Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

M. tAHA

M. tAHA

Üye
tamam peki hazırlanan n97 mini dosyasını alabılır mıyım

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Bakın birde ben özet geçeyim bu olay tamamen Telefonun region'u ile ilgili bir durum. Taha'nın bahsettiği sorunların hiçbiri bende yoktu altını çiziyorum hiçbiri..
Her region için farklı fix gerekicek sanırsam..

Edit;
Furkan 15dk ya deniyorum o dll dosyasını yazarım buraya durumu

M. tAHA

M. tAHA

Üye
:stres::stres::alsana::alsana:

---------- Eklendi @ 22:10:32 ---------- Yazıldı @ 22:05:42 ----------

Bakın birde ben özet geçeyim bu olay tamamen Telefonun region'u ile ilgili bir durum. Taha'nın bahsettiği sorunların hiçbiri bende yoktu altını çiziyorum hiçbiri..
Her region için farklı fix gerekicek sanırsam..

Edit;
Furkan 15dk ya deniyorum o dll dosyasını yazarım buraya durumu

bide n97 mınıye dosya cıkarcaktın onu verebılır mısın hazırsa

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hahah :D Yine mi ?

semihh95

semihh95

Üye
eray biz iyi olduk allah razi olsun darisi diger arkadaslara
anil hangi sehirde ona benm pc yi vereyim bare

TheOldBros

TheOldBros

Üye
stil 2 fena duruyor bide pesimistin yaptığı tuş kilidini kullanmayacakmısın ya indirmek için sabırsızlanıyorum

M. tAHA

M. tAHA

Üye
:D :D olabılır.

semihh95

semihh95

Üye
sen naptin cozdunmu

M. tAHA

M. tAHA

Üye
yok dosya bekliyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
stil 2 fena duruyor bide pesimistin yaptığı tuş kilidini kullanmayacakmısın ya indirmek için sabırsızlanıyorum

Stil 1'in tuş kilidini değiştirdim. O da bozuk olduğu için. Diğerleri aynı. Pesimistin verdiği tuş kilidi TCK v2 ile gelir ancak. Çok fazla yenilik yapmıyoruz, diğer versiyonlara saklıyoruz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
N97 (RM-505) için iş bitmişir arkadaşlar son Testlerimde tüm karakterler çalışır haldedir ! Hayırlı uğurlu olsun ! :oke:
Sıra N97Mini de ! :sarıl:
Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler:op:
N97 C6 portlarında Çok sorunlu olmasına karşın desteğini bizden esirgemeyen Furkana da ayrıca teşekkürler ! (h)

Link: (Anıl'a bu link yolla Furkan)

Furkan ayrıca atığın "StaticFeatures.dll" de hala FM Transmitter çalışmıyor. Ekran parlaklığı hassas yapılabiliyor. Ilgilenirsen sevinirim :ağlarım:

Edit;
Semih sana attığım dosyada Ekran titreşimi çalışıyor. Klavye Testleri için ayrıca 5 kere attım cfw'ye ekran titreşim modunu 5inde de çalıştı. Neyse sıkıntı yok V2 ile kullanırsın benimkiler denemeydi :)

Edit 2;
Arap klavyesi bulunan N97 kullanan arkadaşımız varsa bunu deneyip sonuçları bana yazarsa çok sevinirim :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
N97 (RM-505) için iş bitmişir arkadaşlar son Testlerimde tüm karakterler çalışır haldedir ! Hayırlı uğurlu olsun ! :oke:
Sıra N97Mini de ! :sarıl:
Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler:op:
N97 C6 portlarında Çok sorunlu olmasına karşın desteğini bizden esirgemeyen Furkana da ayrıca teşekkürler ! (h)

Link: (Anıl'a bu link yolla Furkan)

Furkan ayrıca atığın "StaticFeatures.dll" de hala FM Transmitter çalışmıyor. Ekran parlaklığı hassas yapılabiliyor. Ilgilenirsen sevinirim :ağlarım:
destek beklıyorum senden :(

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Açıkcası sana ne verdiysem çalışmıyor çok moralim bozuluyor Taha :D
Şaka bi yana İnş N97Mini'yide çözücez sen merak etme :good:

M. tAHA

M. tAHA

Üye
furkan :ağlarım:

---------- Eklendi @ 23:04:35 ---------- Yazıldı @ 23:02:24 ----------

Açıkcası sana ne verdiysem çalışmıyor çok moralim bozuluyor Taha :D
Şaka bi yana İnş N97Mini'yide çözücez sen merak etme :good:
sımdı bıde kod değiştirip uygulacam ya belki calısır. sen n97 ıcın ne yaptıysan miniyede aynısını uygulayabılır mısın

Takipçi Satın Al

Üst Alt