[Proje] Belle'yi baştan tasarlıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Vakit bulabilsem uğraşıp ben yapacağım ama işte hiç vaktim yok :( Günde neredeyse 4 saat bas gitar çalışıyorum ve anca parmaklarım ağrıyınca internete girebiliyorum...Hayalimdeki klavye şuydu ;

Öncelikle butonların büyük olması için klavye ingilizce olmalı fakat mesela büyük harfteyken I'ya basılı tutunca İ olacak ne bileyim g'ye basılı tutunca ğ olacak gibi.TR klavye kullanınca yazamıyorum tın tın 1 saate bitmiyor, ingilizce klavye kullanınca bir çok kelimeyi kullanamıyorum başta sıkıldım olmak üzere...Daha önce böyle bir uygulama görmedim işi bilen birinden rica ediyorum böyle bir şeyi yoksa ay içinde bir belki 2 günümü harcayıp ben yapacağım artık canımı sıkmaya başladı şu klavye işi :D

basılı tutunca oluyor ki ?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
---------- Eklendi @ 20:27:33 ---------- Yazıldı @ 20:26:09 ----------

[/COLOR]Allah Allah daha önce en az 20 kere denedim halbuki :D neyse bu soruyu yok geçip sonraki soruya bakalım hocam :islik

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
hocam hangi temayı önerirsin.en sağlıklısı hangisidir

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
yapmak imkansız belki biliyorum ama, ana ekranlar arasında gezerken duvar kağıdı devamlı olsun androiddeki gibi

Devamlı derken resmin devamı mı yoksa aynı resim mi? Eğer aynı resim istiyosanız duvar kağıdını ismini değiştirmeden bütün ev ekranlarına koyun devamlı oluyo ( En azında bende :) )

.PROFESSIONAL.

Üye
evt yah .d

projectmaximo

projectmaximo

Üye
keşke arayüz meegoo gibi olsa ya:) meegoo krizim tuttu bak şimdi yine:)

tempestshine

tempestshine

Üye
Kerasus nickli arkadaşımız kısayolların altındaki yazıları kaldırmamız için bir mod paylaşmıştı.O mod çok işime yaradı.Çok güzel bir mod :tebessüm:

serecans

serecans

Üye
ana ekrandaki widgetleri ekranda parmak hareketiyle dikey yada yatay yapabilsek çok güzel olur mesela 360 derece nedersin madness

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ana ekrandaki widgetleri ekranda parmak hareketiyle dikey yada yatay yapabilsek çok güzel olur mesela 360 derece nedersin madness

shell ile olabilir fakat şu an imkansız. Listede son sırada.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Alt barı tamamen kaldırıp tek tek ana ekran yapıp ana ekranda sola çektiğimizde menü sağa çektiğimizde açık uygulamalar en dipten yukarı çektiğimizde 4 kısayol en yukardan aşağı çektiğimizde bizdeki üst menü yapılabilinirse PATLAR GİDER MANDESS HOCAM

Meegosym olur adıda :)

emreli01

emreli01

Üye
Alt barı tamamen kaldırıp tek tek ana ekran yapıp ana ekranda sola çektiğimizde menü sağa çektiğimizde açık uygulamalar en dipten yukarı çektiğimizde 4 kısayol en yukardan aşağı çektiğimizde bizdeki üst menü yapılabilinirse PATLAR GİDER MANDESS HOCAM

AYNEN KATILIYORUM ÖYLE OLSA GÜZEL OLUR :naughty: SADECE O OLSA BİLE SÜPER OLUR YAHU :yuru

doctorrr

doctorrr

Üye

sağlam fikirmiş babacan :alkis

aydogdu_c7

Üye
alt bar tek tıkla görünüp tek tıkla kaybolsa ve videoları zil sesi yapabilsek :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bence symbian donna çıkmadan biz çıkaralım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
daha önce bir konuda daha söylemiştim şu üstteki bar olayı alta çektiğimizde yarısı boş oraya birşeyler eklenmeli 4 taneyi iki sıra yapıp 8'e çıkarsak iyi olur mesela şöyle

Mobil V. wi-fi bluetooth sessiz

ekran parlaklık 3g güç tas..
döndr.

Bildirimler

umarım anlatabilmişimdir :)

Üst Alt