wave 3 s8600 kullanıcıları

Sponsorlu Bağlantılar

wave 3'ü kaliteli buluyormusunuz

• evet

Kullanılan: 4 28.6%
  • hayır

Kullanılan: 5 35.7%
  • idare eder

Kullanılan: 5 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

CE_OS

Üye
wave3 aldık route 66 yuklu geldı ama lısans aktıve et dıyor 80 tl ıstıyor herkeste öylemi?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
wave3 aldık route 66 yuklu geldı ama lısans aktıve et dıyor 80 tl ıstıyor herkeste öylemi?

evet program yüklü fakat lisans istiyor c-rack yöntemi imkansız şifre veya parola yöntemiyle çalışmıyor server üzerinden etkinleştiriliyor

CE_OS

Üye

evet program yüklü fakat lisans istiyor c-rack yöntemi imkansız şifre veya parola yöntemiyle çalışmıyor server üzerinden etkinleştiriliyor

cevap için teşekkurler ndrive 10 sorunsuz yukıledım arkadasların yontemıyle bu seferde gps kapalı acın dıye uyarı alıyorum uyumsuzluktanmı bı yerden acmam mı gerekır

metin110

Üye
    Konu Sahibi

şu linke bakın ve anketi doldurun..samsung insanları yanıltıyor..

[h=2][Sıkça Sorulan Sorular] Bar : Wave 3 ile birlikte verilen bir navigasyon var mıdır ? Türkiye haritası indirimesini sağladıktan sonra kullanımı gerçekleştirebilirsiniz.Wave 3 modelimizin içinde ücretsiz samsung navigasyon uygulaması bulunmaktadır. Bu tam sürüm olup süresiz kullanım hakkına sahiptir kullanıcı güncellemeler dahil.Uygulama Türkiye haritasını indirerek veya online çalıştırarak kullanılabilir.[/h]
tam sürüm yazılım demek heleki navigasyon demek onu kullanabilmek demektir.yani ücretsiz olarak navigasyon yapabilmek anlamı taşır..zaten açıklamasında öyle diyor..

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
şu linke bakın ve anketi doldurun..samsung insanları yanıltıyor..

[Sıkça Sorulan Sorular] Bar : Wave 3 ile birlikte verilen bir navigasyon var mıdır ? Türkiye haritası indirimesini sağladıktan sonra kullanımı gerçekleştirebilirsiniz.Wave 3 modelimizin içinde ücretsiz samsung navigasyon uygulaması bulunmaktadır. Bu tam sürüm olup süresiz kullanım hakkına sahiptir kullanıcı güncellemeler dahil.Uygulama Türkiye haritasını indirerek veya online çalıştırarak kullanılabilir.

tam sürüm yazılım demek heleki navigasyon demek onu kullanabilmek demektir.yani ücretsiz olarak navigasyon yapabilmek anlamı taşır..zaten açıklamasında öyle diyor..

arkadaşım samsungu korudugumdan değilde yanlış yorumluyorsunuz

samsung jet kullanıcıları telefonu kutusunun üzerinde ömürboyu sınırsız lisans diyerek aldı burada söylenen ise cihazın içinde tam sürüm route66 navigasyon programı yüklü olması bu dediği tamamen doğru route66 navigasyon proğramı tam sürüm cümlenin başında dediği şey ise türkiye haritasını indirmesini sağladıktan sonra kullanımı gerçekleştirebilirsiniz..

lütfen yorumları dikkatli okuyun ve yorum yaparken hangi ürün hakkında yorum yapıldıgına dikkat edin söz konusu tam sürüm raoute66 navigasyon programı

metin110

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım samsungu korudugumdan değilde yanlış yorumluyorsunuz

samsung jet kullanıcıları telefonu kutusunun üzerinde ömürboyu sınırsız lisans diyerek aldı burada söylenen ise cihazın içinde tam sürüm route66 navigasyon programı yüklü olması bu dediği tamamen doğru route66 navigasyon proğramı tam sürüm cümlenin başında dediği şey ise türkiye haritasını indirmesini sağladıktan sonra kullanımı gerçekleştirebilirsiniz..

lütfen yorumları dikkatli okuyun ve yorum yaparken hangi ürün hakkında yorum yapıldıgına dikkat edin söz konusu tam sürüm raoute66 navigasyon programı

Türkiye haritasını indirmeyi sağladık..yani türkiye haritası mevcut..ancak navigasyon yapmaya kalktığınızda diyorki lisans satın alınız..benmi anlamıyorum sizmi yada samsung mu anlatamıyor..bu sınırlı kullanımdır..yukarıda söylenen ise haritayı indirmek veya online bağlantı yoluyla navigasyon yapabilmek değilmidir..orada demiyorki program tam sürümdür ancak kullanım sınırlıdır..

cümle şöyle;

''Türkiye haritası indirimesini sağladıktan sonra kullanımı gerçekleştirebilirsiniz.Wave 3 modelimizin içinde ücretsiz samsung navigasyon uygulaması bulunmaktadır. Bu tam sürüm olup süresiz kullanım hakkına sahiptir kullanıcı güncellemeler dahil.Uygulama Türkiye haritasını indirerek veya online çalıştırarak kullanılabilir.''

oysa orada şöyle yazmalıydı..program tam sürüm fakat navigasyon için kullanıcı lisans veya telif ücretini ödedikten sonra kullanabilir..yani sadece program ücretsiz yüklenmiş olup navigasyon yapılması lisans gerektirir..buda şu demek olur bu program demo gibi sadece görünürde vardır..nerdeyse birçok programın bir free sürümü vardır buda aynı anlama gelir..burada amaç o programı tanıtmak ve kullanmaya özendirmektir.yani satış ve reklam taktiğidir..yukarıda ifade edilen şey tamamen bundan farklı olarak türkiye haritasını indirip navigasyonu tam sürüm kullanabilirsiniz demektedir..

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
dostum işte burada bir karışıklık yaşıyorsunuz navigasyon demek sınırsız lisans yada ücretsiz manasına gelmemektedir yani demem o ki navigasyon tam sürüm ama etkinleştirme gerekli ha acık acık yazmalımı tabikide yazmalı ama reklam denen olay bu işte ne yapacan

metin110

Üye
    Konu Sahibi
bada 2.0S8600JVLD1 Tükiye fw'sini yükleyen arkadaşlara bir sorum olacak..bu fwden sonra navigasyonda sıkça kopmalar yaşıyorum..siz bu fw sonrasında navigasyon kullandınızmı ? sizde de benzer bir sorun oldumu ? eski fwde hem daha doğru hemde kesintisiz navigasyon yapıyordum..son fw yi yükleyen arkadaşlar deneyip sonucu buraya yazabilirmi..özellikle bir anda 100-150 metrelik sapmalar oluyor..ama sonra tekrar düzeliyor..en son bir ana caddede giderken imleç 2 sokak aşağıyı gösterdi ve dönemem gereken kavşağı geçtikten sonra tekrar yerine geldi..kullandığım navigasyon route66..

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
bada 2.0S8600JVLD1 Tükiye fw'sini

selamun aleykum,
arkadaşlar bu bada 2.0 türkiye güncellemesi henüz gelmedi dimi?
macaristana altı ay önce geldi, hollanda, almanya keza öyle...
final sürümü sanırım türkiyeye henüz verilmedi.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
evet seckin verilmedi ama cokta onemli degil biz zaten kullaniyoruz :)

metin110

Üye
    Konu Sahibi

selamun aleykum,
arkadaşlar bu bada 2.0 türkiye güncellemesi henüz gelmedi dimi?
macaristana altı ay önce geldi, hollanda, almanya keza öyle...
final sürümü sanırım türkiyeye henüz verilmedi.

a.s arkadaş..
bahsettiğin
bada 2.0S8600JVLD1 Tükiye fw'si ise geldi..ben kies ile güncelledim..yok eğer daha yeni bir fw'den bajsediyorsan o gelmemiştir..

semihh95

semihh95

Üye
flash destegı varmı?

- - - Eklendi - - -

şarj süreniz nasıl

metin110

Üye
    Konu Sahibi

rabia_k

Üye
ark ben fotoğraf çekerken bakıyorum hiç düzgün çekmiyor. hep titremiş çıkıyor okadar düzgün tuttugum halde bu konuda yardımcı olurmusunuz

oqlahoma

Üye
Bu telefona nasil android yuklenir

Üst Alt