[Symbian Türkiye] Lumia 900 , One X , Galaxy Nexus ve iPhone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
çıkan her cihazın direk iphone la kıyaslanıyo olması iphone un kalitesini ortaya koymaktan başka bi işe yaramaz.. İphone 4 le s3 ü kıyaslamak son derece saçma çıkış tarihi farkına bakılmalı önce. İphone5 çıktığında ne yapacaksınız? Nokia seven bi Nokia kullanıcısı olsam da iphone her zaman bir adım önde olacak.
iphone 5 ekimde cikacak deniyor o zaman da s3 ile iphone 5 i karsilastirmak hata olacak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Eş zamanlı çıkan cihazları kıyaslamak bence mantıklı olan..s2 ile iphone u karşılaştırın.. S2 nin de iphone4 ünde tarihini bilmiyorum ama piyasada ikisi kapıştı satışlarda..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o zaman günün beyliği beyliktir arkadaşlar çıkış tarihine bakmayalım.

atakan25

atakan25

Üye
lumiaya laf yok ama direkt karşılaştırmada sonuç ortaya çıkar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bana saçma geliyo abi her çıkan telefonla iphone u kapıştırmak..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
doğrudur abi :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Gpu testlerinde de geçmiş ana sayfada yazıyor.

kmesne

kmesne

Üye
Zaten hiç bir zaman adaletli bir karşılaştırma olmaz ki :)

Şu An en adaletlisi s3 HTC one karşılaştırması olabilir

Iphone 5 (yada yeni nesil ıphone) çıktığında da eminim 1. olacaktır sonra yeni bir iyi telefon çıkar 1. o olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Iphone 5 (yada yeni nesil ıphone) çıktığında da eminim 1. olacaktır sonra yeni bir iyi telefon çıkar 1. o olur

tebrikler olayı tam olarak açıklamış bu mesaj

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet ama uzun süre iPhone 5'in geçileceğini sanmam.

lumia920 gibi bir cihaz teknolojik olarak yenilikler eklenirse wp8 ve kinetic ile fark yaratabilir. Tabi ki birbirlerine farklı alanlarda üstünlükleri olması dogaldır.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

+1 :oke:

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Super bir kiyaslama olmus. Ama Galaxy S3 cikti. BENCE su en iyi telefon S3.
Nokiaciyim ama bunu kabullenmek zorundayiz. )))

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Super bir kiyaslama olmus. Ama Galaxy S3 cikti. BENCE su en iyi telefon S3.
Nokiaciyim ama bunu kabullenmek zorundayiz. )))

Wp8'li PureView'lı Lumialar çıkınca onun da havası söner.Lumialardan önce iPhone5 zaten bir hoş eder Samsung'u.Bu arada rica ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy
kmesne

kmesne

Üye
Evet Böyle olur Fakat bakın bunlar olmalı zaten engellemeye yada küçük düşürmeye çalışmayın

Şimdi Galaxy s3 Çıktı Ne oldu bence HTC Nokia Motorola Apple vb. markalar hırslanıp daha iyisini yapmaya çalışacaklar
Sonra Nokia Diyelim ki Lumia 1000 çıkardı (örnek diyorum :) ) Bu sefer HTC Samsung Apple Motorola vb. markalar daha iyisini yapmaya çalışacaktır Çünkü kim en iyisini yaparsa koz onda olur
İşte Iphone 5 HTC Yeni model vb. Çıkacak ki Diğer Markalar daha iyi yapmaya çalışşsın

Bu şekilde devam edip gitsin ki elimize daha iyi telefonlar gelsin

Şimdi Tek Marka Nokia Ve WP işletim sistemi olsa Nokia Yerinde sayardı zaten en iyisi kendisi
Yada Apple İos Yerinde sayardı nasıl olsa daha iyisi yok neden uğraşşın

Ama farklı marka ve işletim sistemleri olacak ki rekabet artık telefonlar iyileşecek

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Wp8'li PureView'lı Lumialar çıkınca onun da havası söner.Lumialardan önce iPhone5 zaten bir hoş eder Samsung'u.Bu arada rica ederiz.
haklisin... wp8li Purewiew cikinca gercekten hepsini geride birakir. hem 41 mp kamera hem WP8. uygulama sayisini da arttira bilirlerse on numara olur.

Üst Alt