Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

semihh95

semihh95

Üye
senn mını de sorun ne?

M. tAHA

M. tAHA

Üye
aynı sorun devam edıo

ertosun

Üye

Sanki bende düzeldi gibi bide siz deneyin. Beynim döndü iyice.

semihh95

semihh95

Üye
. Ya basnca ne cikiyor

semihh95

semihh95

Üye
Semih , Ertosun aynen Jaf ile Flashlayın

hemen iniyor birazdan flaşlarım titreşim fix vs vardı demi

---------- Eklendi @ 16:26:33 ---------- Yazıldı @ 16:25:50 ----------

basınca . uzun basınca:
tmm diğerleride düzeldimi?

---------- Eklendi @ 16:27:36 ---------- Yazıldı @ 16:26:33 ----------

hangisini yaptın birde
rambo ya haber verin tamamdır diye davul çalmaya başlansın en mutlu günümüz

ertosun

Üye
hemen iniyor birazdan flaşlarım titreşim fix vs vardı demi

---------- Eklendi @ 16:26:33 ---------- Yazıldı @ 16:25:50 ----------

tmm diğerleride düzeldimi?

---------- Eklendi @ 16:27:36 ---------- Yazıldı @ 16:26:33 ----------

hangisini yaptın birde
rambo ya haber verin tamamdır diye davul çalmaya başlansın en mutlu günümüz
erayın verdiği dosya üzerinde uğraştım. ve sadece iki tuş sorununa baktım. onlar düzeldi

semihh95

semihh95

Üye
sana zahmet diğerlerinede bak ona göre bende deneyim yoksa eray bidaha yapacak bide linki versene ?
benm verdiğim değil heralde pesimistten aldıgım

ertosun

Üye
sana zahmet diğerlerinede bak ona göre bende deneyim yoksa eray bidaha yapacak bide linki versene ?
benm verdiğim değil heralde pesimistten aldıgım

semihh95

semihh95

Üye
iniyor stil2 fizleyeceğim bakalım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N97/N97 Mini kullanan arkadaşların dayanışmaları gözümü yaşarttı :cry: Sizler için çalışmayacağız da kimler için çalışacağız? Size, N97 vasıtasıyla verdiğimiz destekten ötürü şimdi tam anlamıyla gurur duymaya başladım. İşte Türk milleti böyle yardım sever millettir. Helal sizlere :alkis

Çok güzel gidiyorsunuz, bende merakla sonucu bekliyorum ;)

---------- Eklendi @ 16:53:44 ---------- Yazıldı @ 16:51:44 ----------

Biri sormuş, bugün tamamlanırsa konu yenilendir mi diye. Uploadlar henüz başlamadı. Anıl'ın boş vakitleri az, o yüzden yavaş yavaş yapıyor. Sabırla bende bekliyorum. Uploadlar tamamlanınca konu yenilenir tabi. 15 Mayıs'a kadar vaktimiz var. Ancak, herzaman yaptığımız gibi yine erkenden bitirebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: DoomOcculta
semihh95

semihh95

Üye
PtiKeymappings_505_34.dll bu dosya nerde nfe de çok acilll

---------- Eklendi @ 16:57:31 ---------- Yazıldı @ 16:56:40 ----------

rambo acil çözüldü gibi bu
PtiKeymappings_505_34.dll nerede

---------- Eklendi @ 17:02:45 ---------- Yazıldı @ 16:57:31 ----------

tamamdır ararken buldum saolun

---------- Eklendi @ 17:11:47 ---------- Yazıldı @ 17:02:45 ----------

olumsuz hepsi .ya basıyorum virgül çıkıyor.
not : format atmadım?

---------- Eklendi @ 17:14:54 ---------- Yazıldı @ 17:11:47 ----------

yaptım olmadı sen yaptıgın şekilde bi upload yaparmısın?

---------- Eklendi @ 17:28:13 ---------- Yazıldı @ 17:14:54 ----------

Semih denedim hatta 3 şekilde denedim bu son attığını ama telefon açılmadı bile...

sonra tekrar size attığım editli stil 5'i kurdum çalışıyor 2 tuş haricinde..

bi yerde bi yanlışımız var ama nerde.. ve bunu pesimist ile konuşmadan çözemiyeceğimiz de kesin gibi görünüyor..

iki tuş hariç tamamdır stil5li uploadta çözümü buldum.
abicim sen stil5le beraber uplayan abim pity dosyalarının hepsinimi sildin 34lü olanımı acaba

---------- Eklendi @ 17:29:54 ---------- Yazıldı @ 17:28:13 ----------

rambo sabaha kadar oldu oldu olmazsa o iki tuşu es geçecez artık ikide sayılmaz tek . sorunu kalır onuda sym den falan hallederiz en kötü sabahtan itibaren uplayabilirsiniz yani dahaada gecikmeyelim

---------- Eklendi @ 17:36:56 ---------- Yazıldı @ 17:29:54 ----------

kendimi deli gibi hissettim tek başıma yazmaktan biri ses versin bea

• Beğen
Tepkiler: DoomOcculta ve Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İki tuş hariç hepsi tamamsa da olur. Onu bulamayanda var. Çok güzel semih sonucu onayladığın için. Zaten şuan mod Anılbaran'da ve kendisi CFW'leri hazırlıyor ;) Yani ben sadece cevap yazarak olaylara yetişmiyorum, çok iyi bir takip gerçekleştiriyorum ;)

Mert045

Mert045

Üye
yav . şu qwerty ne büyük sorunmus be :) daha hiç kullanmadım doğru düzgün toplasanız 10 defa anca açmışımdır.

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
Ya arkadaşlar mantık şu n97 ele alalım.

N97 ecom-2-0.spi dosyasını hex den fixliyoruz aynı şekilde hexde rm kodunu 612 dıye değişiyoruz bu koda uysun diye PtiKeymappings_xxx_xx.dll xxx e 612 rm kodunu yazıyoruz xx ise 34 olmalıdır yani türkçe dil kodu. bu 2si orjinal n97 dosyalarından alınmali ecom-2-0.spi hexle fixlenip PtiKeymappings_xxx_xx.dll de adı değişilmelidir. İşlemler bu mantıken olması gerekir olmuyorsada 612 rm kodu uymuyordur. ecom-2-0.spi bunun içindeki rm kod ıle PtiKeymappings_xxx_xx.dll bunun adındaki rm kod aynı olmaz ise tel açılmıyor veya uyumlu olmaz ise.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
sen anlıyorsun dırek pesımıstle konussana

---------- Eklendi @ 14:27:28 ---------- Yazıldı @ 14:26:55 ----------

bıde bıze attıgına tıtresım fıx falan varmı acava

Açılış resmi Nokia Ovi + c6 temaları var (Light tema kullanıyorum. telefon beyaz olunca beyaz tema daha çok hoşuma gidiyor)
ve dokunmatık ekran titreşimi fix'i var. Birde Hassas ekran parlaklığında da düzelttim. ama Furkan v2 de zaten yapılması gerekeni layıkı ile yapmış :) v2 çıkana kadar bunu kullanabilirsin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar mantık şu n97 ele alalım.

N97 ecom-2-0.spi dosyasını hex den fixliyoruz aynı şekilde hexde rm kodunu 612 dıye değişiyoruz bu koda uysun diye PtiKeymappings_xxx_xx.dll xxx e 612 rm kodunu yazıyoruz xx ise 34 olmalıdır yani türkçe dil kodu. bu 2si orjinal n97 dosyalarından alınmali ecom-2-0.spi hexle fixlenip PtiKeymappings_xxx_xx.dll de adı değişilmelidir. İşlemler bu mantıken olması gerekir olmuyorsada 612 rm kodu uymuyordur. ecom-2-0.spi bunun içindeki rm kod ıle PtiKeymappings_xxx_xx.dll bunun adındaki rm kod aynı olmaz ise tel açılmıyor veya uyumlu olmaz ise.

Evet mantık bu. Keşke elimde bir tane de N97 olsaydı :)

Açılış resmi Nokia Ovi + c6 temaları var (Light tema kullanıyorum. telefon beyaz olunca beyaz tema daha çok hoşuma gidiyor)
ve dokunmatık ekran titreşimi fix'i var. Birde Hassas ekran parlaklığında da düzelttim. ama Furkan v2 de zaten yapılması gerekeni layıkı ile yapmış :) v2 çıkana kadar bunu kullanabilirsin

Hassas parlaklığı ne ile düzelttin? Senin en son verdiğin klavye yamasında StaticFeatures.dll dosyası vardı, oradan düzeldiğini sanıyorum :)

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Furkan ufak bi sorun var. Bu klavye fix'i uygulanınca FM Transmitter çalışmıyor :(

Edit;
Hassas parlaklık aynen dediğin gibi StaticFeatures.dll dosyasından düzeldi :)
ama aynı dll FM Transmitter'ı bozdu sanırım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan ufak bi sorun var. Bu klavye fix'i uygulanınca FM Transmitter çalışmıyor :(

Edit;
Hassas parlaklık aynen dediğin gibi StaticFeatures.dll dosyasından düzeldi :)
ama aynı dll FM Transmitter'ı bozdu sanırım

FM Transmitter'i halletmiştim. Tekrar bakayım, çözebilirim belki :pc:

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Bi bakarsan çok seviniririm sorunsuz çalışıyordu ama bu klavye fixden sonra malesef çalışmıyor

Üst Alt