Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Önce oviden qt li bir uygulama yükle ardından bu konudakinı (http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-araclari/qt-4-7-3-repacked-installed-on-e-supported-nokia-samsung-sony-601079.html ) yükle ve eskisiyle değiştir. Bende qt ve uygulamaları sorunsuz şuan.
Ram değerin gayet güzelmıs :) benimki 30dan yukarı çıkmıyor bile :blink:

aynen nokia storedan yükleniyo qt :oke:

---------- Eklendi @ 15:02:06 ---------- Yazıldı @ 14:59:03 ----------

Hepsini bitirmeyide denedim . 36 mb oluyor sonradan yine düşüyor killme de hiç birşey açık olmadığı halde böyle

:(.

eoner

eoner

Üye
civciv benim media bar nie böyle :D saçma şekilde çalışıyor bi web ve müzik calar calısıyo bırı bluetooth ac kapatıyo diger 2side tıkladınmı hiç birsey olmuyor :) ve sensör aç kapa simgesi bile yok :) ayrıca tuş kilitleme mandalını yavaş cekınce kılıtlenme olmuyo hızlı cekınce calısıyor. :) bunlar dısında no problem :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
civciv benim media bar nie böyle :D saçma şekilde çalışıyor bi web ve müzik calar calısıyo bırı bluetooth ac kapatıyo diger 2side tıkladınmı hiç birsey olmuyor :) ve sensör aç kapa simgesi bile yok :) ayrıca tuş kilitleme mandalını yavaş cekınce kılıtlenme olmuyo hızlı cekınce calısıyor. :) bunlar dısında no problem :D

1- sensör aç kapa için cfwnin olduğu rar dosyasındaki accel switchi yüklemelisin. N8 ikonluda yapamadığımn için koymadım accelswitchi ilk sayfada da yazmıştım zaten
2- Kilitleme olmama sorunu tüm c6 portlu cfwlerde olan bir sorun bir tek bu cfwde yok tüm cfwlerde var bu sorun ve malesef çözümü de yok :(

eoner

eoner

Üye
hae buldum petrol temasında sorun. Fakat orda da sensör aç kapa çalısmıyor :) ya bu temada çok beyaz petrol daha ıyı :)
n9 iconu kullanyorum

---------- Eklendi @ 19:20:35 ---------- Yazıldı @ 19:18:27 ----------

çok saol petrol teması media bar el atman iyi olurdu :

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hae buldum petrol temasında sorun. Fakat orda da sensör aç kapa çalısmıyor :) ya bu temada çok beyaz petrol daha ıyı :)

---------- Eklendi @ 19:20:35 ---------- Yazıldı @ 19:18:27 ----------

çok saol petrol teması media bar el atman iyi olurdu :)

bende n8 ikonluyu kullanıyosun onda sorun var sandım :D ya yok çalışıyo işte rar dosyasında telefonunuza yüklemeniz gereken programlar isimli bir klasör yok mu gir oraya acelswitchi yükle çalışçak

---------- Eklendi @ 19:22:07 ---------- Yazıldı @ 19:21:40 ----------

daha önce tema düzenlemedim hiç nasıl olur bilmiyorum açıkçası

eoner

eoner

Üye
teşekkürler :) mobildeyim şuan dosyalar pcde teklink yokmu rica etsem. acelswitchi :)

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Media bar da görüntülere tıklayınca orada fotoğraflarla ilgili hiç bir bölüm yok bu iyi olmamış.

eoner

eoner

Üye
Çok teşekkürler. :)

capkino_42

Üye
kardeş senin cfwni kullanıyordum simdi orjinal yazılıma geri dönmek istiyorum nasıl tekrar aynı yazılıma dönerim yardımcı olabilir misin ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş senin cfwni kullanıyordum simdi orjinal yazılıma geri dönmek istiyorum nasıl tekrar aynı yazılıma dönerim yardımcı olabilir misin ?

navifirm programıyla telefonuna uygun olan fw dosyasını indir sonra bu cfwyi nasıl telefonuna flashladıysan aynı yöntemle yap :oke:

capkino_42

Üye
kardeş nasıl yapacağımız a dair bunun içinde bir konu açabilir misin

mc.a

mc.a

Üye
kardeş nasıl yapacağımız a dair bunun içinde bir konu açabilir misin

buyur bu konuyu bir incele :oke:
http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/cfw-den-ofw-ye-donme-ve-dead-phone-flash-atma-resimli-anlatim-552521.html

eoner

eoner

Üye
ram değerim sanırım çoğu kişiye göre süper :) 30un altına dustgunu görmdim suanda ram değeri 52.1 B-)

Üst Alt