orjinal fw yi indirdim ofw ile eray ın dosyalarını birleştirdim. ama türkçe karakterler yok.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
rofs dosyasında cıktı onları sımdı yolluyorum

ertosun

Üye
eray sende türkçe karakterler hangi tuşla çıkıyor

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
benim karakterler oldu. normal basma(1. karakter) uzun basma(2. karakterler çıkıyor). yalnız şimdi türkçe karakterler yok onu nasıl düzeltebilirm.
Orjinal fw yi indirdim ofw ile eray ın dosyalarını birleştirdim. ama türkçe karakterler yok.
OFW de denemedim sadece T.C.K Stil 5 CFW'si üstünden yaptım tüm testlerimi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan sana güzel haberlerim var :) Mesajda ilk attığın linkte; aşşağıda yazacağım dosyaları silmedim
fmtx_adaptation.dll (bunu bulamadım)
systemstateaccessoryplugins0xA000220E.211.dll (bunuda bulamadım :D)
systemstateaccessoryplugins0xA000220E.2111.dll (buuda bulamadım :D :D) 50 kere arattım yok tek tek arattım yok...
PtiKeymappings_505_34.dll (bunuda ben keyfi silmedim suçluyum kabul ediyorum :) )

Güzel haber şu Fiziksel klavye kusursuz - FM Transmitter çalışıyor ama tek soun Tam ekran Qwerty klavye yok olmuş tek eksik bu

Dosyaların olmaması doğal, çünkü TCK'da silinmiştiler. Ben yine de hata olmasın diye söyledim. Bir daha ki sefere aratmazsın :)

Tam ekran klavye modunu düzenleyip buraya ekleyeyim. Onu direkt bu klavye sorunsuz + fm transmitter sorunsuz olan Rofs'a atıp dene.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
furkan link :

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eray, ikinci özel mesajımdakini önce dene. Çalışabilir. Bunu söylemeyim unuttum.

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
eray sende türkçe karakterler hangi tuşla çıkıyor

Aynen gördüğüm gibi söylüyorum İlk yazdıklarım Ana karakter Ikıncı yazdıklarım uzun basmada çıkması gereken karakterlerdir Klavyede mavi renkte Ana karakterlerin sağ üstünde küçük olarak yazar

J>Ğ
K>Ü
V>Ş
B>i
N>Ö
M>Ç

Klavye üstünde zaten mavi renkte görünüyor Türkçe harfler. Sende yoksa bilemem zamanında KvK'dan almıştım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam Eray, birşey yapma sorunu buldum. ecom-2-0'dan kaynaklıymış.

---------- Eklendi @ 00:31:21 ---------- Yazıldı @ 00:30:31 ----------

ecom-2-0 dosyasını buradan ekten vereceğim, sanal klavyenin çalışmadığı Rofs'a at.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
furkan verdım lınkı gordun dımı

Takipçi Satın Al

Üst Alt