Neden? Nokia E5 Kimse Kulanamiyor Ve Kolay Bulunmuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Neden? Nokia E5 Kimse Kulanamiyor Ve Kolay Bulunmuyor.
Merak ettim benim telefonum nokia E5 ama yasadiğim sehirde kullanan yok ! Pasajda orda burda hiç biyerde yok belki aranizda bilmeyenlerde vardir tüm telefoncularda Qwerty klavye olarak e71 - e72 - e63 - e6 Kaptirmis gidiyo neden böyle Yoksa Nokia Azmi üretmis Bu telefonu Yoksa Tutmadimi Teknosada Electro worldde hiç biyerde yok yorumlariniz neler iste telefonun fotolari

SHS

SHS

Üye
bi sende var:ehe

cugurel

Üye
Dostum valla ben bu telefondan alacaktım. Sonre Belle diye E6'ya yöneldim o da pahalıydı 603 aldım. Ama çok beğeniyorum. Bir de bir şey sorucam Ortadaki menü tuşu dokunmatik mi? Blacberrylerdeki gibi? Bir de mail ayarları ile bağlı kaldıktan sonra mail düşer düşmez uyaran bir sistemi var mı?

by*cambaz

Üye
orta tuş dokunmatik değil

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Dostum valla ben bu telefondan alacaktım. Sonre Belle diye E6'ya yöneldim o da pahalıydı 603 aldım. Ama çok beğeniyorum. Bir de bir şey sorucam Ortadaki menü tuşu dokunmatik mi? Blacberrylerdeki gibi? Bir de mail ayarları ile bağlı kaldıktan sonra mail düşer düşmez uyaran bir sistemi var mı?

dediklerinin hepsi var ama orta tus dokunmatik değil ve sadece orta tus dokunmatik olsa telefonda oyun oynamak zor olur cunku yanlislikla dokunursun yürümeye baslar filan..

yaren_dede

yaren_dede

Üye
fiyatı olabilir sorun arkadaşıma evkur 800 tl ye çakmış bir tane biraz kurcaladim ama bence 300 tl anca eder
c3 ten bir farkı yok neredeyse (330 tl)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
fiyatı olabilir sorun arkadaşıma evkur 800 tl ye çakmış bir tane biraz kurcaladim ama bence 300 tl anca eder

evkur n8i 1500liraya satıyor çünkü kredi kartsız taksit yapıp vade farkı koyuyor aç kalırım evkurdan birşey almam

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi

c3 ten farki yokmu dedin? :dry: E72 yi solluyo bu telefon e6 nin bi alt versiyon.

yaren_dede

yaren_dede

Üye

10dk bakmakla olmuyor bende teknosada c7 baktim midem bulandi ama annem alinca süper telefon ;)

c7 ile kıyaslamayalımda zor bir telefon fiyatına göre gerksiz masraf derim ben,
alan arkadaşım bir ay oldu ama çok pişman ve kazıklandığını düşünüyor
zaten benim tarzım değil tuşlu telefon geçen babama aldım c3 onun için yorum yaptım
ve bir kere tam ekran kullanıp telefon değiştirmeyi düşünen biri tuşlu telefon almaz heralde yanlışmı düşünüyorum

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi

c7 ile kıyaslamayalımda zor bir telefon fiyatına göre gerksiz masraf derim ben,
alan arkadaşım bir ay oldu ama çok pişman ve kazıklandığını düşünüyor
zaten benim tarzım değil tuşlu telefon geçen babama aldım c3 onun için yorum yaptım
ve bir kere tam ekran kullanıp telefon değiştirmeyi düşünen biri tuşlu telefon almaz heralde yanlışmı düşünüyorum

bende dokunmatiklerden nefret ediyorum napcaz ? Sen sevmiyorsun diye telefonu kötüleyemezsin kardes.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Telefondan çok hesap makinesine benziyor tipsiz bir şey :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt