[Proje] Belle'yi baştan tasarlıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

asrabi

asrabi

Üye
harbi yap batarya biterken renk kırmızı olsun hoş olur :) tabi öyle bir işlem yapılıyorsa

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
valla süper olur geçende yüklüyim dedim mahvoldu az daha format atıyodum :)

MücahitTokgöz

benmde bi isteğim olucaktı menü androiddeki gibi sağa doğru yapabilirmisiniz acaba ? :)

luckysleven

luckysleven

Üye
tek istegim yapilabilirse adam gibi bir qwerty klavye .. Ornek olarak androiddeki smart keyboard uygulamasini gosterevulirim.. Mesela mevcut klavyenin en altindaki bar iptal olsun

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
klavyede biraz iyileştirmeler yapılabilir

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
denenir, görüşleriniz bizim için önemli.

---------- Eklendi @ 20:06:45 ---------- Yazıldı @ 20:05:28 ----------

benmde bi isteğim olucaktı menü androiddeki gibi sağa doğru yapabilirmisiniz acaba ? :)

n-desk adlı program işinizi görecektir.

trontr

Üye
Annadaki gibi saatin yanındaki tarihe basınca takvim açılsın istiyorummmmm

trontr

Üye
3x1 ve ya 2x1 müzik widgeti istiyorumm

trontr

Üye
yapmak imkansız belki biliyorum ama, ana ekranlar arasında gezerken duvar kağıdı devamlı olsun androiddeki gibi

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
hiç karakter kaybı olmadan klavyedeki harfler biraz daha büyültülebilirmi

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Vakit bulabilsem uğraşıp ben yapacağım ama işte hiç vaktim yok :( Günde neredeyse 4 saat bas gitar çalışıyorum ve anca parmaklarım ağrıyınca internete girebiliyorum...Hayalimdeki klavye şuydu ;

Öncelikle butonların büyük olması için klavye ingilizce olmalı fakat mesela büyük harfteyken I'ya basılı tutunca İ olacak ne bileyim g'ye basılı tutunca ğ olacak gibi.TR klavye kullanınca yazamıyorum tın tın 1 saate bitmiyor, ingilizce klavye kullanınca bir çok kelimeyi kullanamıyorum başta sıkıldım olmak üzere...Daha önce böyle bir uygulama görmedim işi bilen birinden rica ediyorum böyle bir şeyi yoksa ay içinde bir belki 2 günümü harcayıp ben yapacağım artık canımı sıkmaya başladı şu klavye işi :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bu arada android'teki gibi animasyon arkaplan yapma imkanınız var mı hocam ? Eğer böyle bir şey olursa dünyadaki bütün symbian^3 kullanıcıları tarafından sevileceğini düşünüyorum :)

Üst Alt